15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Halloween -kutsu – tee kutsukortteja pelottavaan juhlaan

Halloween-kutsu-tee-se-itse-tinker-pop-up-kutsukortti-bat

Ilta ennen kaikkia pyhiä lähestyy ja on taas Halloweenin aika! Jokainen hyvä Halloween -juhla alkaa kammottavalla kutsulla, joka kertoo vieraille motosta. the Halloween kutsu tulisi viitata haluttuihin pukuihin, kertoa tarkasta ajasta ja paikasta ja mahdollisesti sisältää myös kauhea sanonta kutsutekstinä. Tästä artikkelista löydät muutamia ideoita pelottavista Halloween -kutsukorteista, jotka sopivat lapsille ja aikuisille.

Tee oma Halloween -kutsusi

Halloween-kutsun tinker-idea-paperi-musta-lepakot-kutsukortit

Jos suunnittelet Halloween -juhlia kotona, sinun tulee suunnitella kutsukortit luovasti varmistaaksesi vieraidesi odotuksen. Voit helposti tehdä kutsut itse ja laittaa ne vastaaviin kirjekuoriin. On aina suositeltavaa sovittaa kutsu täsmälleen juhlan mottoon. Esimerkiksi Halloween -lepakkokutsut sopivat sekä lapsille että aikuisille, ja ne voidaan helposti suunnitella sopivan mallin avulla.

Tee ja kirjoita oma luova Halloween -kutsusi

Halloween kutsu tinker-bat-siivet-kutsu-teksti-kirjoittaa

Voit tehdä lepakkokutsun Halloweenille liikkuvilla siivillä, jotka paljastavat kutsun tekstin. Tätä tarkoitusta varten sinun tulee suunnitella Halloween -kutsukortti kolmesta osasta, jotka on sidottu yhteen näytepussipidikkeellä. Tämän kutsun malli löytyy artikkelin lopusta.

Ideoita pelottaviin Halloween -kutsukortteihin

Halloween-kutsumalli-luuranko-kutsukortti-mustat kirjekuoret

Todellisia pelottavia juhlia varten sinun pitäisi ehdottomasti suunnitella pelottavia kutsuja. Pienissä kirjekuoressa olevat luurangot, verikirjoitetut kutsukortit tai veritahrat ja kuoleman todistukset, joissa on luova teksti, ovat vain osa mahdollisuuksista. Päästä luovuutesi vapaaksi ja valmista vieraasi pelottavaan juhlaan.

Tee pelottava Halloween -kutsu – kallo

Halloween-kutsu-tee-se-itse-tinker-malli-kallo-kutsukortti

Jos juhlit Halloweenia tänä vuonna motolla “Undead Festival”, voit suunnitella kutsukortit kammottaviksi kalloiksi. Etsi vain sopiva malli Internetistä ja koristele valitsemasi itse tehdyt kortit.

Koristele kirjekuoret kutsukorteille

halloween-kutsu-kirjekuoret-koristelu-lepakko-piirustus-sormenjälki

Jos teet Halloween -kutsun itse, voit tehdä kutsukorteista pelottavia, mutta myös piristää kirjekuoria. Nämä pelottavan kauniit lepakot ovat loistava idea, joka sopii myös lapsille.

Piirrä hirvittävän kaunis lepakko

halloween-kutsu-kutsukortti-kirjekuoren koristelu-lepakko

Kirjekuoren lepakko on erittäin helppo suunnitella, ja tarvitset vain mustetyynyn ja mustan viivaimen. Paina peukaloa mustetyynyssä ja ota sormenjälki kirjekuoresta. Piirrä sitten lepakon siivet ja kasvot, ja kirjekuoren Halloween -koriste on valmis.

Halloween -kutsu Haunted House -juhliin

halloween-kutsu-pelottava-kutsukortti-tinker-leima

Halloween -juhliin valmistautuminen voi olla erittäin kallista. Jos sinulla on aikaa ennen juhlia, voit tehdä kutsukortit itse yksinkertaisista materiaaleista ja säästää rahaa. Seuraavaa ideaa varten tarvitset vain paperiarkit, tulostimen, teen ja voittoleiman.

Suunnittele Halloween -kutsu teetahroilla

halloween-kutsu-kutsukortti-viileä vaikutus-tee-se-itse -idea

Ajattele ensin luova teksti Halloween -kutsulle tai etsi sopivia riimejä Internetistä. Sitten voit yksinkertaisesti suunnitella kutsun Wordilla ja tulostaa sen mustavalkoiseksi valkoiselle paperille. Jos haluat luoda jäähdyttävän vaikutuksen, voit värjätä painetut kutsut teellä ja antaa niiden kuivua ilmassa.

Tee vahatiivisteet itse

halloween-kutsu-pelottava-kutsukortti-leima-veripuna-sinetöivä vaha

Kun kutsukortit ovat kuivuneet, voit tehdä muutamia veritahroja punaisella elintarvikevärillä, jotta saat enemmän pelottavia ja pelottavia asioita. Lopuksi kutsukortit voidaan sulkea vahasinetillä. Jos sinulla ei ole käytettävissä tiivistysvahaa, voit korvata sen kynttilävahalla.

Koristele Halloween -kutsukortit tyllillä

halloween-kutsu-kutsukortit-tinker-tylli-yksinkertainen-halpa-idea

Jos teet kutsukortit Halloween -juhliin itse, voit käyttää muutamia temppuja piristämään sitä. Tylli- tai verkkinauhalla voit luoda viileitä tehosteita, jotka sopivat täydellisesti Halloweeniin. Tylli näyttää hämähäkinverkolta ja lisää ylimääräisen pelottavan tekijän.

Tee yksinkertaisia ​​koristeita Halloween -kutsuun

halloween-kutsu-lapset-juhlat-lepakot-tinker-kutsu-tekstin tulostus

Voit tehdä pieniä lepakoita erittäin helposti ja nopeasti paksusta kangasnauhasta ja pienistä heiluvista silmistä ja käyttää niitä koristamaan Halloween -kutsukortit lastenjuhliin. Leikkaa musta kangasnauha useiksi pieniksi paloiksi ja sido solmu jokaisen kappaleen keskelle. Liimaa sitten kaksi heilutussilmukkaa jokaiseen solmuun ja koristeelliset lepakoat ovat valmiita. Tämä idea sopii erinomaisesti lasten kanssa tehtyihin käsitöihin.

Tee helppoja Halloween -kutsukortteja lapsille

halloween-kutsu-lapset-juhlat-kutsukortti-tinking-wc-paperi-heiluttavat silmiä

Jos teet kutsuja lasten Halloween -juhliin, sinun on luotava sekä pelottava että söpö malli. Veritahrat ja kammottavat luuranot ovat tässä tapauksessa melko sopimattomia. Pikemminkin heidän pitäisi luottaa aaveisiin, muumioihin ja hirviöihin.

Ideoita Halloween -kutsutekstistä

halloween-kutsu-kutsu-teksti-idea-kutsukortin tulostus

Kortin teksti on tärkeä osa Halloween -kutsua. Sen pitäisi olla mahdollisimman luova, mutta sisältää myös kaiken ajan, paikan ja pukukoodin. Rhyming -sanonnat ovat loistava idea ja ne ovat erityisen kutsuvia, mutta ne eivät tietenkään ole pakollisia.

Teksti -idea Halloween -juhlakutsuun

halloween kutsu kutsu teksti puolue kurpitsa pelottava idea

Jos haluat pitää kutsukortin yksinkertaisena, voit valita kutsun tekstistä lyhyen version. Sinun pitäisi vain pitää kiinni kammottavasta sanastosta ja kirjoittaa teksti tavalla, joka tekee siitä kutsuvan ja hieman pelottavan. Muutamat riimit voivat sen sijaan tehdä selväksi, että hylkääminen ei ole vaihtoehto.

Halloween -kutsu – käytä rimejä kutsutekstinä

halloween -kutsun juhlakutsukortin kutsutekstin idea

* Malli bat -kutsulle tässä.

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
DIY -ikkunan koristelu kesäksi – 8 ohjetta luoville koruille ja yksityisyysnäytöille