15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luonnon mandaloja kivistä, lehdistä ja oksista – Ainutlaatuisia luonnonmateriaaleista valmistettuja taideteoksia

luonto mandalat kalliot kivet kierre

Lahjakas Yorkshiren, Englannin taiteilija James Brunt luo hämmästyttävän kauniita, hetkellisiä taideteoksia luonnonmateriaaleista, jotka löytyvät metsistä, puistoista ja rannoilta lähellä Yorkshiren kotiaan. Tämä hetkellisen taiteen muoto liittyy usein brittiläiseen Andy Goldsworthyyn. Hänen nykytaiteessaan on joukko ulko -taideinstallaatioita, kuten luontomandaloja, spiraaleja ja samankeskisiä ympyröitä. Nämä kiehtovat yksityiskohtaisista kuvioista, tekstuureista ja muodoista, jotka on valmistettu erilaisista luonnonmateriaaleista.

luonto mandala rock materiaalit james brunt

Nuori taiteilija luo mestariteoksia eri paikoissa, kuten rannoilla, vehreissä puistoissa ja jopa joissakin kouluissa. Hän löytää materiaalit, joita hän käyttää luonnonmandaloiksi, paikan päältä. Brunt kerää kiviä, oksia ja lehtiä ja järjestää ne mandalamaisiin spiraaleihin ja samankeskisiin ympyröihin. Ennen kuin hän antaa luonnolle materiaalit uudelleen, hän kuvaa valmistuneen työnsä. Tällä tavalla hän jatkaa väliaikaisia ​​luomuksiaan. Taiteilija jakaa usein päivityksiä Twitterissä ja Facebookissa. Hän usein kannustaa yleisöä liittymään hänen luokseen, kun hän hallitsee teoksiaan. Brunt tarjoaa verkkosivuillaan myös tulosteita valokuvistaan.

taideteokset james brunt luonnonmateriaalit mandala

Epäjohdonmukaisilla ulkoasennuksillaan hän antaa arjen yksitoikkoisuudelle taiteellisen arvon. Esimerkiksi taiteilija muuntaa eri muotoisia kiviä täydellisiksi luonnollisiksi mandaloiksi. Toisaalta hän muuttaa pudonneet syksyn lehdet säteileviksi spiraaleiksi. Hänen luovuutensa ansiosta mutkikkaista oksista tulee ainutlaatuisia mandalakuvioita, jotka muuttavat osan luonnosta erityisen kauniiksi.

luonto mandalat kuvio kivet hiekka

Luonnonmandalojen lisäksi Bruntilla on myös muita käytännön harrastuksia. Pienen taideorganisaation ”Responsible Fishing UK” perustajana hän suunnittelee suurikokoisia rantapiirustuksia ja lapsiystävällisiä pahvisia luomuksia ja antaa dominoiden pudota ainutlaatuisella tavalla.

mandalat luonnon aiheissa materiaalit kivet kivet ympyrät

Miksi et kerääisi ruohoja, pieniä oksia, kukkia, lehtiä tai kastanjoita seuraavalle kävelyretkelle luonnossa ja käytä niitä ainutlaatuisen mandalan luomiseen? Käytä luonnon aarteita ja loihdi niistä omia taideteoksiasi.

luonto mandalat kierre kivet rocks taideteos

värikäs luonto mandalat syksyn lehdet metsä james brunt

metsä maa kuvio mandala kuvitus syksyn lehdet

lehdet syksy metsä maa mandala luonnonmateriaaleja

mandala -kuvio jättää luonnonmateriaaleja

maa lähtee luonto mandalas james brunt työtä

taideteos mandala luonnekuvio kierre

mandala -aiheet haaraavat kuvioita luonnonmateriaaleista

james brunt taiteilija luonto mandalat meri ranta

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä