15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Metrolaattojen asettaminen kylpyhuoneeseen ja keittiöön – väriideoita aidolle ulkonäölle

metrolaatat metro-teollisuus-metalli-teräs-musta-suihku-valkoiset seinät

Jos haluat tuntea suurkaupungin tunnelman neljän seinän sisällä, on parasta pudota takaisin niin kutsuttujen metrolaattojen päälle. Olipa kylpyhuoneessa tai keittiössä, seinälle tai lattialle, sillä ei ole väliä. Niiden erityinen viehätys luo sekoituksen retroa, modernia ja mukavuutta ja korostaa jokaista sisustusta. Seuraavilta riveiltä saat selville, mitä metrolaatat edustavat, sekä hienoja ideoita niiden suunnitteluun heidän kanssaan. Suunnittele huoneesi erityisen viehättävällä tavalla!

Mitä ovat metrolaatat?

metrolaatat metro-valkoinen-musta-lattia-kuusikulmio-kuusikulmainen muotoilu

Kuten nimestä voi päätellä, metrolaatat, jotka tunnetaan myös nimellä metrolaatat, ovat klassisia seinä- ja lattialaattoja, joita käytettiin aikoinaan metroasemien suunnittelussa. Koska näitä ei enää käytetä tähän tarkoitukseen, niitä voidaan jopa kutsua retrolaatoiksi. Koska suuren kaupungin ripauksen lisäksi sisustus luo myös tunteen ajan kääntämisestä.

metrolaatat metro-puinen-pesu-kaappi-tyylikäs-klassinen-kalustus

Se on laattojen suorakulmainen muoto, joka muistuttaa laattoja ja jossa on viistetty reuna. Laatat asetetaan porrastetusti kuin tiili, vaikka usein voidaan nähdä malleja, joissa laatat ovat päällekkäin, ja ne on valmistettu keraamisesta. Valkoiset Metro -laatat näyttävät erityisen aitoilta. Valkoiset metrolaatat on myös paras yhdistää tummiin saumoihin. Sitten on parasta jäljitellä aseman ulkoasua. Tästä on myös se etu, että värimuutoksia ei tapahdu ajan myötä ja puhdistus on erityisen helppoa.

metrolaatat metro-moderni-kaupunki-valkoinen-beige-ruskea-retro

Värien osalta on kuitenkin nyt laaja valikoima vaihtoehtoja. Valkoisten laattojen lisäksi löydät myös keltaisia, vihreitä, harmaita ja muita värejä sisältäviä metrolaattoja ja voit käyttää niitä seinien ja lattioiden suunnitteluun. Valkoiset mallit voidaan yhdistää erittäin hyvin harmaiden lattialaattojen kanssa, joilla voi olla myös moderni tyyli. Luodaan mielenkiintoinen kontrasti, jonka ansiosta molemmat värit korostavat täydellisesti toisiaan. Myös tilkkutäkkilaatat on mainittava tässä yhdistelmänä. Haluamme näyttää sinulle alla joitakin väriideoita Subway -laattoille.

Valkoiset metrolaatat

metrolaatat metro-musta-valkoinen-teollisuus-tyylinen-pesuallas-vintage

Neutraali väri tekee siitä erityisen monipuolisen. Tuloksena on erittäin klassinen, yksinkertainen ja tyylikäs ulkonäkö. Kun olet lisännyt tummat liitokset, voidaan käyttää monenlaisia ​​väriyhdistelmiä. Esimerkiksi kylpyhuoneessa vain puolet seinästä voidaan laatoittaa, kun taas yläosaa voidaan käyttää mihin tahansa väriin, kuten vihreään, punaiseen, siniseen tai vastaavaan. Jopa yhdistelmä tummanharmaan tai jopa mustan kanssa näyttää erittäin houkuttelevalta ja yhtä aitolta. Metrolaatat sopivat myös erinomaisesti keittiön seinälaatoiksi.

metro-laatat-metro-suihku-aksentti-harmaa-lattia-laatat-moderni-katto

Vaihtoehtoisesti voit vain asettaa aksentteja kylpyhuoneeseen ja yhdistää ne muihin laattoihin. Käytä esimerkiksi metrolaattoja suihkussa tai kylpyammeen verhoamiseen tai laattapeiliksi pesualtaan tai wc: n alueella, jos haluat kylpyhuoneen, jossa on metrolaattoja. Keittiön metrolaatat voivat puolestaan ​​luoda vain laattapeilin ja korostaa siten keittiön kaappeja erityisen mielenkiintoisella tavalla.

Metrolaatat musta ja harmaa

metro-laatat-metro-musta-tyylikäs-urbaani-aksentti-seinä-kylpyamme

Mustat metrolaatat ovat myös erittäin houkuttelevia, vaikka tummaa väriä käytetään mieluiten vain aksenttiseinissä. Muuten huoneesta tulee liian pimeä. Metrolaattoja voidaan käyttää kylpyhuoneessa korostamaan kylpyamme. Jos se on myös retro -kylpyamme, vaikutus on vielä parempi. Mustat mallit ovat myös erittäin kauniita laattapeilinä.

metro-laatat-metro-kiiltävä-musta-kaakeloitu-peili-valkoinen-kaapit

Voit myös valita mattapinnan ja kiiltävän pinnan välillä. On parasta käyttää mattoja metrolaattoja kuiville alueille tai alueille, joita ei roiskuta vedellä. Kalkkitahrat ja muu lika on erityisen helppo nähdä ja hieman vaikeampi puhdistaa. Ja vaikka Glattin metrolaatat tekevät vesiroiskeet näkyviin yhtä nopeasti, mikä koskee kaikkia tummia laattojen värejä, ne sopivat paremmin kosteisiin tai roiskealueisiin, koska ne on helpompi puhdistaa sileän pinnan vuoksi.

metro-laatat-metro-harmaa-tummanharmaa-suihku-ovi-lasi-pieni-kylpyhuone

Jos musta on liian tummaa, voit myös valita harmaat metrolaatat vaihtoehtona. Tummanharmaat tai vaaleanharmaat metrolaatat näyttävät yhtä tyylikkäiltä ja hehkuttavat myös tiettyä nykyaikaisuutta. Lisäksi tämä on myös neutraali väri, joten voit yhdistää harmaat laatat mihin tahansa muuhun väriin kaappeihin, kylpyhuoneen mattoihin, verhoihin tai koristeisiin.

Siniset laatat

metro-laatat-metro-sininen-vivahteet-tilkkutyöt-laatat-sininen-keittiö-kaapit

Siniset laatat ovat erittäin suosittuja. Joten ei ole ihme, että Subway -laatat ovat nyt saatavilla myös tässä värissä. Valikoima vivahteita on erittäin laaja ja vaihtelee tummansinisestä vaaleansiniseen eksoottisempiin variantteihin, kuten turkoosiin laattoihin. Tämä mahdollistaa monipuolisen valikoiman jokaiseen makuun, mutta myös mielenkiintoisia yhdistelmiä eri vivahteista, kuten tässä keittiössä, jossa on kaakeloitu peili.

metro-laatat-metro-seinä-laatat-turkoosi-kylpyamme-retro-parketti

Mutta jopa yksiväriset mallit, joissa on Subway -laatat keittiössä ja kylpyhuoneessa, eivät ole yhtä houkuttelevia ja voidaan yhdistää eri huonekalujen väreihin. Erityisesti valkoiset tulevat omiin ihanasti ja antavat vintage -laattoille tietyn merellisen tunnelman, jota voidaan parantaa sopivilla koristeilla. Kaiken kaikkiaan laattojen muoto luo klassisen ilmeen, joka on ajaton.

Seinä ja lattia vihreitä

metro-laatat-metro-vihreä-vintage-turhamaisuus-konsoli-peili-ruudullinen-lattia-musta-valkoinen

Olitpa sitten vaaleanvihreä tai tummempi variantti Metro -laattoja – jos neutraalit värit ovat liian lempeitä, rakastut vihreisiin variantteihin. Erityisen tummanvihreä parantaa seinälaattojen retro -vaikutelmaa. Ja vaikka mainitsemme retro -tunnelman: Mitä mieltä olet yhdistelmästä lattian mustavalkoisen klassisen ruudukkomallin kanssa? Ainutlaatuista, eikö vain?

metro-laatat-metro-tummanvihreä-valkoinen-keittiö-laskuri-moderni-klassikko

Tietysti myös muut vivahteet ovat sopivia, ja vaaleammat mallit näyttävät hieman nykyaikaisemmilta kuin tummemmat. Kaikki riippuu siis siitä, millaista tulosta tavoittelet ja minkä tyylin haluat saavuttaa.

Keltaiset ja punaiset metrolaatat kylpyhuoneeseen tai keittiöön

metro-laatat-metro-houkutteleva-punainen-aksentti seinä-jalo-kalustus

Voit myös saada kirkkaita värejä punaisella tai keltaisella. Niitä käytetään myös parhaiten aksentteina mihin tahansa seinään, suihkuun, keittiön takaseinään tai vastaavaan. Jos haluat suunnitella pienen vieras -wc: n tällaisella laatalla, voit myös uskaltaa käyttää hieman enemmän väriä. Ikkunasta riippuen voit valita vaaleamman tai tummemman värin.

metro-laatat-metro-keltainen-viisto-katto-kylpyhuone-amme

Molemmista väreistä luodaan myös erittäin mukava väriyhdistelmä. Riippumatta siitä, vaihdatko yksittäisiä laattoja vai suunnitteletko punaisen ja keltaisen seinän, tunnelma on taatusti ainutlaatuinen. Käytä neutraalia huonekaluväriä tai metallista tai puusta valmistettua väriä.

Yhdistä puun tai metallin kanssa

metro-laatat-metro-keittiö-sisustusideat-puu-maalaismainen-valkoinen-keittiö-saari

Kun asennat metrolaattoja, sinun tulee tietää, että puu on loistava materiaali ja yhdistelmä. Joten jos haluat luoda maalaismaista tunnelmaa, voit tehdä sen tällä tavalla. Metalliset ideat eivät kuitenkaan ole yhtä vaikuttavia. Teollisen tyylin mustan teräksen lisäksi kupari sopii hyvin myös kaupunkien laattojen ulkoasuun, joten metrolaattoja voidaan käyttää erilaisiin sisustustyyleihin.

Previous Post
Taitettavat lautasliinat – 15 yksinkertaista ja tehokasta ohjetta
Next Post
Käsityöt paperilevyillä – 20 ideaa joululahjaksi lasten kanssa