15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaareva puupaneeli ja kelluvat portaat muodostavat tämän ainutlaatuisen kattohuoneiston Beirutissa, Libanonissa

holvattu puupanelointi parvi huoneisto olohuone sohva nojatuoli

“Wadi Penthouse” -projekti on kaksikerroksisen kattohuoneiston peruskorjaus neljän hengen perheelle Beirutissa, Libanonissa. Von Plataun arkkitehtien mukaan merkittävin tilamuutos oli kaksinkertaisen huoneen käyttöönotto talon keskellä. Tämän innovaation myötä yksittäiset alueet, kuten asuintilat, työtilat, varastotilat ja makuuhuoneet, on järjestetty uudelleen. Tämän kattohuoneiston huoneiden alkuperäinen jakautuminen johti huonoon alueelliseen vuorovaikutukseen kahden kerroksen välillä ja sillä oli kapea pääaula. Ensi silmäyksellä huomaat heti seinien ainutlaatuisen kaarevan puupaneelin. Arkkitehdit käyttivät puun joustavuutta ja erosivat tavanomaisista, tiukoista linjoista ja mittasuhteista luodakseen jotain luovaa ja ainutlaatuista. Ainutlaatuisen Wadi -kattohuoneiston peruskorjaus valmistui vuonna 2016. Kattohuoneisto ulottuu 650 neliömetrin asuintilaan.

holvipuinen verhous seinien sisäpuolella wadi penhouse -kattovalaisimet

Hiljattain suunniteltu ruokasalin vieressä oleva tila, joka toimii parvella, on todellinen arkkitehtoninen mestariteos. Se ei ole vain houkutteleva, kaareva puupaneeli, joka hämmästyttää sinua. Valkoiset, kelluvat portaat ovat myös heti havaittavissa. Portaikko ripustettiin katosta pystysuorilla teräsprofiileilla, mikä korostaa sen keveyttä ja saa näyttämään siltä, ​​että portaat kelluvat vapaasti huoneen keskellä. Valkoinen metallinen portaikkorakenne luo suuren kontrastin vaaleaan puuhun. Puumateriaali peittää myös viereisen huoneen seinät.

olohuone tilava valoisa kelluva portaikko holvattu puupanelointi säilytystilaa piilotettu

Jos katsot seiniä tarkemmin, huomaat heti, että ne poikkeavat normaalista suorasta kurssistaan ​​ja luovat erityistä dynaamisuutta asuintilaan. Kaareva puupaneeli orgaanisilla käyrillään näyttää lähes surrealistiselta. Puuelementti jatkuu koko kattohuoneistossa. Puisessa seinäverhouksessa on kauniita yksityiskohtia, jotka antavat asunnolle tyylikkään ja tyylikkään kosketuksen. Kaarevat puuseinät ovat paitsi visuaalinen kohokohta myös käytännöllinen, tilaa säästävä ratkaisu – ne piilottavat paljon säilytystilaa.

wadi -kattohuoneisto moderni holvipuupaneeli valkoisen lattian sisällä

Muut asunnon pinnat ovat valkoisia – valkoisia seiniä, valkoista marmoria lattiassa ja, kuten jo mainittiin, valkoista terästä portaikkoa varten. Muu tila, keittiö, makuuhuone ja kotiteatteri näyttävät myös tyylikkäiltä ja nykyaikaisilta. Kaikki Wadi Penthousen huoneet on varustettu ainutlaatuisella valaistuksella. Pieni mediahuone, jossa on lisää säilytystilaa, sijaitsee puolikerroksen yläpuolella, joka jatkaa seinien holvipuupaneeleja.

seinäverhous vaalea puu kaareva puuverhous portaikko

kelluvat portaat portaikko puu valaistus moderni kattohuoneisto

wadi -kattohuoneiston puinen verhous kirkkaassa säilytystilassa piilossa

puiset kaapit säilytyskahvat design wadi kattohuoneisto

kotiteatterin hyllyt puu istuinkulma sohva harmaa wadi kattohuoneisto

design kattokruunu seinäpaneelit puupöydästä mustasta kullasta

ruokasalin seinät puupanelointi ruokapöytä valaistus lattia valkoinen

keittiö wadi kattohuoneisto puu pöytä kontrasti mustat tuolit houkutteleva kattovalaistus

mediahuone holvattu puupanelointi sohva parkettilattia televisio

makuuhuoneen sänky nahka harmaa lattia valkoinen puupanelointi sisällä

eteinen kirkkaan valkoiset seinät lattia kiiltävä hissi

* Saat lisätietoja Plataun työstä virkamieheltä Verkkosivusto

Previous Post
Taitettavat lautasliinat – 15 yksinkertaista ja tehokasta ohjetta
Next Post
Tee oma lyhty – 26 luovaa ja yksinkertaista käsityöprojektia lapsille