15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kiviseinä olohuoneessa – seinän koristelu kivillä

Kiviseinä-olohuone edessään tiili-takka verhous-moderni

Kiven karkeasta kauneudesta voi tulla osa kodin sisustusta. Tiilien levittäminen sisäseiniin on täydellinen tapa tuoda luonto kotiin. Edessä olevat tiilet ovat ihmisen tekemiä tiiliä, joissa yhdistyvät luonnonkiven karisma ja nykyaikaisten rakennustuotteiden edut. Ne on erityisesti suunniteltu jäljittelemään aidon kiven ulkonäköä käsittelemättä sen painoa ja todellisten muurausten kustannuksia. Jokainen, jolla on vähän kärsivällisyyttä, voi onnistuneesti asentaa vastakivet itse ja yksi Kiviseinä olohuoneessa luoda.

Kiviseinä olohuoneessa – valitse edessä oleva tiili

Kiviseinä olohuone harmaa graniitti edestä tiiliä

Päällystekiviä on saatavana luonnonkivestä ja tiilioptiikasta, ja ne on valmistettu kevyestä betonista, kipsistä, kvartsiitista, graniitista ja liuskekivestä. Nämä lähes luonnolliset kopiot voivat paitsi visuaalisesti parantaa asuintilaa, myös lämmöneristysvaikutuksen. Päällystyspalikoita on saatavana useina eri versioina, jotka eroavat painosta, väristä ja käytöstä. Liuskekivestä ja kipsistä valmistettuja tiiliä saa käyttää vain sisätiloissa, koska ne eivät kestä kosteutta ja.

Kiviseinä olohuoneessa – edessä olevat tiilet tulevat eri versioina

Kiviseinä-olohuone-modernit tiilipuupaneelit

Tiilet käytetään enimmäkseen takan verhouksina maalaismaisen tunnelman luomiseksi. Muovipinnat ovat helppohoitoisia ja ne voidaan pyyhkiä pois kostealla liinalla. Pariisilaattojen kipsi on pienin ja sitä voidaan käyttää myös ei-kantaviin sisäseiniin. Vaihtoehtona kiville ovat posliinikivilaatat, joilla on kivinen ulkonäkö, jotka myös jäljittelevät aidon kiven ulkonäköä.

Seinäyksikkö valkoisena ja seinäverhous tiilistä

Integroi kiviseinä-olohuone-seinäyksikkö-valkoinen

Edessä olevien tiilien avulla voit asettaa kauniita aksentteja seinälle. Erityisen esteettisen vaikutuksen saa aikaan kontrasti modernien, sileän pinnan omaavien TV -huonekalujen ja karkean kiven välillä. Lämpimät värit, kuten beige ja kerma, antavat kiville kodikkaan ilmeen ja tekevät yhdistelmän tumman massiivipuun kanssa harmonisemmaksi. Tumma laattalattia sopii hyvin kokonaiskuvaan.

Takat, jotka on valmistettu vastakkaisista tiileistä, antavat huoneelle maalaistyylisen ilmeen

Kiviseinä -olohuone, jossa on tiilihiekkakiviä eläviä ideoita

Takka on ehdottomasti katseenvangitsija tässä olohuoneessa. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja lämmin puukatto luovat kodikkaan tunnelman. Toisin kuin edellinen esimerkki, kiviverhousta käytetään tässä vain aksenttina. Vaalea kivi on yhdistetty beigenvärisiin seinäpaneeleihin.

Artesia Naturalen Maxi -muralet kultaa ja harmaata

Edessä olevat tiilet-olohuoneen seinäkoriste-Maxi-Murales-kulta-harmaa-Artesia-Naturale

Edessä olevat tiilet sopivat erityisen hyvin moniväriseen seinään. Mikään kivi luonnossa ei ole samanlainen kuin toinen, joten jokainen vastapäätä oleva tiili on todellinen ainutlaatuinen näyte. Jokainen laatta sisältää useita värejä ja siinä on kauniita vivahteita. Näille liuskekiven harmaille seinäverhouksille on ominaista kuparin miellyttävä kosketus. Voit siis valita eri värisuuntien välillä, kuten kermabeige tai harmaanruskea.

FIRENZE -palikat Klimexiltä

kiviseinä-olohuone-takka-lasinurkka-harmaa-FIRENZE-Klimex

Seinäpalikat eivät ole pelkästään monipuolisia muodoltaan ja väriltään. Ne vakuuttavat myös erittäin erikoisella pintarakenteella. Seinäverhous näyttää ja tuntuu luonnonkiviltä. Ei tahroja tai sormenjälkiä voi vaikuttaa ulkonäköön. Tämä on luultavasti myös syy siihen, miksi vastakkaiset tiilet ovat niin suosittuja takkaseinien verhouksessa.

BENEVENTO -palikat Klimexiltä

kiviseinä-olohuone-harmaa-puu-takka-BENEVENTO-Klimex

Olipa klassinen, kaupunkilainen, romanttinen tai puristinen-korkealaatuiset ja helppokäyttöiset seinäverhouspaneelit sopivat lähes kaikkiin sisustustyyleihin. Aivan kuten perinteiset seinämaalit, jokaisella kivityypillä on myös erilainen vaikutus mielialaamme ja ne voivat myös optisesti suurentaa tai pienentää huoneita.

kiviseinä-olohuone-antrasiitti-harmaa-takka-insertti-MUROK-STRATO-Weser

Jos etsit dramaattista katseenvangitsijaa, etsi tumma kivi. Esimerkiksi liuskekivi on yksi harmaista sävyistä ja näyttää aina tyylikkäältä etenkin valoisissa huoneissa. Liuskekiven ja keskitumman puun vuorovaikutus inspiroi monia luovia kodin stylistejä.

Wieserin ATLAS -palikat

kiviseinä olohuoneessa valkoinen-ATLAS-Wieser

Toisin kuin liuskekivi, vaalea luonnonkivi on ihanteellinen pimeisiin huoneisiin. Kerman ja valkoisen seinän muotoilu voidaan yhdistää kauniisti puun tummaan lattiapäällysteeseen. Se tekee myös hyvän taustan tummille huonekaluille. Bordeaux’n yksilölliset kodin tarvikkeet korostavat kalusteiden lämpimiä värejä ja korostavat kauniita aksentteja.

valkoiset olohuoneen kalusteet ja kermanväriset päällystetyt tiilet

kiviseinä-olohuoneen puoleiset tiilet-kerma-valkoinen-olohuoneen huonekalut

Kivihihnoilla kauniita aksentteja voidaan asettaa myös puristisesti sisustettuun olohuoneeseen. Vaikka valkoiset huonekalut näyttävät tyylikkäiltä ja ajattomilta, sinun on varmistettava, että kalusteet eivät näytä liian steriileiltä. Esimerkiksi kun valkoiset huonekalut ja kodin tarvikkeet asetetaan valkoisten seinien eteen. Tässä tapauksessa olohuoneen kiviseinä olisi hyvä ratkaisu, jos haluat tuoda vaihtelua omiin neljään seinään. Kivet ovat hienovaraisia, mutta niillä on myös voimakas läsnäolo.

Orsolin mustat tiilipinnat

edessä olevat tiilet-tiili-näyttää-mustat-hihnat-BRIQUE-ORSOL

Mustavalkoinen on erityisen suosittu väriyhdistelmä, ja se voidaan helposti toteuttaa myös seinäverhouksella. Jos haluat erityisen vahvan kontrastin, valitse musta klinkkeritiili liuskekiven sijaan. Mutta on myös puhtaasti valkoisia tiilejä, jotka voidaan integroida ihanasti mihin tahansa nykyaikaiseen laitteeseen.

Weserin kermanväriset MUROK STRATO -pinnat

edessä olevat tiilet-olohuone-kermanvärinen-MUROK-STRATO-Weser

Muuten, kipsipinnat voidaan myös maalata eri värillä. Tätä varten maali laimennetaan 10 prosentilla vedellä ensimmäistä maalausta varten. Seinän pinta pohjustetaan ensin syvällä pohjamaalilla. 4 tunnin kuivumisajan jälkeen laimennettu maali levitetään tasaisesti julkisivutelalla. Heti kun maali on kuivunut perusteellisesti, seuraa toinen laimentamaton maali. Sementistä tai kalkista valmistetut mineraalipinnat voidaan maalata sisätilojen silikaattimaalilla.

Edessä olevat tiilet-maalaismainen-moderni-ruokailutila-MANOIR-ORSOL

edessä olevat tiilet-vanha valkoinen olohuone-MUROK-STRATO-Weser

kiviseinä-olohuone-seinäkoriste-maalaismainen-moderni-ROCKY-MOUNTAIN-Orsol

Seinälaatat-kivi näyttää FREESTONE-ASTOR-CERAMICHE

kiviseinä-olohuone-tiili-valkoinen-LIMBURG-Klimex

kiviseinä-olohuone-kerma-tiiliseinä-MUROK-MONTANA-Weser

Posliinikivilaatat-kivi näyttää harmaalta-olohuone-ROXSTONES-Ceramiche-Caesar

Olohuoneen seinänpäällysteiset tiilet-tiili-ilme-KLIMEXMILANO-valkoinen

valkoinen-hihnat-kivet-seinä-design-olohuone-KLIMEXMILANO-WHITE-Klimex

Seinälaatat-kivi näyttää vaaleanharmaalta-ROCKSTYLE-R-SILVER-FIORDO

kiviseinä olohuoneessa maalaismainen-moderni-BRICK-NEPAL-Lantic-Colonial-porcelanosa

Edessä olevat tiilet-antrasiitti-väri-takka-olohuone-MUROK-MONTANA-Weser

kiviseinä olohuoneessa violetti-vivahteita-artesia-naturale

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla