15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kiiltävä hehku meikki: Näin voit laittaa trendikkään kasteisen ilmeen!

kiiltävä luomiväri hehkuva iho levitä luonnollisia meikkivinkkejä

Kehittyneen meikin aika on mennyt, ja muotoilu on menneisyyttä: tänä vuonna uusi, luonnollinen ilme aiheuttaa tunteen. Kiiltävä hehkuva meikki saa ihon loistamaan, korostaa hienovaraisesti silmiä ja huulia ja näyttää edelleen sopivalta jokapäiväiseen käyttöön. Lukuisat suunnittelijat lähettivät mallejaan catwalkeille raikkailla, kiiltävillä kasvoilla ja huulilla ja silmäluomilla, jotka hohtavat kosteudelta. Bloggaajat, muodin ystävät ja meikkiammattilaiset juhlivat uutta trendiä myös Instagramissa. Selitämme yksityiskohtaisesti, kuinka voit tehdä kiiltävän ilmeen, ja annamme sinulle vinkkejä uusista tuotteista, jotka kuuluvat nyt kosmetiikkalaukkuun!

Kiiltävä hehkuva meikki luonnolliselle iholle, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön

kiiltävä hehku muodostaa oranssin kesän luomivärin hohtavan ihon

Vain muutama kuukausi sitten meikkitaiteilijat yrittivät muotoilla mallien kasvot tarkasti ja asettaa taiteellisia kohokohtia. Mutta tänä kesänä käytämme jälleen yksinkertaista, tyylikästä kasteista meikkiä, joka näyttää luonnolliselta eikä sitä tarvitse levittää niin tarkasti. Muotoilu jätetään kokonaan tekemättä. Sen sijaan käytetään uusia kosmetiikkatuotteita. Kasvojen kiilto, joka on täysin läpinäkyvä, kermanvärinen ja toisin kuin jauheet, ei sisällä hohtavia pigmenttejä, on tällä hetkellä erittäin suosittu. Siinä on kevyt rakenne, joka antaa ihon hengittää ja on siksi täydellinen viimeistelyksi kasteiselle meikille. Kuten muut korostuskynät, tuote levitetään poskipunaan, leukaan ja amorin keulaan erityisellä harjalla tai tuputetaan varovasti sormillasi. On tärkeää, että poskipuna tai sen alla oleva pohja on myös kermainen. Kiiltoa ei voi sekoittaa jauheeseen. Näin kiilto näyttää erityisen luonnolliselta.

Haluttaessa kiilto voidaan yhdistää ns. Kiiltävään luomiväriin ja huulikiiltoon. Lopputuloksena on kesäinen ilme, joka sopii erinomaisesti juhliin ja kävelylle illalla. Ne, jotka haluavat pitää meikin hienovaraisena, voivat valita mattaisen luomivärin ja huulipunan. Kasvot näyttävät erityisen raikkailta ja iho loistaa.

Kiiltävä hehku Meikki: Korosta vain silmiä

kiiltävä hehku muodostavat luomiväri vaaleanpunainen väri vaaleat hiukset

Kasteinen ilme on jo löytänyt tiensä USA: n bloggaajien kasvoille. Jos sinusta tuntuu epämukavalta levittää kiiltoa kaikkialle kasvoillesi, yritä ensin korostaa vain silmiä kiiltävällä luomivärillä. Kasteinen ulkonäkö on erittäin suosittu paitsi siksi, että se näyttää erittäin tehokkaalta, myös siksi, että se on erittäin helppo levittää. Tämän meikkiidean toinen etu on, että sinun ei tarvitse ostaa ylimääräistä luomiväriä.

kiiltävä hehku muodostavat kiiltovinkkejä

Näin voit korostaa silmiäsi kiiltävällä tavalla:

1. Levitä primääri silmäluomille tavalliseen tapaan. Tuote estää luomiväriä ja kiiltoa tahraantumasta ja tarjoaa täydellisen pohjan kesän meikille. Levitä pohjamaali siveltimellä ja taputtele sitten varovasti silmäluomille.

kiiltävä hehku meikki silmämeikki ideoita marja vivahde luomiväri kiiltävä

2. Nyt voit levittää luomiväriä. Samoin kuin kasvojen kiilto, sinun tarvitsee käyttää vain kosmetiikkatuotteita, joilla on kermainen koostumus silmille. Värien osalta ei ole rajoituksia. Voit yhdistää erilaisia ​​vivahteita valintasi mukaan. Mutta älä unohda, että kiilto tekee väristä vieläkin voimakkaamman ja kiinnittää automaattisesti huomion silmiin.

3. Heti kun olet meikannut silmäsi tavalliseen tapaan, voit myös levittää kiiltoa. Käytä litteää harjaa alkaen silmän sisäkulmasta ja levitä kiiltogeeliä vain näkyville alueille. Vältä kiillon levittämistä silmäluomen ryppyyn. Jos sinulla ei ole silmäkiiltoa, voit käyttää Face Glowa tai jopa huulikiiltoa.

4. Kanna luomiväriä ja kiiltoa käsilaukussa. Kaikki, jolla on kermainen koostumus ja joka levitetään silmiin, on kosketettava 4-5 tunnin välein. Muuten luomivärit laskeutuvat rypyssä.

Kasteinen meikki: korosta hienovaraisesti silmiä ja huulia

hehku muodostavat idea luomiväri

Itse asiassa seuraava nyrkkisääntö koskee luonnollista meikkiä: korosta joko silmiä tai huulia. Molemmat eivät ole mahdollisia, niin kasvot näyttävät naamioilta. Tätä peukalosääntöä ei kuitenkaan tarvitse noudattaa, kun käytät kasvojen kiiltoa kasvoillesi. Meikkaa silmäsi nude luomivärillä, korosta huulet vaaleanpunaisella huulikiilolla ja korosta poskipunaasi poskipunalla. Laita sitten useita kohokohtia hänen kasvoilleen, jotta se loistaa. Älä liioittele kiiltoa. Levitä sitä kasvoille vain niin paljon, että heijastumat näkyvät ja iho hohtaa, kun valo putoaa siihen.

kiiltävä hehku muodostavat luomivärin huulet tekevät meikistä tehokkaan

Vaikka kiiltävä hehkuva meikki on melko suoraviivainen ja osoittautuu siksi jokapäiväiseksi vaihtoehdoksi kesäksi, sinun on harjoiteltava vähintään 2-3 kertaa kotona täydellisen kasteisen ilmeen luomiseksi. Kokeile värejä, siveltimiä, tekstuureja. Alla olevassa kuvagalleriassa näytämme lisää jännittäviä ideoita kasvojen kiiltoon. Anna itsellesi inspiraatiota ja ehkä löydät ehdotuksen, jota haluaisit kokeilla itse.

kiiltävä hehku meikkituotteet hohtavat posket punastuvat

kiiltävä hehku muodostavat poskipäät ruskea luomiväri luonnollinen ilme

kiiltävä hehku meikki luonnollinen ihon luomiväri neste hohtava

kiiltävä hehku muodostavat harmaan luomivärin huulipunan nude

kiiltävä hehku muodostavat posket korostavat luonnollista kesän ilmettä

kiiltävä hehku muodostavat kasvot luonnollisesti kiiltävälle iholle

kiiltävä hehku muodostaa tumman ihon luonnollisen meikin

kiiltävä hehku muodostavat ihon kiiltävät trendit

kiiltävä hehku meikki iho meikki kesä luonnollinen ilme

kiiltävä hehku muodostavat ideoita tummat hiukset silmät kellertävä iho

kiiltävä hehku meikkiä luomiväri kasvojen meikki ideoita päivittäin

kiiltävä hehkuva meikki alaston luomiväri hehkuva ihon meikki

kiiltävä hehku meikkiideoita naiset luonnollisesti ruskeat posket kerma kiilto

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
Melonin leikkaaminen – ideoita ja ohjeita juhliin ja välipaloja