15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kleopatran meikki Halloweenille tai Mardi Grasille – ohjeet ja kauniit ideat inspiraationa

cleopatra puku meikki halloween karnevaali

Halloween on pian tulossa ja haluat tehdä todella suuren vaikutuksen pukuusi? Silloin pienet yksityiskohdat ovat tärkeimpiä. Jos olet esimerkiksi päättänyt egyptiläisen puvun tulevaa pukujuhlaa varten, näytämme sinulle, miten voit täydentää ulkoasua oikealla meikillä. Kleopatra, Niilin kuningatar, on suosittu roolimalli egyptiläisille. Seuraavassa paljastamme, miten meikataan Kleopatraksi ja luodaan täydellinen ilme Halloweenille tai Mardi Grasille.

Meikin levittäminen Kleopatraksi – mitä varoa?

Mardi Gras Halloween Cleopatra -ideoita

Kleopatraa pidettiin muinaisen Egyptin kauneimpana naisena. Siksi monet naiset haluavat liukua kuuluisan egyptiläisen rooliin karnevaaleille tai halloweenille. Jos puku on jo valmis ja se on kaapissa, voit nyt miettiä oikeaa meikkiä. Jotta meikki toimisi täydellisesti juhlapäivänä, on suositeltavaa kokeilla sitä viimeistään edellisenä päivänä. Harjoittelemalla voit varmistaa, ettei mikään mene pieleen juuri ennen pukujuhlia. Tehtävän helpottamiseksi katsomme tarkemmin tärkeimmät vaiheet.

silmät

Silmämeikki on Kleopatra -naamioinnin tärkein osa. Hänen silmänsä ovat voimakkaat ja antelias eyeliner on yksi hänen tunnetuimmista piirteistään. Monet naiset käyttävät Cleopatra eyelineria meikkiin juhlailtaan, koska ulkonäkö on salaperäinen ja ilmeikäs. Cleopatra-silmämeikki ei kuitenkaan sovi pienille silmille. Mitä tulee luomiväriin, vahvoja värejä, kuten sinistä, suositellaan joko koko kannen päälle tai rypytykseen asti.

silmämeikki cleopatra näyttää

kulmakarvat

Jos haluat meikata Kleopatrana, sinun on ehdottomasti korostettava myös kulmakarvoja. Muuten ulkonäkö näyttää jotenkin epätäydelliseltä. Voit myös käyttää meikkiä kulmakarvojen muodon muuttamiseksi kulmikkaammaksi jäljitelläksesi kuuluisaa Kleopatran ilmettä.

Huulet

Oikea väri huulille pyöristää koko ilmeen. Voit tehdä huulet ruskehtavalla tai kultaisella sävyllä sekä punaisella, vaaleanpunaisella tai jopa violetilla. Tärkeintä on, että meikki herättää huomiota.

Cleopatra -meikki – ohjeet ja inspiroivat ideat

Kleopatran meikkausohjeet vinkkejä silmiin

Ehkä olet jo huomannut, että on olemassa erilaisia ​​tapoja käyttää meikkiä Kleopatrana. Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, sinun tulee aina sisällyttää ulkonäön tärkeimmät ominaisuudet. Alta löydät vaiheittaiset ohjeet, jotka voivat toimia oppaana Cleopatra-meikille Halloweenina.

Cleopatra-meikkiohjeet silmämeikille

1. Käytä litteää eyeliner-harjaa ja levitä dramaattinen kissan silmän ääriviiva syvän sinivihreällä luomivärillä.

2. Ota nyt litteä luomiväriharja ja täytä silmäluomisi hohtavalla, sinivihreällä luomivärillä. Sekoita se kissan silmään tekemäsi linjan reunaan.

3. Siirry sitten alkuperäisen kissan silmälinjan yli vaalealla sinisellä sävyllä, mutta tällä kertaa vedä viiva silmäluomen rypytystä pitkin. Yritä luoda asteittainen viiva, joka haalistuu melkein kokonaan silmän sisäkulmaan.

4. Seuraa nyt kissan silmän viivaa mustalla geeli -eyelinerilla korostaaksesi sen ääriviivoja.

5. Käytä samaan eyelineriin ja hienoon harjaan ääriviivat koko ylempi ripsirivi ja sisempi alempi ripsilinja. Molempien viivojen tulisi haalistua hienoksi viivaksi ripsien ulkoreunaa kohti. Vedä kevyesti linja, jossa molemmat viivat tulevat yhteen nenän siltaan.

6. Levitä enemmän vaaleansinistä luomiväriä kissan silmänauhan alle käyttämällä tasaista varjoharjaa korostaaksesi viivoja.

ohjeet cleopatran meikkausvaiheet

7. Pidennä alempaa ripsiväriä kohdataksesi kissan silmälinjan kiiltävän kultaisen luomivärin kanssa.

8. Käytä pienempää litteää harjaa levittääksesi samaa kultaista luomiväriä silmän sisäkulmaan. Sekoita se tealin kanssa täydelliseksi viimeistelyksi.

9. Sekoita meikki silmäluomelle pörröisellä luomivärisiveltimellä.

10. Taivuta ripset ripsien taivuttajalla.

11. Levitä muutama kerros suosikki ripsiväriäsi.

12. Täytä ja muotoile kulmakarvat kulmakynällä tai kulmapuuterilla, jotta ne täyttyvät.

meikkausohjeet cleopatra puku karnevaali

13. Levitä nyt peitevoidetta silmiesi alle peittääksesi pienet viat, jotta sinulla on hyvä perusta monimutkaisille itämaisille muodoille. Kaarevat viivat silmien alla ovat juuri sitä, mitä Cleopatra -meikissä on kyse.

14. Piirrä ensin hiukan valssattu viiva mustalla geeli -eyelinerilla noin 1 cm vasemman silmän sisäsilmän pisteen alapuolelle hienolla siveltimellä.

15. Piirrä sama asia oikeaan silmään, mutta lisää tällä kertaa toinen piste tai viiva, joka näkyy suoraan silmäsi keskellä.

16. Lisää nyt kolmas ylöspäin kaartuva isku, joka lähestyy silmää. Näillä pienillä elementeillä koko ulkoasu näyttää salaperäisemmältä.

17. Levitä pronssi poskipäät.

18. Käytä korostuskynää poskipunoillasi tasaisella meikkisiveltimellä.

katy perry cleopatran meikkiohjeina

Jos haluat Halloweeniin vieläkin näyttävämmän ilmeen, voit saada inspiraatiota Kleopatra-pukuun Katy Perryn musiikkivideolta Dark Horse. Siellä laulaja on naamioitu nykyaikaiseksi versioksi mahtavasta Niilin kuningattaresta ja kiehtoo upeilla asuillaan. Katy Perryn meikki voi myös toimia inspiraationa sinulle. Tutustu myös muihin ideoihimme, jotka olemme keränneet auttaaksemme sinua löytämään oikean ilmeen itsellesi.

cleopatra meikki karnevaali halloween katy perry musiikkivideo

meikki cleopatra puku egyptiläinen

miten soveltaa cleopatran meikkivinkkejä

halloween puku cleopatra meikki

cleopatra meikki yksinkertainen idea silmämeikki

egyptiläinen meikki cleopatra lausui silmämeikin

egyptiläinen meikkikleopatran puku

cleopatra-meikki-karnevaalimeikkiideoita

cleopatra make horus eye eyeliner

cleopatra muodostavat ideoita silmät huulet vinkit

Previous Post
Moderni kattokruunu
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia