15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Halloween -juhlaruoka – 10 helppoa ideaa, joissa on pretzels ja pretzel -tikkuja

Halloween-juhla-ruokaideat-suolatut pretzels-pöllöt-aaveet

Että Halloween -juhlan ruoka Sen ei pitäisi vain maistua hyvältä, vaan se on myös sovitettava yhteen aiheen kanssa. Herkut voivat vaihdella ikävistä ja kammottavista makeisiin ja hauskoihin. Ja erityisesti lapset olisivat iloisia näistä kauniisti sisustetuista välipaloista! Tänään aiomme esitellä sinulle muutamia ideoita siitä, miten voit tehdä siistejä hämähäkinseittejä, kurpitsia, haamuja ja pöllöjä yksinkertaisista suolakeinoista ja tikuista.

Halloween -ruoka lapsille

Halloween-juhla-ruoka lapsille-välipaloja-ideoita-makeita-suolattuja pretzeleita

Nämä suolatusta pretzelista valmistetut Halloween -herkut ovat nopeita ja helppoja valmistaa! Sinun ei tarvitse edes leipoa tai käyttää erikoistekniikoita, vaan kastaa pretzels sulatettuun suklaaseen ja koristella karkkeilla, sokerisilmillä, sokerikonfetilla tai sokeriruiskulla. Sopii myös viime hetken valmisteluun!

Tee Halloween -juhlaruokia itse – aaveita

Halloween -bileiden ruoka -aave -pretzelit

Jokainen haamu koostuu pretzelista, kolmesta mustasta sokerikonfetista ja valkoisesta suklaasta. Noin 18 haamua varten tarvitset kupillisen sulatettua suklaata kastamista varten ja puoli kuppia putkipussissa. Kasta ensin suola haarukalla sulatettuun suklaaseen ja aseta se leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Kuinka tehdä pretzel -haamuja

halloween-juhla-ruoka-aave-ohjeet-suolattu suola-suola-valkoinen-lasite

Aseta tarjotin jääkaappiin noin 5 minuutiksi ja anna suklaan kuivua. Täytä sitten reiät putkipussilla ja liimaa sokerikonfetti. Laita tarjotin takaisin jääkaappiin vielä 5 minuutiksi.

Teet pöllöt pretzelilla ja mustalla suklaalla

halloween -juhla -ruoka pöllö suklaasuolatut pretzelit

Pöllöt ovat mukava aihe Halloween -juhlaruokille, joiden ei pitäisi näyttää pelottavilta. Jokainen pöllö koostuu pretzelista, kahdesta sokerisilmästä, kahdesta värillisestä auringonkukansiemenestä ja sulatetusta mustasta suklaasta. Noin 18 pöllölle tarvitset kupillisen sulatettua suklaata kastamiseen ja puoli kuppia putkipussin täyttämiseen.

Ohjeita pretzel -pöllöille

Halloween-juhla ruoka pöllö-ohjeet-maitosuklaa

Kasta ensin suolahaarukalla haarukalla sulatettuun suklaaseen ja aseta ne leivinpaperilla tai leivinpaperilla vuoratulle pellille. Laita jääkaappiin noin 5 minuutiksi. Täytä piirakan kaksi yläreunaa suklaalla täytetyllä putkipussilla. Tee myös korvat ja nenä yllä olevan kuvan mukaisesti. Liimaa sokerisilmät ja auringonkukansiemennokka ja anna niiden kuivua uudelleen jääkaapissa.

Halloween huutaa

Halloween-bileiden ruoka-pretzels-huutavat kasvot-musta-suklaa

Voit valmistaa tämän “pelottavan” pretzelin samalla tavalla! Mutta sitä varten tarvitset isommat, sokeripinnoitetut silmät, ikään kuin ne olisivat auki shokista.

Halloween -juhlaruoka – muumioiden välipalat

halloween -juhla -ruoka muumioiden pretzels -ideoita

Aivan kuten zombeja, muumioita ovat suosittuja Halloween -aiheita ja ne sopivat täydellisesti Halloween -juhlaruokallemme. Jokainen muumio on valmistettu pretzelista, kahdesta sokerisilmästä ja sulatetusta valkoisesta suklaasta. Aseta pretzel leivinpaperilla vuoratulle alustalle. Laita puoli kupillista sulatettua suklaata kertakäyttöiseen putkipussiin.

Kuinka kaada lasite

halloween-juhla-ruoka-muumio-suolatut pretzels-valkoinen-suklaa-lasite

Siirrä putkipussi vaakasuoraan vasemmalle ja oikealle suolaveden päälle paljastaaksesi muumioiden sideharsot. Kun suklaa on vielä sulanut, liimaa sokerisilmät ja aseta tarjotin jääkaappiin noin 5 minuutiksi.

Mini kurpitsaa 

halloween-juhla-ruoka-kurpitsat-suolatut pretzels-oranssi-lasite

Syksy on kurpitsien aikaa. Ihmiset haluavat valmistaa kurpitsamaljakoita, tunkkilyhtyjä, kurpitsakeittoja ja miksei myös pretzeleista valmistettuja minikurkkuja? Täydellinen idea kärsimättömille, koska koko juttu ei kestä edes 10 minuuttia.

Pieni kurpitsa, joka on valmistettu pretzelista

halloween juhla ruoka kurpitsa pretzels lasite

Jokainen kurpitsa on valmistettu viipaleesta, vihreästä M: stä&Valmistettu M -karkista ja oranssinvärisestä lasiteesta. Lasiteille on parasta olla sekoittamatta valkoista suklaata elintarvikeväreihin, vaan ostettava valmiita kakkuja, jotka sulavat oranssina. Ne voidaan sulattaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.

Kasta suola haarukalla sulatettuun suklaaseen, anna ylimääräisen suklaan valua hetkeksi ja aseta suola leivinpaperin päälle. Kun suklaa on vielä sulanut, laita vihreä M&Liimaa M-kahva ja aseta tarjotin jääkaappiin noin 5 minuutiksi.

Suklaa ripottelee Halloween -väreissä

Halloween-juhla-ruokaideat-sokeripihlajat-oranssi-keltainen

Niille, joilla ei ole aikaa tai kärsivällisyyttä koristella ylenpalttisesti Halloween -juhlaruokia, suositellaan sokeriruiskulla peitettyjä pretzeleita. Jokainen suola upotetaan sulatettuun valkoiseen tai ruskeaan suklaaseen ja ripotellaan sitten sokeriruiskulla. Käytä sokeripihkoja Halloween -väreissä, kuten keltaisessa ja oranssissa. Nämä tulevat myös omiin, kun käytetään valkoista suklaata.

Luuranko cupcakes lapsille

halloween-juhlat-ruoka-muffinsit-lapset-luurangot-hauska

Nämä luuranot, joissa on heliseviä luita, eivät ole ollenkaan pelottavia ja saisivat kaikki lapset hymyilemään. Nämä voidaan kiinnittää cupcakes tai brownies kanssa kakku pop -tikulla ja seistä pystyssä. Kasta pretzelit valkoiseen suklaasuklaaseen ja anna niiden levätä leivinpaperille. Pujota 3-5 suklaakastiketta kakkupulloon ja työnnä ne brownieen. Maalaa kasvot vaahtokarkkeihin, kiinnitä ne varteen ja olet valmis!

Tee munkkeja hämähäkkejä itse

Halloween-puolueen ruoka munkkeja-hämähäkki-mnms-karkkeja

Pienet munkki -hämähäkit pretzel -jaloillaan ovat loistava idea lasten Halloween -juhlaruokiin! Ne ovat paitsi herkullisia, myös täydellisiä Halloween -pöydän koristeluun. Tarvitset mini munkkeja, pretzeleita, älykkyyttä ja sulatettua suklaata putkipusseissa.

Ohjeet munkkeille

halloween-juhla-ruoka-hämähäkki-lapset-munkit-pretzels-jalat

Donitsihämähäkit on erittäin helppo koota ja ne sopivat myös pikkulapsille. Leikkaa ensin suolaveitset kahtia veitsellä jättäen kaarevat puoliympyrät. Kiinnitä ne sitten mini munkkiin – neljä kummallekin puolelle. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, liimaa Smarties donitsiin värillisinä silmin suklaalla.

Hämähäkinverkon tekeminen lasitteella

halloween-juhla-ruoka-suolattu pretzel-lasite-seitti-valkoinen

Lepakkojen ja pöllöjen ohella hämähäkit ja hämähäkinverkot ovat suosittu Halloween -aihe ja ne on helppo kuvata yksinkertaisen muodonsa vuoksi. Hämähäkinverkon maalaamiseksi sinun on ensin tehtävä risti, piirrettävä sitten lävistävät viivat keskikohdan läpi ja liitettävä sitten viivat sisäänpäin suuntautuvilla kaarilla niistä ulkopuolelle.

Pretzel hämähäkinverkko

halloween -juhla ruoka suola tikkuja seitti sokeri sprinkles

Jos haluat piirtää pienen hämähäkinverkon pretzelille, sokerikirjoitus on paras. Voit käyttää sitä hienojen viivojen tekemiseen ja jopa kirjasimien asettamiseen evästeeseen. Mutta jos haluat tehdä suurempia hämähäkinverkkoja, voit käyttää myös putkipusseja. Jos sinulla ei ole sitä, voit myös ottaa pakastuspussin ja leikata hyvin pienen kulman alareunasta.

Koristele keinotekoisilla hämähäkeillä

halloweenjuhla ruoka seittiverkko suola tikkuja

Levitä kahdeksan tähtimäistä piirakkaa leivinpaperille. Piirrä hämähäkinseitit valkoisella tai ruskealla peitolla ja putkipussilla tai maalaa vain kierre sisäpuolelta ulospäin. Anna kovettua kokonaan jääkaapissa ja olet valmis!

Tee aave tikkuja itse

Näitä haamutikkuja varten tarvitset paksuja suolakeittotikkuja, valkoista ja ruskeaa suklaata, leivinpaperia ja putkipusseja tai liukkaita tikkuja. Sulata ensin kupera – mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Kasta sitten suola -suikaleet sulatettuun valkosuklaaseen ja laita leivinpaperille.

Kiinnitä haamut pystyyn suolassa tai sokerissa olevaan astiaan

halloweenjuhla ruoka suola tikkuja kummitus lasten välipaloja

Maalaa kasvot liuskatangolla ja sulatetulla tummalla suklaalla. Kaksi pistettä silmille, mutta mieluiten soikea suu. Valmis naposteltavaksi!

Previous Post
Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-yksinkertaisia ​​ideoita
Next Post
Käsityöt ilmapalloilla – 11 värikästä sisustusideaa itse tekemiseen