15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

3 talvista ihonhoitovinkkiä – kuinka suojata ihoa

Vinkkejä ihonhoitoon talvella kylmä kuiva

Iho on ensimmäinen suojakalvo talven ankaria sääolosuhteita vastaan, minkä vuoksi se kärsii eniten ilmastonmuutoksesta. Jopa käsineiden ja lämpimien vaatteiden käyttö ei riitä ihon kuivuuden välttämiseksi. Mitä vaikutuksia joillakin tyypillisillä talvitekijöillä on ihollemme ja miten voimme suojella niitä? Annamme sinulle vinkkejä Ihonhoito talvella.

Vinkkejä talven ihonhoitoon

1. Älä liioittele sitä lämmityksellä

B2 -jäähdytin moderni pyyhekuivain keittiö sininen harmaa

Vaikka ulkona on hyvin kylmä, älä ylikuumenna kotiasi. Huoneen ilma kuivuu ja johtaa ihon kuivumiseen. Asiantuntijat neuvovat tuulettamaan huoneita säännöllisesti ja kuluttamaan runsaasti nesteitä. Kylmä, tuuli ja kuiva lämmitysilma rasittavat ihoamme.

Ihonhoito talvella

2. Vältä pitkiä kuumia suihkuja

Ihonhoitovinkkejä talvella vältä liian kuumia höyrysuihkuja

Vältä pitkiä ja kuumia suihkuja. Talvikaudella kuuma kylpy kuulostaa täydelliseltä idealta, mutta kuuma vesi voi kuivata ihon ja tehdä siitä taipumuksen ihottumaan. Kuumaa suihkua ei suositella potilaille, joilla on ekseema, psoriaasi ja muita iho -ongelmia. Pitkäaikaista suihkussa oleskelua ei suositella edes talvella. Mitä kauemmin olet suljetussa ja kosteassa huoneessa, sitä enemmän iho kuivuu.

3. Saippuat, jotka eivät kuivaa ihoa

Vinkkejä ihonhoitoon talvella saippualla mieto herkkä iho

Emme voi lopettaa käsienpesua, mutta voimme käyttää mietoa, hajutonta saippuaa, joka ei kuivu ihoa. Se suojaa ihon luonnollista suojaa. On suositeltavaa käyttää saippuoita, jotka on erityisesti suunniteltu herkille ja allergisille ihmisille.

Vinkkejä asianmukaiseen ihonhoitoon talven naisen ihon suojauksessa

ihonhoito talvi vinkkejä mitä tarvitsee ihoa kylmä

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille