15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Osta puolet pyörästä – Kolelinian ainutlaatuinen työ säästää tilaa

 osta puoliksi alkuperäinen muotoilu kaksi pienempää pyörää

Puolet siitä polkupyörä ostaa tekee kaupunkiliikenteestä jälleen mielenkiintoisemman. Se on yritys määritellä uudelleen kaupunkiliikenteen tyyppi ja tarjota kompakti tapa liikkua.

Puolen pyörän ostaminen takaa kompaktin hauskanpidon

ostaa pyörän puinen pohja yksi pyörä

Käyttäjäkokemuksella oli suuri merkitys suunnittelussa. Helppokäyttöiset polkimet tekevät puolipyörästä hauskan ja nopean tavan liikkua. Alusta tarjoaa ajajalle innovatiivisen asennon, jossa hän seisoo pystyssä ja korkeammalla kuin tavallisella polkupyörällä. Puolipyörä (saksaksi “Das puoli polkupyörää ”) Koleliniasta on riittävän pieni kuljetettavaksi julkisilla liikennevälineillä ja tarpeeksi kompakti, jotta se mahtuu hisseihin ja muihin paikkoihin, jotka ovat liian pieniä polkupyörälle. Puolet siitä Osta pyörä säästää paljon tilaa. Sen pieni paino mahdollistaa myös puolen pyörän kuljettamisen portaita ylöspäin.

Osta käsintehty puolipyörä – Se on varsin käytännöllinen

osta polkupyörän suunnittelijapoljin kompakti säästää tilaa

Puolet pyörästä on käsintehty ja koostuu korkealaatuisista materiaaleista ja komponenteista, kuten kevyestä, laserleikatusta alumiinista valmistettu runko. Siinä on myös monimutkainen ja pinnoitettu ohjaustanko, joka on valmistettu vanerista. Ohjaat haluttuun suuntaan yksinkertaisesti siirtämällä omaa painoasi. Kolelinian puolipyörä on riittävän kompakti mahtuakseen hissiin ja tarpeeksi kevyt portaita pitkin kuljettamaan. Ajo pystyasennossa antaa kuljettajalle paremman näkyvyyden ja paremman hallinnan. Puolet siitä Osta pyörä – Kolelinian tehdas on ihanteellinen lyhyiden matkojen kattamiseen, ja sen kompaktiuden ansiosta se voidaan ottaa pitkiä matkoja julkisessa liikenteessä.

puoli polkupyörää säästää tilaa pieni kompakti poljin

puolipyörä puolipyörä korkealaatuiset materiaalit säästävät tilaa

malli helppo kiivetä portaita mies komponentti laatu  ostaa polkupyörän alumiinivanerin ohjaustanko tieliikenne

mies puolimalli suunnitteluideoita luova säästäminen

Previous Post
Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – 24 modernia kynsimallia ja -vinkkiä
Next Post
Yksinkertaiset joogaharjoitukset parantavat suoliston peristaltiikkaa ja ruoansulatusta