15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Inner Corner Eyeliner: Meikkitrendi jännittävään ja tyylikkääseen ulkonäköön!

Silmät ovat sielun peili ja katse on yleensä tuhannen sanan arvoinen. Koska viime vuonna emme saaneet lähteä huoneistoistamme ilman kasvonaamaria, ei ole yllätys, että meikkiä tehtäessä keskitytään enemmän kuin koskaan silmänympärysihoon. Vaikka meillä on tapana käyttää vähemmän meikkiä kesällä, ei haittaa saada tietää uusimmista trendeistä ja ehkä kokeilla muutamaa ulkoasua. Sen jälkeen, kun pentu eyeliner äskettäin herätti kohua muotimaailmassa, aivan uusi trendi on kiinnittänyt kaikkien fashionistien huomion viime viikkoina. Haluatko piristää hieman klassista eyelineriasi? Sitten kannattaa ehdottomasti lukea! Inner Corner Eyeliner on kaikkien huulilla ja takaa wow -vaikutelman! Mikä sitten on kauneustrendin takana? Selitämme tämän sinulle alla!

Inner Corner Eyeliner on kesän meikkitrendi

Kesän meikkitrendit 2021 sininen eyeliner look

Kun on kyse meikistä, täydellisen eyelinerin piirtäminen on ehdoton ylin kurinalaisuus! Riippumatta siitä, kokeiletko hieman meikkiäsi, opitko jotain uutta tai haluatko vain tuoda silmäsi parrasvaloihin kasvonaamioita käytettäessä – eyeliner luo aina wow -vaikutelman ja viimeistelee heti ulkoasumme. Klassinen kissasilmä oli hitti jo 1960 -luvulla, eikä koskaan mennyt muodista. Mutta mikä on Inner Corner Eyeliner? No, eyeliner on todella piirretty silmän sisäkulmaan, mikä puolestaan ​​takaa dramaattisen ja ilmeikkään ilmeen.

Levitä Inner Corner Eyeliner

Sisäkulmien eyeliner -silmämeikki trendit 2021

Klassisesta graafiseen ja huomiota herättävään-eyeliner voidaan levittää kaikkiin kuviteltaviin muunnelmiin, jotta voit todella päästää höyryn pois meikkauksen aikana. Täydelliseen eyelineriin tarvitset paitsi paljon harjoittelua, myös vakaata kättä ja tietysti kärsivällisyyttä. Mutta kun olet parantanut sen, voit aina kokeilla uusia ulkoasuja ja pitää hauskaa sen tekemisessä. Kuten jo mainittiin, Inner Corner Eyelinerilla eyeliner piirretään yksinkertaisesti silmän sisäkulmaan. Joten sen sijaan, että annat eyelinerin alkaa silmän sisäkulmasta, meidän on vedettävä kärki hieman enemmän. Kuinka pitkälle se riippuu, riippuu omasta maustasi ja tyylistäsi. Piirrä siis lyijykynällä pidennys ylemmälle ripsiriville ja yhdistä viiva kevyesti alempaan ripsilinjaan.

Meikkitrendit kesällä 2021 käyttävät Inner Corner Eyelineria

Parasta Inner Corner Eyelinerissa on se, että sinulla on ehdoton vapaus meikkiä levitettäessä. Trendi näyttää erityisen kauniilta ja dramaattiselta tietysti kaarevalla kissasilmällä. Mutta se ei ole pakollista – ulkonäkö voi olla erittäin näkyvä sekä täysin hienovarainen ja yksinkertainen – kaikki on makuasia. Mutta jotta sisäkulman kärki on mukava, tarkka ja ohut, on parasta käyttää erittäin hienoa eyelineria. Onko linjasta tullut liian paksu? Ei paniikkia! Liota vain hieno harja johonkin meikinpoistoaineeseen ja kosketa linjaa.

Värikäs eyeliner on trendikäs

Vaaleanpunainen eyeliner trend silmämeikki kesällä 2021

Kesällä emme vain saa tarpeeksemme kirkkaista ja säteilevistä väreistä! Tämä ei koske vain asujamme, vaan myös meikkiä. Olipa kirkkaat vaaleanpunaiset, kimaltelevat valkoiset tai pehmeät pastellivärit – lausuma -eyelinerit ovat erittäin suosittuja tänä vuonna! Joten jos haluat pysyä trendissä, muista sijoittaa värikkäisiin väreihin. Valitsemasi väri on täysin sinun.

Sinisen eyelinerin kesän silmämeikkikuvien käyttö

Sininen Inner Corner Eyeliner yksinkertaisesti huutaa kesää ja saa sinut heti hyvälle tuulelle. Koska ulkonäkö itsessään on todellinen katseenvangitsija, sinun tulee pitää muu meikki hienovaraisena ja yksinkertaisena. Pieni meikkivoide, ripsiväri ja alaston huulipuna ja olet valmis – se on kaikki mitä tarvitset!

Silmämeikki eri tavalla: Käänteinen kissasilmä

Käänteiset kissasilmämeikkitrendit kesällä 2021

Okei, me kaikki tunnemme Cat Eyen. Mutta mitä käänteisen kissasilmän pitäisi tarkoittaa? No, se on aivan uusi meikkitrendi, joka on aiheuttanut sumua myös sosiaalisessa mediassa. Yhdessä Inner Corner Eyeliner kanssa saat todella mukavan ilmeen ja saat kirjaimellisesti silmät loistamaan! Seuraavassa selitämme, miten käänteinen kissasilmä toimii. Onnistuneen tuloksen saavuttamiseksi tarvitset kermaisen kohl -kynän, eyeliner -siveltimen ja erittäin hienon kärjen eyelinerin.

Käänteinen eyeliner, mikä on silmämeikki trendit 2021

  • Piirrä ensin viiva vesilinjalle kohl -lyijykynällä ja sekoita se kevyesti harjalla.
  • Vedä seuraavaksi viiva eyelinerilla alemmalle vesiviivalle, joka kapenee osaan sisä- ja ulkosilmistä – kissan silmä.
  • Klassisen savuisen ilmeen saavuttamiseksi voit sekoittaa alemman eyelinerin harjalla ja mustalla luomivärillä.
  • Levitä ripsiväriä ja käänteinen kissasilmäsi on valmis!

Inner Corner Eyeliner: Kaunein ulkonäkö meikin levittämiseen

Meikkitrendit 2021 Inner Corner Eyeliner -sovellusvinkkejä

Meikkitrendi tyylikkään ilmeen saamiseksi

Silmämeikki levitetään kesäiselle Inner Corner Eyelinerille

Värikäs eyeliner sopii kesäksi

Neon -eyeliner trendi kesäinen silmämeikki

Laita silmäsi parrasvaloihin sinisellä eyelinerilla

Blue eyeliner trend kesä 2021 silmämeikki kuvia

Sisäkulman sininen eyeliner antaa ulkoasulle virkistävän kosketuksen

Kesäinen eyeliner näyttää silmämeikkitrendeiltä 2021

Tähdet ovat myös pakkomielle kauneuden trendistä

Käytä kesän meikkitrendejä Inner Corner Eyeliner

Sisäkulmainen eyeliner mustana erittäin dramaattiseksi

mitä silmämeikkiä kesällä Inner Corner Eyeliner

Previous Post
Mitkä ovat oikeat aurinkolasit kasvosi muodolle? Hyödyllisiä ostovinkkejä ja trendikkäitä malleja yhdellä silmäyksellä
Next Post
Paistettu Feta Pasta Resepti – 5 ideaa nopeista, helpoista ja herkullisista ruuista