15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rahan säästäminen muutettaessa – 7 vinkkiä edulliseen muuttoon

Rahan säästäminen muutettaessa-kustannukset-kotona-uusi ovi

Muutto tarkoittaa uutta alkua elämässä ja alusta alusta. Todellisuudessa asunnon tai kaupungin vaihtoa ei kuitenkaan pidetä rauhallisena ajankohtana. Koska muutto on hankalaa ja aikaa vievää järjestää, ja siitä voi tulla myös kallis asia. Hyvin harkittu alustava suunnittelu voi säästää hermojasi ja paljon rahaa.

1. Säästä rahaa etsiessäsi asuntoa

Säästä rahaa -muuttokustannukset-koti-asunto-muutto

Useimmiten asunnon etsiminen on monimutkaisin prosessi, kun muutto on edessä. Täydellisen asunnon saaminen parhaaseen hintaan ei ole helppo tehtävä ja maksat usein enemmän kuin haluat. Säästät arvokasta aikaa ja lisäkustannuksia välttämällä tarpeettomia vierailuja. Joten jos kiinteistöissä ei ole valokuvia tai jos kuukausittaiset lisäkustannukset ovat erittäin alhaiset, sinun on oltava varovainen. Voit vuokrata kiinteistönvälittäjän etsimään asuntoa, ja hänen palveluistaan ​​peritään provisio. Kaikissa muissa tapauksissa omistaja on asiakas ja hän maksaa välitysmaksun. Käytännössä valitettavasti aina löytyy kiinteistönvälittäjiä, jotka vaativat vuokralaista allekirjoittamaan uuden allekirjoituksen, joka velvoittaa heidät maksamaan provisiot. Mutta se on laitonta, kertoo Welt.de.

2. Säästä rahaa varustamon kanssa – vertaa muuttavia yrityksiä

Säästä rahaa -muuttokustannukset-huolinta-muutto-yritys-muutto-palveluntarjoaja

Sitova lainaus siirtoasi voi sisältää myös pakkaamisen, lastaamisen ja purkamisen. Tämä tarkoittaa sitä, että muutto on nopeampaa ja pakettipalvelut viime kädessä myös tekevät siitä halvemman. Verkkokysely on ilmainen ja kestää muutaman minuutin saadakseen tarkan yleiskuvan saatavilla olevista palveluntarjoajista ja heidän tarjouksistaan. Lisäksi jokainen liike on mukana Luotettavat siirtopalveluntarjoajat, kuten Move24 automaattisesti vakuutettu, jotta kaikki vauriot korvataan.

3. Oikea aikataulutus voi säästää rahaa

Useimmat ihmiset valitsevat yleensä kuukauden ensimmäisen muuttoajankohdan, joten muutto kuukauden 6. päivään mennessä maksaa usein enemmän. Säästä rahaa valitsemalla halvempi siirtopäivä 6. – 13. ja 18. – 24. päivä ja varaa se hyvissä ajoin.

4. Yksinkertaisin rahan säästötoimi – laita pois

säästää rahaa-siirtää-poistaa-kustannuksia-vanhoja asioita

Vähemmän kuljetusta varten säästää muutettaessa. Ota se tilaisuutena minimoida omaisuutesi hieman ja vapautua saastuneilta alueilta. Hyvin hoidetut tavarat, joita et halua pitää, voidaan myydä hyvään hintaan Internetissä tai kirpputorilla.

5. Säästä rahaa kunnostuskustannuksissa

rahaa säästävät-liikkuvat-kustannukset-kunnostus-käsityöläiset-ehdotus

Jos vanha tai uusi asunto kaipaa remonttia, tilaa käsityöläinen useita kuukausia etukäteen. Kun muutat uuteen asuntoon, on suositeltavaa tehdä kirjallinen pöytäkirja asunnon luovutuksesta. Jos olet epävarma, ota valokuvia ja huomaa, että vuokralainen voi tai joutuu tekemään kosmeettisia korjauksia ja kunnostustöitä, jos tämä on nimenomaisesti mainittu vuokrasopimuksessa.

6. Vähennä siirtokustannukset seuraavassa veroilmoituksessa ja säästä rahaa

Säästä-rahaa-liikkuvat-lasketaan-kustannukset-laskenta-laskin

Jos muutat ammatillisista syistä, mutta myös erityistapauksissa yksityisen muuton yhteydessä, jotkut kulut voidaan vähentää verosta. Matkojen katselu etsiessään majoitusta, välitysmaksut ja huolinta ehdollisesti verovähennyskelpoinen. Miksi kannattaa säilyttää kaikki laskut ja kulutodisteet huolellisesti ja esittää ne seuraavassa veroilmoituksessa.

7. Säästä rahaa uuden asunnon kiinteissä kustannuksissa

Vuokran lisäksi on otettava huomioon myös muut kiinteät kuukausikustannukset. Yksi säästövaihtoehto, joka yleensä jätetään huomiotta, on uuden asunnon sähköntoimittaja. Vertaa eri sähköntoimittajia ja vaihda mahdollisesti halvempaan. Otat myös huomioon, kuinka paljon maksat Internetistä, kaasusta, lämmityksestä, vedestä ja muista asioista. Kun suunnittelet taloutta, ota huomioon, että perusvuokra, mukaan lukien kaikki liitännäiskulut, ei saisi ylittää kolmannesta nettotulostasi.

Johtopäätös: huolellinen taloudellinen suunnittelu säästömahdollisuutena 

Tietenkin jokainen liike on yksilökohtainen, eikä kuluja voida tuskin kattaa. Jotkin kustannukset, kuten huolinta, kunnostustyöt, takuut, sähköntoimittajan vaihtaminen, avustajat, muuttolaatikot jne., Voidaan kuitenkin laskea tarkasti etukäteen. Vain laskimen ja lyijykynän avulla voit hyödyntää kaikki mahdolliset säästöt.

Previous Post
Kammottavat ja edulliset Halloween -koristeet – Osa 2
Next Post
Fenkolin istutus – hyödyllisiä vinkkejä mausteisille vihanneksille