15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Meikin poistaminen oikein huulilta ja silmiltä – vinkkejä kasvojen ihonhoitoon

Kasvot - poista meikki oikein, hiero meikkivinkkeihin - ihon uudistuminen yöllä

Meikki on kaunista, mutta myös stressaavaa iholle. Sen lisäksi, että tyynysi jättää jälkiä ja tahroja, suurin osa sen aiheuttamista vahingoista on kasvojen huokosten tukkeutuminen. Miksi on niin tärkeää poistaa meikki joka päivä, erityisesti ennen nukkumaanmenoa?? Poista meikki oikein – miten se toimii ja mitä kannattaa varoa? Lue lisää perusmeikki- ja ihonhoitovinkkeistä täältä.

Meikkivinkit-poista meikki oikein silmistä, huulilta ja kasvoilta

Meikinpoisto poista meikki puuvillapatja ihonhoito oikea voide puhdistusemulsio

Riippumatta kellonajasta, meikin jäämät on poistettava huolellisesti. Jos jätät puuteria, poskipunaa ja luomiväriä kasvoillesi yön yli, vahingoitat ihoasi. Yöllä se muodostaa uusia soluja ja toipuu päivittäisestä stressistä. Jos iho pysyy meikkinä, siihen muodostuu talin ja kuolleiden solujen seos. Tämän seurauksena ihon huokoset eivät voi hengittää kunnolla ja uudistumisprosessi on häiriintynyt. Jotkut herkkä iho voivat olla allergisia tälle ja näppylöitä voi kehittyä. Yhteenvetona muutamalla sanalla: meikin poistaminen ja kasvojen puhdistaminen illalla on ehdottoman välttämätöntä! Mutta jos et käytä meikkiä, älä anna kasvojen ihon joutua unohduksiin. Levitä rauhoittava voide, jotta iho uudistuu ja iho pysyy säteilevänä ja raikkaana. Levitä voidetta kasvoille ja hiero sitä sormenpäilläsi pyörivin liikkein.

Silmämeikin poisto – mitä pitää varoa?

Käytä kasvopyyhkeellä kasvojen ja silmien meikkiä

Silmämeikki Meikinpoisto on suoritettava erityisen huolellisesti ja huolellisesti. Ripsiväri voi kuivata ripset. Pahimmassa tapauksessa ripset voivat katketa. Jos ripsiväri jää ripsiin, se voi päästä silmään nukkuessasi. Kajal, luomiväri ja ripsiväri voidaan poistaa ihollesi räätälöidyillä puhdistusaineilla. Nämä tuotteet on räätälöity erityisesti herkkien ja ohuempien ihotyyppien tarpeisiin. Niitä on kahta tyyppiä – vedenpitäville ja ei -vedenpitäville silmäripsille. Poista meikki oikein menee näin: laita kosteusemulsio tai puhdistusmaito vanulapulle ja paina se kevyesti kiinni silmään ja taputtele meikkijäämät pois. Mieto puhdistusmaito sopii lähes kaikille ihotyypeille. Meikinpoistopyyhkeet ovat erittäin hyödyllisiä matkoilla. Jokapäiväisessä elämässä niitä ei kuitenkaan pidä suosia, koska puhdistus on pinnallisempaa kuin tavanomaisella puhdistusmaidolla.

Huulet – Meikinpoiston on oltava perusteellista, mutta hellävaraista

Kasvot, silmät ja huulet, poista jäljet ​​meikkiä puhdistavasta kasvojen ihonhoidosta

Silmät ja huulet tulee ottaa huomioon tasaisesti meikkiä poistettaessa. Jos huulipunaa ei poisteta kunnolla, huulet voivat halkeilla. Pitkäkestoiset huulipunat ja kiiltojäämät voidaan poistaa (jos ne eivät häviä itsestään) käyttämällä puhdistusmaitoa: laita vanulappu ja pyyhi huulet. Meikinpoisto on mahdollista myös kosmeettisella kudoksella tai sienellä.

Puhdista kasvojen iho

Kasvojen puhdistusmenetelmät Oikeat meikinpoistovinkit Silmät Huulet

Säännöllinen puhdistus säilyttää ihon luonnolliset suojatoiminnot. Päivän aikana epäpuhtauksia ja likaa kertyy iholle. Nämä on joka tapauksessa poistettava. Käytä tätä varten väriainetta kosteuttavien aineiden kanssa. Kasvot puhdistuvat todella vain puhdistusvaahdolla tai -geelillä – tämä sopii hyvin sekaiholle ja epäpuhtaalle iholle. Yövoiteen ainesosat voivat tunkeutua optimaalisesti vain puhtaalla iholla.

Puhdista kasvosi kunnolla päästäksesi eroon liasta

Levitä kerma, hiero-iho uudistaa Meikkivinkit Oikea meikinpoisto kasvoilta

Previous Post
Bandana -kampaukset – 28 ideaa naisellisuuden ilmaisemiseksi
Next Post
Harjoitukset selluliittia vastaan: vinkit ja harjoitussuunnitelma kiinteälle iholle yhdellä silmäyksellä!