15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jos baarimikkosi on robotti – mikä on Bionic Bar?

bioninen baarirobotti, jossa sekoitetaan risteilyaluksia

Baarimikot ovat omaa kansaansa. Heillä on aina avoin korva tiskillä oleville vieraille, he antavat fiksuja vinkkejä tyhmiin kysymyksiin ja mieluiten he sekoittavat sinulle juoman, joka on juuri sinun makuusi sopiva. Makea tai hapan, ravistettuna tai sekoitettuna, lisäannoksella rommia tai hieman enemmän colaa Cuba Libressa. Siellä on vanhan koulun baarimikko, jossa on paita ja henkselit, Charles Schumann -tyyppi, punk, rokkari … ja siellä on robotti -baarimikkoja ja bionisia baareja – ainakin Royal Caribbean.

Bionic Bar – vaikuttava robotiikka

bioniset baarikokteilit-robotti-aseiden sekoitusristeilyalus

Tällä hetkellä risteilyaluksella on ns. Bionic Bar viidellä aluksella: “Quantum of the Seas”, “Anthem of the Seas”, “Ovation of the Seas” ja maailman suurin risteilyalus, “Merien harmonia” “. Tässä kaksi robottia tai ylisuuria robotin tartuntavarsia pyörii ympäri ja sekoittaa ennalta määritettyjä cocktaileja, long drink -juomia ja juomia sekä yksilöllisesti konfiguroitavia juomayhdistelmiä. Tilauksia ei (vielä) tehdä ääniohjauksella tai kahden sormen nostolla, vaan kiinteän tabletin kautta suoraan baarissa.

Bionic Barin sähköinen baarimikko, joka tanssii

bionic-bar-tilaa värikkäitä cocktaileja sovelluksen kautta

Täällä janoinen valitsee suosikkijuomansa, päättää erityistoiveista itse ja oman makunsa mukaan ja antaa sitten robottien tanssia vahvistuksella. Ja tämä on tarkoitettu kirjaimellisesti, koska baarimikkojen liikkeet saneli näyttelijä. Päästä varpaisiin kytketty tämä soitti vastaavat liikkeet, jotka Bionic Barin tartuntavarret esittävät nyt.

Tällä tavalla robotit onnistuvat myös jäljittelemään näytelmää, jonka todellinen baarimikko tarjoaa, joka on oppinut ammattinsa alhaalta ylöspäin. Liikkeet ovat juoksevia, juoksevia ja tyylikkäitä. Oikea viski valitaan tarkoituksella jopa 153 eri kattoon kiinnitetyn pullon joukosta. Piparmintunlehtiä tai juuri leikattuja kalkkipaloja ja jäätä lisätään cocktail -ravistimeen.

Keksijät, tekijät, suunnittelijat

bionic bar robotti -asejärjestelmä näytön cocktailtilaus

Tämän ruostumattomasta teräksestä valmistetun baarimikon kehitti italialainen robotiikkayhtiö MAKR SHAKR perustuu Torinossa yhteistyössä Carlo Ratin suunnittelijoiden kanssa. He ovat erikoistuneet projekteihin, jotka edistävät ihmisen ja koneen vuorovaikutusta erityisesti elintarvike- ja juomateollisuudessa. Royal Caribbeanin alusten Bionic Bars olivat ensimmäinen projekti, jonka MAKR SHAKRin robotit julkistivat. Sillä välin on myös liikuteltava robotti mikseri, jota on toistaiseksi käytetty pääasiassa IT-alan messuilla ja tapahtumissa. Tämä jopa valitsee oikean jopa 173 pullosta.

Palkitse robotti rannekkeella

robot-arm-bionic-bar-makr-shakr-tekniikka

Odottaessaan cocktailtilaaja voi seurata tuotantoprosessia neljällä näytöllä, kukin 55 ” – näytön lävistäjä – tämä lisää ennakointia. Maksu on samalla tavalla futuristinen, nimittäin GPS -rannekkeella, WOWbandilla. Tämä on useimpien Royal Caribbean -matkustajien jatkuva kumppani, sillä sen avulla voit maksaa ostoksesi, avata matkustamon oven tai kerätä pisteitä. Se korvaa klassisen SeaPassin, joka muuten jätettiin usein makaamaan, ja on askel kohti esineiden Internetiä.

Nighthawks MAKR SHAKRissa

Aikoina, jolloin autonominen auto näyttää vain kivenheiton päässä, baarimikko-robo on edelleen avantgarde. Hän ei vieläkään täysin korvaa ihoa ja lihaa olevia kollegojaan, vaikka pystyy ylittämään ne ”määrinä” jopa 100 cocktaililla tunnissa. Myös Royal Caribbean on tunnustanut tämän – ja se on myös selvää, koska robotti voi sekoittaa ja luovuttaa juomia, mutta ääniviestintää ei vielä tapahdu. Joten Bionic Bar sopii ehkä parhaiten kahdenlaisille janoisille ihmisille:

1. Ne, jotka haluavat nähdä, miten moderni robotiikka toimii jokapäiväisessä elämässä

2. Kaikki ne, jotka haluavat vain nauttia cocktailin hiljaa ja välttää keskustelua.

Kuvittele vain Edward Hopperin kuuluisa maalaus ”Nighthawks“Ennen katso yksinäistä juomista selkään katsojaa kohti … ja korvaa baarimikko robottitangolla.

Kuva 1 © DirtyOpi (CC0 1.0) – pixabay.com 

Kuvat 2-6 © Makr Shakr

Previous Post
Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-yksinkertaisia ​​ideoita
Next Post
Ajopuun valmistaminen itse – resepti ja ohjeet ennen ja jälkeen -kuvien kanssa