15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kauneus temppu: Tämä uusi luomiväritrendi saa silmäsi näyttämään suuremmilta

Silmiinpistävä tai hienovarainen, värikäs tai yksinkertainen, matta tai hohtava – luomiväri tarjoaa rajattomat mahdollisuudet kauniiseen silmämeikkiin. Olemme tunteneet suosittuja tekniikoita, kuten savuiset silmät tai halo -silmät, jo pitkään, mutta tällä hetkellä on uusi luomivärisuuntaus. Se on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön, koska se ei ole niin havaittavissa ja koostuu yleensä vaaleammasta luomiväristä. Parasta tässä trendissä on kuitenkin se, että se saa silmät näyttämään suuremmilta ja samalla kapentaa visuaalisesti nenää. Todellinen win-win!

Loistava luomiväri pienille silmille

Soft Cut Crease on uusi luomiväri pienille silmille

Kauniilla silmämeikillä silmiä ei voi vain korostaa, vaan myös visuaalisesti muuttaa. Voit esimerkiksi piilottaa ongelmia, kuten roikkuvat silmäluomet, tai antaa syville silmille enemmän kokoa. Tällä hetkellä on uusi luomiväri, jossa silmät tehdään suuremmiksi ja ilmeikkäämmiksi. Tänään näytämme sinulle, kuinka voit luoda ulkoasun itse.

Uusi luomiväri sopii jokapäiväiseen käyttöön

Tämä meikki näyttää samanlaiselta kuin klassinen leikkaus, mutta eroaa intensiteetiltään. Siksi sitä voidaan kuvata eräänlaiseksi pehmeäksi tai puoliksi leikattuksi rypytykseksi, ja se sopii edeltäjäänsä nähden ehdottomasti jokapäiväiseen käyttöön. Ja mikä vielä parempaa – silmämeikki voidaan yhdistää myös hengityssuojaimeen.

Meikki suuremmille, syvemmille silmille luomivärillä

Käytämme yleensä luomiväriä niin, että korostamme rypyn ulkopäätä. Naiset, joilla on pienet tai syvät silmät, eivät itse asiassa saa paljon hyötyä tästä menetelmästä. Sitä vastoin uusi luomiväri korostaa myös silmän sisäkulmaa. Tämä antaa silmälle toisen rypytyksen ja näyttää heti isommalta. Tällainen meikki on erittäin suosittu Aasiassa, koska se antaa naisten luonnollisesti syvälle sijoitetuille silmille täysin uuden ilmeen.

Suurenna silmiäsi Soft Cut -rypytyksellä

Erinomainen meikki syvälle asetettuihin silmiin

Silmämeikki sopii erinomaisesti temppuihin. “Toisen rypytyksen” luomisen lisäksi tämän ilmeen luomiväri toimii muotoillen nenää. Se näyttää optisesti kapeammalta ja voi muuttaa yleistä ulkoasua.

Tätä meikkiä varten tarvitset peitevoidetta, pientä, löysästi sidottua sekoitusharjaa, luomiväriä vaaleanruskeassa sävyssä tai ääriviivojauhetta, luomiväriä nude-varjossa, suurempaa sekoitusharjaa sekoittamiseen ja mahdollisesti luomiväriä.

Soft Cut Crease Eye Makeup luomiväri Trend

Näin uusi meikkitrendi toimii:

Pohjaa silmäluomet ensin peitevoidella luomalla luomiväri. Aloita sitten pienemmällä sekoitusharjalla ja sekoita varovasti ruskeaan luomiväriin. Hyvin kevyillä tuulilasin pyyhkimisliikkeillä siirrä harjaa silmän keskeltä nenää kohti käyttämällä ylempää ripsilinjaa oppaana. Seuraa ripsiviivan muotoa ja pyöristä silmän sisäkulman viiva. Joten laitat puolikuun muodon silmäluomen luonnollisen rypytyksen päälle “toisen” rypytyksen luomiseksi. Meikkiä silmäluomen nude luomiväri. Käytä nyt suurempaa sekoitusharjaa sekoittumiseen. Ulkonäkö on pyöristetty leveällä siipisellä eyelinerilla.

Vinkkejä täydelliseen ulkoasuun

Tee silmäluomien taitokset ja korosta vinkkejä

Mitä enemmän sekoitat luomiväriä alaspäin silmän sisäkulmaa kohti, sitä voimakkaampi ilme on. Voit aloittaa vaaleammalla värillä ja siirtyä tummempaan sävyyn. Nenä on myös ääriviivojen varjossa silmän kulmassa.

Silmäluomien meikkiä varten on parempi käyttää hienovaraisia ​​sävyjä, jotta meikki ei näytä ylikuormitetulta. Painopisteen tulisi olla silmäluomen “väärässä” rypyssä.

Näin helppoa on luoda Soft Cut Crease -luomiväritrendi

Parantaaksesi vaikutusta entisestään suuremmilla silmillä, levitä meikkiä uudelle silmäluomen rypylle silmän ulkokulmaan asti ja korosta ripsien alarajaa luomivärillä. Tämä luo silmille eräänlaisen kehyksen, joka tekee siitä isomman ja silmiinpistävämmän.

Tämä video näyttää luomivärin muodostamisen puoliksi leikatulla rypytyksellä. Tällainen meikki on hienovarainen, mutta samalla tyylikäs ja sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

Luomiväritrendi liittyy myös katseenvangitsijaan

Kuinka levittää meikki Half Cut Crease -silmämeikkiin

Tämä tyylikäs meikkitrendi sopii myös erityistilaisuuksiin tai iltameikiksi. Mutta sinun pitäisi käyttää vahvempia värejä saadaksesi voimakkaamman ilmeen. Värillä voidaan korostaa suuria aksentteja, jos korostat vain silmän sisä- ja ulkokulmaa etkä koko silmäluomia.

Jos pidät värillisestä silmämeikistä, voit käyttää myös vaaleita vaaleanpunaisia, vihreitä tai sinisiä sävyjä. Kun värillinen eyeliner on samassa sävyssä, meikistä tulee entistä silmiinpistävämpi ja leikkisämpi.

Uusi luomiväri korostaa silmien sisäkulmia Leikkaa rypyt

Uusi trendi on niin monipuolinen, että se voidaan yhdistää myös muihin tekniikoihin. Se näyttää esimerkiksi upealta yhdessä savuisten silmien meikin kanssa ja on ihanteellinen juhlailtaan. Kuvagalleriasta löydät muutamia upeita ulkonäköjä Soft Cut -rypytyksen kanssa.

Värillinen luomiväri ja eyeliner siivessä näyttää trendiltä heti havaittavammalta

Silmiä hivelevä silmämeikki luomivärillä ja eyelinerilla

Ripsiväri viimeistelee ulkonäön täydellisesti

Pienet silmät suuret muodostavat temppun luomivärillä

Kun luomiväri on ripsien alareunassa, silmät näyttävät vielä suuremmilta

Meikki roikkuville silmäluomille, kuten toinen rypyt

Oletko mielialalla väreille? Kokeile sitten tätä värillistä pehmeää leikkausta ja korosta silmäluomen sisäistä rypytystä glitterillä

Luomiväri korostaa silmän sisäkulmaa

Video -opetusohjelma: Tee syvemmät silmät uudella luomiväritrendillä

Previous Post
Mitkä ovat oikeat aurinkolasit kasvosi muodolle? Hyödyllisiä ostovinkkejä ja trendikkäitä malleja yhdellä silmäyksellä
Next Post
Paistettu Feta Pasta Resepti – 5 ideaa nopeista, helpoista ja herkullisista ruuista