15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kiviseinäverhous – design -ideoita luonnollisilla väreillä asuinalueellesi

tumma gestain-sisätiloissa-tyylikäs-ja-moderni-integroida-ja-yhdistää-design-huonekalut

Kivi on luonnollinen materiaali, joka lisää lämpöä sisustukseesi, kun käytät sitä koristeena tai koristeena. Kiviseinäpinnoitteella on luonnollinen viehätys ja se edustaa luonnon ja maan välistä yhteyttä. Niin houkuttelevat kiviseinät ovat mukava idea seinäkoristeisiin olohuoneessa, koska ne voivat muuttaa asuintilan täysin. Olohuoneen kiviseinä luo myös klassisen ja tyylikkään tunnelman. Kaikki tämä voidaan saavuttaa lisäämällä takka sivulle, joka lisää lämpöä huoneeseen ja koko ympäristöön. Toinen idea on ympäröidä takka vain kivilaatoilla. Kiviseinäverhouksen viimeistelemiseksi ei ole välttämätöntä purkaa olemassa olevia seiniä. Peitä sen sijaan kivet. Tämän viestin päätarkoitus on lähinnä tutkia kuvioiden värejä ja joitain sisustuksessa yleisesti käytettyjen kivien pääominaisuuksia.

Luonnollisen näköinen kiviseinäverhous

musta kivettynyt puu seinäverhouksena modernissa sisustuksessa, jossa on sohva ja takka

Kiviä on monia eri muotoja, värejä ja kokoja. Voit käyttää niitä kodin tai toimiston sisustamiseen. Luonnonkivi voi täydentää mitä tahansa sisustusta. Koska se on luonnonmateriaalia, ei koskaan ole kahta samantyyppistä kiveä ja yhdistelmiä on loputtomasti, joten kiviseinäverhous tarjoaa enemmän vaihtoehtoja sisustuksen sisustamiseen. Olohuoneen luonnonkiviseinä muodostaa luonnollisen keskipisteen ja voi toimia huonekalujen taustana. Sileät kiviseinät, jotka on valmistettu graniitista tai marmorista, antavat tilallesi tyylikkään ja modernin ilmeen.

Miksi käyttää luonnonkiveä sisustuksessa??

tummanharmaa kiviseinäverhous yhdessä pöytälevyn kanssa, joka on valmistettu marmorista ja golfvärisistä design-elementeistä

Luonnonkivi on rakennusmateriaali, joka sopii sisustukseesi. Se tuo kotiisi lämpöä ja viehätystä. Esimerkiksi graniitti on yksi kovimmista ja tiheimmistä luonnonkivistä, joka auttaa säilyttämään kiillon ja kestämään likaa pidempään kuin muut materiaalit.

värikkäitä värejä kiviseinillä yhdessä sinisten tuolien kanssa olohuoneessa

Sisustussuunnittelijat pitävät myös vihreistä ja luonnollisista materiaaleista. Ajaton sisustus on avain, jos haluat sisustuksesi kestävän. Kestävät tuotteet, kuten luonnonkivi, ovat yleensä ikuisten tyylien listan kärjessä. Ensimmäinen askel on valita materiaali, joka sopii parhaiten henkilökohtaiseen tyyliisi. Jos haluat klassisen ilmeen, valitse marmori tai travertiini. Kun tiedät, mikä materiaali sopii sinulle parhaiten, ala miettiä, miten voit sisällyttää sen tilaan.

Hyvä idea tummille kiviseinäverhouksille

harmaat kivilaatat seinäverhoukseen, jossa on sisäänrakennettu takka ja modernit design -nahkatuolit

Jokaisella kivilaatalla voi olla erilainen kuvio riippuen alueesta ja louhoksesta, josta kivi on uutettu. Voit ottaa hiekkakivilattian pinnan muunnelman ja integroida sen sisustukseesi korostusvärinä. Luonnonkivi on mukava idea olohuoneen seinien koristeluun ja luo mukavuuden tunteen.

tilava olohuone, jossa on vihreä kivipaneeli paneeleista ja marmorinen takaseinä

Jos esimerkiksi sisätila avautuu puutarhaan, voit käyttää samaa kiveä sisällä ja ulkona luodaksesi äärettömän lumoavan ilmeen. Tämä muotoilu luo myös tilavuuden tunteen vetämällä silmän ulos sisätilojen läpi.

modernit epäsymmetriset tummat kiviseinäpaneelit olohuoneen suunnitteluun

Tummemman kiven valitseminen tekee sisätiloista erottuvan muista. Liuskekivi on suosittu valinta keittiölattialle tässä suhteessa, koska tummat sävyt näyttävät hyvältä missä tahansa kodissa. Suuri värivalikoima harmaasta mustasta vihreään ja ruskeaan tekee tästä kivestä myös monipuolisen materiaalin.

kiviseinäverhous marmorilla mielenkiintoisiin kuvioihin takkahuoneen sisustuksessa

Uusiutuvien materiaalien, kuten luonnonkiven, käyttö sisustuksessa on hyväksi ympäristölle. Kasvit, maa, puu, vesi, tuli – nämä ovat asioita, joita kivi ympäröi sen luonnollisessa ympäristössä. Miksi et tuo tätä kauneutta kotiisi? Jos voit kesyttää sen, teet varmasti fantastisen rohkeita malleja.

Paras kiviseinäverhous sisätiloihin

koristele tyylikkäästi karkeat seinät kivikoristeilla olohuoneessa tai makuuhuoneessa

Sisäkiveä ei ole helppo käyttää, mutta se on ehdottomasti mielenkiintoinen ja alkuperäinen materiaali. Tätä voidaan käyttää sekä yksityisissä että julkisissa tiloissa. Tärkeintä kiviä käsiteltäessä on kuitenkin varmistaa, että sen ominaisuudet vastaavat tarpeitasi.

tumma kiviseinäverhous kylpyhuoneen suunnitteluun kivilaatoilla

Jotkut kivet imevät vettä (eivät siis sovellu kylpyhuoneeseen), jotkut ovat erittäin hauraita (joten sinun ei pitäisi tehdä niistä pöytälevyä), toisia ei voi kiillottaa tai leikata paloiksi. Lisäksi on olemassa kolme päätyyppiä kiviä tai kiviä niiden alkuperästä riippuen:

marmoriseinäverhous olohuoneessa jaloa sisustusta ja muotoilua ja koristelua varten

  1. Sedimentti – kalkkikivi, hiekkakivi, travertiini
  2. Muodollinen kivi – marmori, liuskekivi
  3. Tulivuoren kivi – graniitti jne..

Travertiini

terrazzo -keittiösaari ja keittiön takaseinä, päällystetty marmorilla harmaalla valkoisilla keittiökaappeilla

Travertiini on yksi niistä pinnoista, joita voidaan käyttää lukemattomilla alueilla sisätiloissa ja näyttää kauniilta käyttötarkoituksesta riippumatta. Kylpyhuoneen seinistä ja keittiön roiskeista ulkouima -altaan peittämiseen hämmästyt siitä, kuinka travertiinilaatat voivat kaunistaa kotiasi. Yksi tämän kauniin kiven eduista on sen eri värit ja kuviot. Yksi haittapuoli on kuitenkin se, että se kuluu helposti ja naarmuuntuu.

kiviseinä korostuksena seinävalaistujen makuuhuoneiden sisustuksessa

Pinnan luonteesta riippuen kiillotettu travertiini kestää paremmin ulkoisia vaikutuksia kuin mattapinta. Travertiini voi myös olla huokoista eikä sitä tule käyttää, jos öljy ja muut nesteet voivat tunkeutua siihen ja tahrata sen kauneuden.

graniitti

seinän aksentit mustasta graniitista valkoisessa olohuoneessa

Sinun tulee olla erittäin varovainen käytettäessä erittäin kirkkaanväristä kiveä, varsinkin jos sillä on paljon tekstuuria. Vaara on, että tämä kivi voi visuaalisesti hukuttaa huoneen. Tästä syystä käytä kirkkaita yksivärisiä värejä sisätiloissa, jotta jalokivi näkyy parhaassa valossa. Tällä tavalla kivestä tulee huomion keskipiste ja se lisäisi suuresti sen arvoa. Esimerkiksi vihreästä graniittiseinästä, jota ympäröivät neutraalit seinät, voi tulla vaikuttava piirre huoneessa. Eriväriset pehmustetut huonekalut voivat myös antaa voimaa vihreälle graniittitaustalle.

harmaat kivihihnat ja takka olohuoneessa harmailla verhoilluilla huonekaluilla

Toinen tapa korostaa graniittiasi on käyttää samankaltaisia ​​huonekaluja. Tällä tavalla huonekalut eivät kiinnitä paljon huomiota itseensä, mutta parantavat graniitin kaunista tekstuuria. Graniitin väri ja rakenne voivat vaihdella kivilaatan mukaan. Kun valitset laattaa sisätiloihin, on erittäin tärkeää valita se ennen ostamista, jotta tiedät tarkalleen, minkä kiven ostat. Muuten kivi ei välttämättä vastaa värimaailmaa tai sen kuvio voi tuottaa sinulle pettymyksen. Tässä on joitain kauniita graniittivärejä ja -kuvioita, joita löydät markkinoilta.

Onyx ylelliseen kiviseinäverhoukseen

kiviseinäverhous onyxillä beigen ja ruskean värien yhdistelmällä ja ylellinen olohuoneen ylellinen ilme

Onyx on kuuluisa rikkaasta värityksestään. Se kestää hyvin korkeita lämpötiloja ja viiltoja. Onyxia voidaan käyttää myös pöytälevynä. Valikoima on valtava, ja tällaiset kivet voivat näyttää pilviltä, ​​sateenkaareilta, hiekka -aavikoilta jne. Onyx on myös erittäin hyvä valon siirtämisessä.

Kivitetty puu

kivettynyt puu seinäverhouksena, jossa on kontrastiset keltaiset huonekalut ja takka

Se on erittäin kestävä materiaali. Joillakin kappaleilla voisi olla kuvio, joka muistuttaa akaattia. Kivettyneellä puulla on mustat ja ruskeat sävyt ja se näyttää hyvältä modernissa sisustuksessa. Rajoitetun värimaailman vuoksi tämä materiaali ei kuitenkaan ole kovin suosittu seinäkoristeeksi.

akaatti

Käytä sisustusta ja akaatti -seinäverhousta nykyaikaiseen sisustukseen

Puolijalokivi. Vaikka sitä käytetään enimmäkseen koruihin, sisustussuunnittelijat rakastavat sitä myös kuvionsa vuoksi. Se päästää valon hyvin läpi ja näyttää erittäin voimakkaalta tummien reunojensa vuoksi. Akaatti on hyvin erottuva ja näyttää yhtä hyvältä kuin pöytälevy.

Previous Post
Mitkä ovat oikeat aurinkolasit kasvosi muodolle? Hyödyllisiä ostovinkkejä ja trendikkäitä malleja yhdellä silmäyksellä
Next Post
Paistettu Feta Pasta Resepti – 5 ideaa nopeista, helpoista ja herkullisista ruuista