15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

IBM: n kvanttitietokoneet – Uusi “Q System One” on tekninen edistysaskel

ibm q system yksi kvanttitietokone, jossa on moderni muotoilu läsnä glaskasten.jpg

Q System One on hieno tekniikka, mutta IBM: n kvanttitietokoneen tulevaisuus on vielä hieman poissa. Kilpailussa kvanttitietokoneen rakentamisesta käytännössä teknologiayritykset pitävät mielensä yllä kannustamalla jokaista virstanpylvästä – olipa se kuinka pieni tahansa. Yksi kovimmista kilpailijoista on IBM, joka esitteli hiljattain IBM: n “Q System One” CES: llä. Se on 20-bittinen IBM-kvanttitietokone, joka on rakennettu vakauden varmistamiseksi, mutta joka on kuitenkin silmiä hivelevä.

Uusi IBM -kvanttitietokone yhdellä silmäyksellä

ibm kvanttitietokone q järjestelmä yksi päälaite eristetyssä huoneessa, jossa on kehys

Kvanttilaskennan katsotaan olevan yksi lupaavimmista nykyään saatavilla olevista tekniikoista. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että IBM -kvanttitietokoneen kaltaiset tietokoneet voivat käsitellä enemmän tietoja eksponentiaalisesti kuin perinteiset laitteet. Tästä syystä niillä on mahdollisuus muuttaa kokonaisia ​​toimialoja tähän suuntaan. Voit esimerkiksi virtaviivaistaa ilmailu- ja sotilasjärjestelmiä, laskea riskitekijöitä paremmille investoinneille tai ehkä jopa löytää lääkkeitä syöpään ja muihin sairauksiin.

Tarkemmin jalometalleista ja materiaaleista valmistettujen ibm -kvanttitietokoneiden ripustusta

“Tiedot ovat maailman arvokkain luonnonvara”, sanoi IBM: n puheenjohtaja kulutuselektroniikan messuilla Las Vegasissa, jossa yritys julkisti Q System Onen. Älä odota, että joku tulee toimistollesi pian. Tietokone on vain maksavien asiakkaiden käytettävissä. Kehittäjät voivat käyttää laitteen virtalähdettä IBM Cloud -palvelun kautta kotoa tai toimistosta.

laboratorion ibm -kvanttitietokoneen ohjauskeskus, jossa on kannettava tietokone ja palvelintekniikka

Valmistaja IBM julistaa Q -järjestelmänsä “maailman ensimmäiseksi täysin integroiduksi universaaliksi kvanttitietokonejärjestelmäksi, joka on kehitetty tieteellisiin ja kaupallisiin tarkoituksiin”. Tämä on kuitenkin kuvaus, joka vaatii paljon kontekstia. Q System One voidaan suunnitella kaupalliseen käyttöön, mutta se ei ole vielä täysin valmis siihen.

Tarkemmin jalometalleista valmistettujen ibm -kvanttitietokoneiden ripustus

Joten IBM: n kvanttitietokoneet, kuten Q System One, ovat edelleen hyvin kokeellisia laitteita. He eivät voi ylittää perinteisiä tietokoneita hyödyllisiin tehtäviin. Itse asiassa kannettava tietokone on todennäköisesti kykenevämpi reaalimaailman tietojenkäsittelyssä. Se on kuitenkin enemmän työkalu tutkimustyöhön. Voimme laskea, kuinka kvanttirakennuspalikat todella toimivat, pala kappaleelta.

Innovatiivinen tekniikka tiettyihin tarkoituksiin

teknologian edistyminen kvanttitietokoneprosessorien ja laskimien avulla

Nykyään tietokoneet tallentavat tiedot binäärikoodiin. IBM: n kvanttitietokone on kuitenkin paljon tehokkaampi, koska se käyttää kuutioita tietojen tallentamiseen niin, että nollat ​​ja yksiköt ovat läsnä samanaikaisesti. Tämän pienen asian ansiosta tällaiset tietokoneet voivat tehdä eksponentiaalisia laskelmia kerralla. Tämä tekee niistä riittävän tehokkaita uskomattoman monimutkaisiin tehtäviin, kuten lääkkeiden tunnistamiseen, intensiiviseen tietojen analysointiin ja jopa rikkomattomien koodien luomiseen.

säiliö ibm -kvanttitietokoneelle konesalissa muiden laboratoriossa olevien laitteiden kanssa

Tämä tyylikäs tietokone on suljettu lasihuoneeseen, jonka korkeus on 2,7 metriä, leveys 2,7 metriä ja korkeus 2,7 metriä. Lasikotelo luo hermeettisen ympäristön, ja IBM: n kvanttitietokone on ensimmäinen yritys tuoda tämä tekniikka yritysmaailmaan. Ns. Quites menettävät ominaisuutensa erityisten olosuhteiden ulkopuolella. Kvanttitietokone on myös pidettävä tärinättömässä ympäristössä ja sähkömagneettinen säteily alle nollan.

suoritin kvanttitietokoneen lähelle

IBM: n uusi järjestelmä kehitettiin vastaamaan tähän haasteeseen integroidulla kvanttitietokoneella. Hän päättää tämän kaiken asiakkaan puolesta – siis runko, joka pitää kaiken kunnossa. Tämä suhteellinen epävakaus on kuitenkin syy olla asentamatta IBM Q System Onea omaan toimistoosi. Tämä on ehdottomasti iso askel eteenpäin. Se ei kuitenkaan tarkoita, että voit yksinkertaisesti tilata tietokoneen ja toimittaa sen kotiisi.

IBM: n kvanttitietokoneiden laaja tulevaisuus

ibm: n varapresidentti esittelee uuden teknologian kvantteilla

“IBM Q System One on tärkeä askel kohti kvanttilaskennan kaupallistamista”, sanoi Hybrid Cloudin varatoimitusjohtaja ja IBM Researchin johtaja. “Tämä uusi järjestelmä on kriittinen kvanttilaskennan laajentamiseksi tutkimuslaboratorion seinien ulkopuolelle, kun kehitämme liiketoiminnan ja tieteen kvanttisovelluksia.”

työntekijöitä ibm -kvanttitietokoneiden rakentamisessa

Myöhemmin tänä vuonna IBM avaa ensimmäisen Quantum Computing Centerin asiakkailleen Pekingissä ja New Yorkissa. Tässä laboratoriossa ihmiset voivat käyttää pilvipohjaisia ​​kvanttilaskentajärjestelmiä sekä muita korkean suorituskyvyn tietokonejärjestelmiä. IBM ei ole ainoa kvanttitietokoneita käyttävä yritys, vaikka tekniikka ei ole valmis joukkokäyttöön.

Prosessorikvanttitietokoneprosessoritekniikka kehittää intel google microsoftin

Google tutkii myös, kuinka kvanttitietokoneet ovat tehokkaampia ja kykenevät tunnistamaan ja korjaamaan virheet. Microsoft kehittää myös hybridikvanttitietokoneita, jotka yhdistävät uusia tekniikoita perinteisiin prosessoreihin. Intel on toinen jättiläinen, joka haluaa yhtä suuren osuuden tällaisista tietokoneprosessoreista.

Previous Post
Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-yksinkertaisia ​​ideoita
Next Post
Ajopuun valmistaminen itse – resepti ja ohjeet ennen ja jälkeen -kuvien kanssa