15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Harmaa luonnonkiviseinä ja betoni moderniin taloon, jossa on ikkunat

luonnonkiviseinä huone suunnittelu-betoni katto-kansituolit-lepotuoli-matto

Moderni talo voidaan suunnitella monella tavalla. Luonnolliset ja keinotekoiset materiaalit voidaan yhdistää upeasti toisiinsa. Esimerkissä luodaan myös sekoitus materiaaleja, jotka luovat ainutlaatuisen ja modernin sisustuksen, josta monet ihmiset haaveilevat. Erikoispiirre on se Luonnonkiviseinä, joka löytyy kaikkialta talosta. Jos olet utelias, voit vierailla Cadavalin talossa & Solà-Morales, katso alla oleva galleria.

Luonnonkiviseinä sisältä ja ulkoa

luonnonkiviseinä olohuone-oleskelualue-puu-huonekalut-betoni-portaat

Luonnonkiviseinä on harmaan värinen. Tästä syystä luonnonkivien yhdistelmä harmaata betonia sisältäville seinille on erittäin onnistunut. Kiviseinän lisäksi betonilla on myös johtava rooli. Moderni materiaali ei koristele vain lattiaa ja portaita, vaan myös lautakuvioista kattoa ja modernia keittiösaarta.

Luonnonkiviseinät ja -ikkunat

luonnonkiviseinä-oleskelutila-näkymä-puutarha-vuori-oleskelualue

Ne seinät, jotka eivät ole luonnonkiveä, ovat puolestaan ​​suuria ikkuna -etuosia, jotka eivät ainoastaan ​​salli paljon valoa tunkeutua talon yksiväriseen sisustukseen, vaan mahdollistavat myös henkeäsalpaavat näkymät vuorille ja kauniiseen puutarhaan. Materiaalien sekoittumista ei takaa vain luonnonkiviseinät, betoni ja lasi.

Kiviseinä olohuoneessa

luonnonkiviseinä yksinkertainen sisustus-tummat puukalusteet-pyöreä ruokapöytä

Lisäksi siellä on myös houkuttelevia tummasta puusta valmistettuja huonekaluja, jotka antavat talolle tietyn eksoottisen tunnelman, kun taas luonnonkiviseinä huokuu maalaismaista charmia. Kiviseinän ulkoasu mukautuu upeasti taloa ympäröivään luontoon ja tekee siitä vähemmän kontrastin luonnon keskellä. Muuten luonnonkiviseinässä käytettiin epäsäännöllisen muotoisia kiviä.

Moderni makuuhuoneen suunnittelu

luonnonkiviseinä makuuhuone-oranssi-vaaleanpunainen-kalustus-valkoinen-sänky-betonilattia-harmaa

Kiviseinä ei löydy vain olohuoneesta. Aivan kuten luonnonkiviseinä luo miellyttävän tunnelman olohuoneeseen, se tekee saman myös makuuhuoneessa. Tumman huonekalun sijaan tähän huoneeseen valittiin valkoinen, joka yhdistettiin myös kauniisiin väreihin, kuten vaaleanpunaiseen, oranssiin ja koralliin. Luonnonkiviseinää täydentää betoni puolikorkealle seinälle, lattialle ja portaille.

Katettu terassi

luonnonkiviseinä-sisustus-sohvapöytä-sivupöytä-korituoli-viisto katto

Sisällä oleva luonnonkiviseinä yhdistettynä myös ulkotiloihin. Tällä katetulla terassilla on myös luonnonkivestä tehty seinä, joka oli yksinkertaisesti sisustettu puisella pöydällä ja kahdella keinutuolilla. Luonnonkiviseinässä on myös ovi, joka johtaa talon sisätiloihin.

Luonnonkiviseinä ja alkuperäinen arkkitehtuuri

luonnonkiviseinä-minimalistinen-talon suunnittelu-kaltevat seinät

Sisällä oleva kiviseinä on sama kuin talon julkisivu. Tällä tavalla talon luonnollinen ilme näkyy jo ulkona. Talo todistaa kuitenkin alkuperäisestä ja modernista arkkitehtuurista, jossa ei ole harvinaista, että luonnonkiviseinä kulkee vinosti. Lisäksi on mielenkiintoinen kalteva katto, joka on suunniteltu betonilaatalla laudan näköiseksi.

Minimalistinen julkisivu

luonnonkiviseinä-sisäänkäynti-lasi-ovi-musta-ikkuna-kehys-moderni

Luonnonkiviseinä on yhdistetty mustaan ​​ikkuna- ja ovikehykseen. Musta väri löytyy myös sisätilojen teräspalkkeista sekä joistakin tekstiileistä ja verhoiluista. Mustan ja harmaan yhdistelmä luo tyylikkään ja elegantin sisustuksen, jota korostavat jopa yksinkertaiset retrohuonekalut.

Minimalistinen puutarha

luonnonkiviseinä-terassi-idea-maalaismainen-moderni-lattia-betonikatto

Koko taloa ympäröivä puutarha on myös yksinkertainen ja tyylikäs. Muutamien puiden ja pensaiden lisäksi ulkopintaa koristaa vain vihreä nurmikko. Tällä tavoin puutarhan suunnittelu ei häiritse tarpeettomasti luontoa. Luonnonkiviseinä edustaa upeaa taustaa puutarhan suunnittelulle.

Avoin terassi

luonnonkiviseinä-julkisivu-moderni-talo-design-ikkuna edessä

Suuren ikkunan edessä on myös suuri terassi ilman kattoa. Sora muodostaa maaperän. Pöydällä ja tuoleilla varustetun istuinalueen lisäksi terassilla on myös moderni palokulho, jonka on tarkoitus tehdä viileät illat vuoristossa lämpimämmäksi ja mukavammaksi. Väriltään terassi mukautuu myös harmaaseen luonnonkiviseinään.

Kivimuuri Bauhausille

luonnonkiviseinä-bauhaus-iso-ikkuna-minimalistinen-puutarha-tasakatto

Kaiken kaikkiaan talo, jossa on luonnonkiviseinät, betoni, lasi, puu ja metalli, on erittäin onnistunut muotoilu, jonka lähes kaikki varmasti löytävät vaikuttavan ja houkuttelevan. Se on loistava vaihtoehto klassiselle puiselle vuoristomajalle menettämättä sen luonnollista ilmettä. Upea muotoilu kaikille, jotka pitävät modernista arkkitehtuurista ja sisustustyylistä!

Suunnitellut Cadaval & Solà-Morales.

Previous Post
Taitettavat lautasliinat – 15 yksinkertaista ja tehokasta ohjetta
Next Post
Tee oma lyhty – 26 luovaa ja yksinkertaista käsityöprojektia lapsille