15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Betoniseinäpaneelit 3D -optiikassa – moderni huoneisto

betoniseinäpaneelit vaaleanharmaa-neutraali-huonekalut

Jos pidät moderneista sisustustyyleistä, joissa on alkuperäisiä aksentteja, tämä Iryna Dzhemesiukin huoneisto miellyttää sinua varmasti. Se sijaitsee Tel Avivissa, Israelissa ja on täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia, sisustusideoita ja koriste -elementtejä, mukaan lukien mielenkiintoinen aksenttiseinä Betoniseinäpaneelit. Haluamme esitellä teille tämän erinomaisen suunnittelun tämän artikkelin kuvagallerian avulla.

Betoniseinäpaneelit olohuoneessa

betoniseinäpaneelit tuolit-aksentti-keltainen-sohva-matto-syvä kasa

Olohuoneessa houkuttelevat betoniseinäpaneelit erottuvat muista. Tämä on suunniteltu siten, että ne edustavat lehtiä ja ovat samalla vaaleita, neutraaleja, mikä sopii toisaalta suhteellisen tummaan sisustukseen ja toisaalta voidaan yhdistää tällä tavalla huonekaluihin ja koristeisiin millä tahansa värillä.

Betoniseinäpaneelit ja keltaiset tuolit

seinäpaneelit-betoni-tuoli-design-moderni-keltainen-huonekalut-aksentti-idea

Esimerkki tästä ovat istuinalueella olevat keltaiset tuolit. Ne tulevat omaksi ja antavat peppiä sisätiloihin. Pienellä mielikuvituksella voi kuvitella niiden joukossa keltaisia ​​kukkia, jotka kuuluvat lehtimotiiveihin betoniseinäpaneelien muodossa.

Moderni oleskelualue

betoniseinäpaneelit oleskelualue-canape-beige-televisio-lowboard-black

Modernit huonekalut koristavat betoniseinäpaneeleista valmistetun korostusseinän edessä olevaa oleskelutilaa. Kaksi beigenväristä vanapia koottiin yhteen kuten kulmasohva, yhdistettynä mustaan ​​metalliseen sohvapöytään ja varmistavat täyden mukavuuden. Siellä on myös pehmeä syväpinoinen matto, myös musta.

Ikkuna edessä asunnossa

seinäpaneelit-betoni-sohvapöytä-musta-metalli-beige-canape-lattiavalaisin-riippuvalaisimet

Monet tummat aksentit sisätiloissa, joissa on betoniseinäpaneeleista valmistettu korostusseinä, ovat mahdollisia suuren ikkunan etuosan ja vaaleiden verhojen ansiosta, jotka päästävät sisään paljon valoa. Tiheät verhot viehättävässä beigessä takaavat yksityisyyden.

Avoin keittiö

Seinäpaneelit-betoni-syvä-kasa-matto-musta-tumma-huopa-sohva-tyyny-valkoinen-huopa

Asunto, jossa on betoniseinäpaneelit, koostuu avoimesta oleskelutilasta. Avokeittiö, jonka seinät ovat betonimaisia ​​ja moderni oleskelualue, näyttää tällä tavalla tilavammalta.

Mustan seinän muotoilu

seinäpaneelit-betoni-olohuone-avoin-seinämaalaus-suuri-seinä-integroitu kello

3D -ulkoasun omaavien betoniseinäpaneelien lisäksi tilaa koristavat mustat paneelit toisella seinällä. Ne eivät ainoastaan ​​tee upeaa taustaa keltaisille tuoleille, vaan myös houkuttelevalle seinämaalaukselle, joka nojautui seinää vasten.

Koristeellinen sisustus

seinäpaneelit-betoni-3d-lehti-motiivi-musta-seinäverhous-väri

Ennen kaikkea kalusteet tulee valita tyylikkäästi, mutta ne edustavat myös asunnonomistajan makua. Tämä saavutettiin myös tässä esimerkissä betoniseinäpaneeleilla. Koristeita ja asusteita ei saa liioitella.

Keittiö, ruokailutila

seinäpaneelit-betoni-keittiö-design-puu-musta-riippuvalaisimet-musta-moderni-ruokailutila

Olohuoneen vieressä oleva ruokailutila on moderni ja tyylikäs samaan aikaan betoniseinäpaneeleilla. Ohuet metallikehykset eivät näytä liian massiivisilta ja tunkeilevilta ja varmistavat jälleen, että olohuone näyttää tilavammalta.

Kiiltävä keittiö

seinäpaneelit-betoni-keittiö-kiiltävä-musta-houkutteleva-valaistus-jakkara

Keittiöön valittiin musta korkeakiilto, joka on yhdistetty luonnonpuun väriin. Avokeittiön avulla omistajat voivat kommunikoida vieraiden tai perheen kanssa aterioiden valmistuksen aikana.

Näkymä betoniseinäpaneeleista

seinäpaneelit-betoni-olohuone-keittiö-saari-ikkuna-etu-sisustus-idea-tel-aviv

Kun työskentelet keittiön saarella, saat myös täydellisen kuvan betoniseinäpaneeleista tehdystä korostusseinästä. Tässä käy myös selväksi, että mustat seinät korostavat tätä vielä paremmin.

Avoin oleskelutila

seinäpaneelit-betoni-ruokapöytä-tuolit-metalli-musta-laminaatti

Avoimet oleskelutilat ovat trendikkäitä eikä ilman syytä. Ne luovat yhteenkuuluvuuden tunteen, koska riippumatta siitä, millä alueella kaikki ovat, olet silti yhdessä yhdessä huoneessa. Toinen etu tässä esimerkissä on, että betoniseinäpaneeleja voidaan katsella myös illallisen aikana.

Ruokasalin mustat huonekalut

seinäpaneelit-betoni-minimalistinen-tyylinen-ruokailutila-lasi-pöytä-metalli-huonekalut-nahka

Ruokailutila näyttää erittäin tyylikkäältä mustilla metallikalusteillaan. Mustille nahkatuolille on myös kaunis lasikatto ja istuintyynyt. Kalusteet korostuvat vaalealla puulattialla.

Suunnitellut Iryna Dzhemesiuk.

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia