15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

7 hienoa vinkkiä ja ideoita seinän suunnitteluun

seinän suunnittelu kiviseinä-keittiö-ruokailutila-moderni-maalaismainen

Valkoiset seinät, huolimattomasti ja tylsästi maalatut tai taustakuvat, jotka ovat saattaneet osoittautua mummon olohuoneessa, mutta joilla ei ole kauan sitten ollut sijaa nyky -elämässä? Tällaisten skenaarioiden ei tarvitse enää tapahtua omien seinien sisällä – miksi loppujen lopuksi on olemassa loputtomia mahdollisuuksia seinien suunnitteluun? Monet ideat eivät vaadi poikkeuksellisen taitavaa kättä, eikä edes ammattilaista tarvitse tilata suunnittelua – ellei haluta tatuointeja, kankaita tai valokuvataustakuvia omilla aiheillasi. Tämä artikkeli näyttää, mitä voidaan helposti poimia karuista seinistä.

Vinkki 1: rohkeutta käyttää värejä

seinän suunnittelu väri-kuvio-musta-punainen-valkoinen

Se on outoa. Erityisesti naiset ovat loputtomasti huolissaan siitä, mitä hiusväriä he käyttävät, mutta he tekevät Kodin seinät ovat täysin paljaat. Seinää ei tarvitse edes maalata kokonaan, koska on olemassa myös seinään liittyvä juovatekniikka. Erilaiset pystysuorat alueet on merkitty seinälle maalarinteipillä, jonka värit lopulta maalataan. Maalattavien tankojen ei tarvitse olla edes yhtä leveitä. Mielikuvituksella ei ole rajoja ja jos pidät siitä hieman värikkäämmästä, voit maalata jokaisen raidan omalla värillään. Jos sinulla on maalaamiseen liittyviä ongelmia, voit myös kääntyä asiantuntijan puoleen. päällä homemarket.de Näytetään lukuisia sävellyksiä mielenkiintoiseen seinärakenteeseen, jotka voidaan varata.

Vinkki 2: Suunnittele kulmia ja kapeita

seinän suunnittelu-niche-käyttö-valaistus

Olipa kyseessä ruokailutila tai lukualue – oikealla värillä tai taustakuvalla luodaan täällä erityinen tunnelma. Kulma on maalattu eri väriseksi, mutta tietysti siten, että värit eivät ole ristiriidassa keskenään. Tummanpunainen ruokailutilassa saa sinut nälkäiseksi ja muuten punainen tuo huoneeseen romanttisen tunnelman. Maan sävyt ovat ihanteellisia kulmien lukemiseen ja kaunis harmaa television hyllyn takana. Makuuhuone voidaan myös suunnitella hyvin eri tavalla tällä tavalla. Sängyn takana olevaan seinään on teipattu neliö, joka ulottuu hieman sängyn leveyden yli. Maalaa nyt neliön sisäpuolelle ruskealla sävyllä. Jos ruskea ei vastaa huonekaluja, mikä tahansa muu väri on tietysti mahdollista. Vinkki: Jos haluat maalata loput seinät tai haluat erikoistehosteen, kiinnitä kaksi nauhaa vierekkäin noin kolmen sentin raolla. Etäisyys luo kuvakehystehosteen.

Vinkki 3: käytä valokuvataustakuvia

seinän suunnittelu-valokuvataustakuva-graffiti-ilme

Mikään ei kutsu unelmoimaan enemmän kuin houkutteleva valokuvataustakuva. Nykyään niitä on saatavana monenlaisia ​​muotoja, värejä ja kuvioita, joten niitä löytyy jokaiseen kotiin. Tiiliseinät ovat erityisen houkuttelevia ja täydellisiä kaikkiin takkahuoneisiin. Tämä ei tarkoita punaisia ​​tiili -taustakuvia, jotka muistuttavat edelleen isoisän aikoja. Nykyaikaisissa taustakuvissa on usein maalaismaisia ​​seiniä, jotka luovat nopeasti Välimeren tunnelman. Valokuvatapetit, joissa on metsiä, järviä tai jopa romanttisia lahtia, puolestaan ​​kutsuvat sinut unelmoimaan – ja näyttävät usein siltä, ​​kuin voisit kävellä suoraan seinän läpi metsään tai lahdelle. Muuten: kolmiulotteinen vaikutus saa huoneen näyttämään suuremmalta. Kaikkien, jotka ajattelevat, että tapetointi on hirveän monimutkaista tai joilla on jo ollut siedettäviä kokemuksia liimapäällystetyistä tapettinauhoista, tulisi luottaa kuitukangastapetteihin. Täällä tapetti ei ole enää maalattu, vaan seinä suoraan.

Vinkki 4: tähtitaivas lastenhuoneessa

Lastenhuone on tietysti suunniteltava erityisesti. Ja on olemassa kymmeniä tapoja, joilla jokainen lapsi vangitsee. Tykkääkö tytär tähdistä? Tällöin voidaan käyttää taustakuvaa, jossa on tähtitaivas. Täällä on jopa suositeltavaa varustaa kaltevuus tai osa katosta tummansinisellä tapetilla. Jos kiinnität eri kokoisia itsevalaisevia tähtiä, teet kaiken oikein. Pojille on tietysti yhtä paljon vaihtoehtoja. Oikean taustakuvan avulla poika matkustaa joka päivä eri galaksiin. Hieman muokattuina seinät voidaan tietysti myös koristella keijuilla, dinosauruksilla ja monilla muilla asioilla.

Vinkki 5: nopea koristelu

seinä-suunnittelu-tarrat-seinä-tarrat-eläimet-pistorasia-lastenhuone

Ei, kaikki eivät halua käyttää maalisäiliötä, sivellintä tai taustapaperirullaa. Onko sinun tehtävä ilman kaunista seinän muotoilua? Ei tietenkään, koska seinä tatuoinnit eri vaihtoehdoissa, yksityiskohdat ovat seinässä muutamassa minuutissa. Yksi etu: Tatuoinnit voidaan poistaa jättämättä jäämiä, joten älä laita kunnostustöitä tehtäväluetteloosi, kun muutat pois. Ilman tatuointeja, mutta paljon muistoja odottavat erityisesti painetut kankaat. Monet kaupat tarjoavat palvelun luoda omia kankaita lähetettyjen valokuvien perusteella. Olipa kuvassa auringonlasku viimeiseltä lomaltasi, koko perhe idyllisen taustan edessä tai vilkaisu viimeiseen seikkailuun – jälleen vain oma mielikuvituksesi rajoittaa.

seinän suunnittelu-lasipaneelit-valokuvatulostus-taustavalo

Vinkki 6: tee-se-itse-se tekee sen

Ei ole harvinaista, että olohuoneen multimediakulma herättää katseen. Mutta miksi sen on oltava kulma eikä koko seinä? Jos puurunko ruuvataan seinään ja puulevyt tai viimeisimmän remontin laminaatin jäänteet asetetaan rakenteeseen vahvalla tarranauhalla, seinä loistaa kauneimmalla puun sävyllä: Etu: Jos otat mitat oikein tai verhoilussa olevat pienet palaset, paitsi televisio ja kaikki laitteet voidaan kiinnittää seinään. Jopa ärsyttävät kaapelit katoavat näkymättömästi kiinnitetyn seinän taakse. Pitäisikö sen olla hieman epätavallisempaa? Sitten LED -nauhat voidaan kiinnittää rakenteen reunaan ja käyttää valaistukseen.

Vinkki 7: epätavalliset hyllyt

Hyllyn ei tarvitse tulla tavaratalosta. Tarvitaan vain idea, palapeli, tukeva puu ja maali sekä epätavallinen hylly. Kirjaimet, ympyrät tai kolmiot voidaan sahata pois – vain koon tulee olla sopiva. Pieni väri tulee peliin maalaamalla hyllyt. Puusta riippuen ruiskumaali riittää – nyt ne voidaan puhdistaa myös kostealla liinalla.

Johtopäätös – kokeile vain

Pienellä kärsivällisyydellä ja mielikuvituksella tylsästä seinästä tulee pieni kohokohta. Jos sinulla on vähän taitoa ja muutamia ideoita, voit luoda taideteoksen, jota ei löydy jokaisesta kodista.

Kuvalähteet:

Kuva 1: @ La-Belle-Galerie (CC0-lisenssi) / pixabay.com

Kuva 2: @ Pexels (CC0 -lisenssi) / pixabay.com

Kuva 3: @ PIRO4D (CC0 -lisenssi) / pixabay.com

Kuva 4: @ Alexas_Fotos (CC0 -lisenssi) / pixabay.com

Kuva 5: @ 3dman_eu (CC0 -lisenssi) / pixabay.com

Kuva 6: @ buffetcrush (CC0 -lisenssi) / pixabay.com

Previous Post
Taitettavat lautasliinat – 15 yksinkertaista ja tehokasta ohjetta
Next Post
Käsityöt paperilevyillä – 20 ideaa joululahjaksi lasten kanssa