15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kiviseinä seinään: vaalea kalkkikivi sisältä ja ulkoa

Kivipäällyste seinään kalkkikivipuutarha nurmikko moderni taloarkkitehtuuri

Tämä moderni talo sijaitsee kulma -erässä tyypillisellä 1930 -luvun alueella Eindhovenin keskustassa, Alankomaissa. Se koostuu yhdestä rakennuksesta ja ulottuu vain yhden asuintilan yli, joka on täysin suunnattu sisäpihalle, jossa on tilava nurmikko. Sisustus on suunniteltu avoimeksi ja hyvin minimalistiseksi. Talon toinen puoli, joka on vihreää, on kokonaan lasia. Sekä sisällä että ulkona pystysuorat pinnat on peitetty kauniilla kalkkikivestä valmistetulla seinän kivipäällysteellä.

kivi verhous seinän rakennus kalkkikivi lasiseinä allas nurmikko puutarha

Yksikerroksisessa talossa on minimalistinen rakenne ja se on jaettu vain muutamaan alueeseen. Useimmilla niistä on ainakin yksi seinä kokonaan lasia. Olohuoneesta voit mennä suoraan ulos ja nauttia raikkaasta nurmikosta tai ulkouima -altaasta. Korkeat suojaukset, jotka kehystävät kiinteistön vihreän aidan tavoin, tarjoavat optimaalisen yksityisyyden.

Kiviverhous kalkkikivestä valmistetulle lasiseinäiselle nurmikon ulkouima -altaalle

Huomionarvoista on litteä betonikatto, jossa pienet aukot ja kattoikkunat sisätiloissa herättävät suurta huomiota. Sisälattia on myös valmistettu vaaleasta betonista ja sopii täydellisesti seinän kivipäällysteen kanssa. Vaalea, rakeinen kalkkikivi, jossa on kiillotettu pinta, on huoneen suunnittelun painopiste, joka on osittain myös suunnattu ulospäin lasiseinien läpi. Sisustus on yksinkertainen ja minimalistinen. Värit ovat vaaleita ja neutraaleja. Luonnollisesta tammesta valmistetut yksityiskohdat, kuten kaapin etupinnat jne., Tarjoavat kodikkaan ilmeen. Ikkunalaudat toimivat upeasti tilavina istuinalueina, joissa voit nauttia lukemismateriaalista päivänvalossa tai katsella tuoretta vihreää sisäpihaa rauhassa.

Kiviverhous kalkkikiviseinään modernissa talossa lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat puutarha

Holviset pystysuorat lasipinnat ja kattoikkunat sekä heijastavat aksentit ja kapeat aukot, jotka täydentävät esteettisesti sekä käytännöllistä käyttöä että kokonaiskonseptia, lisäävät talon erityisluonnetta. Seinän kiviverhous, joka koostuu yksinomaan suurista laattoista, välittää luonnonkiven vankan ilmeen ja luo minimalistisen ilmapiirin, joka ei missään tapauksessa vaikuta steriililtä tai elottomalta. Sitä vastoin luonnonkiven luonnollinen rakenne ja väri luovat kodikkaan tunnelman. Epäsuora valaistus saa vaikuttavan pinnan loistamaan ja tuo sen parrasvaloihin.

Kiviverhous kalkkikiviseinän lasiseinän ulkouima -altaan yksityisyysnäytölle

kivi verhous seinärakennus kalkkikivi ikkuna kaareva peili

kivi verhous seinä kalkkikivi ulkopeili valo moderni muotoilu

kivi verhous seinään kalkkikivi vaalea puu luonnon betoni lattia seinävalaisin suunnittelu

kivi verhous seinään kalkkikivi kirkas esiintyminen vaalea betonilattia minimalistinen

kylpyhuone moderni mosaiikkilaatat kirahvi kuvio suihku lasiseinä

moderni taloarkkitehtuuri talosuunnittelu

* projekti De Bever Arkkitehdit

Previous Post
Taitettavat lautasliinat – 15 yksinkertaista ja tehokasta ohjetta
Next Post
Tee oma lyhty – 26 luovaa ja yksinkertaista käsityöprojektia lapsille