15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oikein muotoileva aloittelijoille: kasvojen muodot, meikki ja vinkit

muotoilu oikein aloittelijoille, jotka käyttävät meikkiä kim kardashianin muotoilua

Kim Kardashian teki muotoilun tunnetuksi meikkitaiteen kotitalouden nimenä. Ei vain he, vaan myös monet julkkikset ja tähdet vannovat tätä meikkitekniikkaa. Tavoitteena on optisesti parantaa kasvojen muoto ja mittasuhteet ja esittää ne edullisella tavalla. Esimerkiksi tummemmat ja vaaleammat sävyt luovat korkeammat poskipäät, kapeamman nenän tai täyteläisemmät huulet. Se toimii kuitenkin erinomaisesti, jos käytät taitavasti vastaavia tuotteita ja saavutat täydellisen ilmeen ilman naamioefektiä. Meikkivinkkimme paljastavat, miten muotoilet kasvosi oikein.

Muotoilu oikein: miten muotoilu toimii?

oikein muotoileva aloittelija meikki vaalea varjo kasvojen muoto

Muotoilulla vaaleat ja tummat aksentit asetetaan aina. Tämä korostaa tiettyjä kasvojen osia, korostaa niitä enemmän ja piilottaa muut. Tätä varten se hyötyy valon ja varjon leikistä. Tämän vaikutuksen saavuttamiseksi tarvitaan kaksi valitsemasi tuotetta. Olipa ääriviivat jauhe tai naamiointi, valitse oikea tuote ihotyypin mukaan. Tarvitset vähintään yhden vaalean ja yhden tumman sävyn, jotka sopivat ihosi. Niiden tulisi kuitenkin olla vaaleampia ja tummempia kuin oma ihosi. Kuivalle iholle on suositeltavaa käyttää nestemäistä koostumusta ja rasvaisemmalle iholle – jauhetta. Mikä parasta, vaalea sävy sisältää heijastavia hiukkasia, jotka vahvistavat haluttua vaikutusta.

muotoilu oikein aloittelijan meikkisarja naamiointipuuterimeikki

Jauhe on nopeampi ja helpompi käsitellä, ja tämä menetelmä on parempi aloittelijoille. Jopa ammattilaiset ja meikkitaiteilijat työskentelevät naamioinnin kanssa. Tekniikan hallitsemiseksi tarvitaan vähän harjoittelua, mutta kaikki onnistuu muutamalla yrityksellä. Jotta kasvot eivät lopulta näytä väärältä, sinun on kiinnitettävä huomiota henkilökohtaiseen, luonnolliseen kasvojen muotoon. Muuten saavutetaan päinvastainen vaikutus ja tuloksena on luonnoton, usein liioiteltu siluetti.

Muotoilu oikein: pohja ja applikaattorit

Oikein muotoilevat aloittelijoiden meikkituotteet

Riippumatta siitä, aiotko käyttää jauhetta tai naamiointia, sinun on levitettävä virheetön pohja. Käytä tätä kermaista tai nestemäistä meikkivoidetta ihon sävyyn ihotyypistäsi riippuen. Voit peittää pienet viat kasvoilla ja erityisesti silmien ympärillä peitevoiteella. Jotta voisit levittää minkä tahansa tuotteen ja sekoittaa sen täydellisesti ihoa vasten, tarvitset myös oikeat lisävarusteet. Ammattilaisten ja vloggaajien suosituimpia työkaluja ovat kauneussekoitin ja meikkiharjat. On myös mahdollisuus työskennellä sormillasi. Kaikilla menetelmillä on etunsa ja haittansa. Tässä kerromme lyhyesti, mikä sopii paremmin mihinkin, ja tyypilliset virheet, joita teet, kun teet meikkiä vastaavalla työkalulla.

oikein muotoilevat aloittelijat, jotka käyttävät meikkitarvikevälineiden applikaattoreita

  • Kauneussekoitin: Se on munanmuotoinen sieni ja sopii täydellisesti käteen ja sekoittamiseen. Koska sieni yksinkertaisesti imee meikin, se on kostutettava ennen käyttöä. Tuote levitetään iholle tuputtamalla sen sijaan, että pyyhitään sen päälle. Aloittaminen voi viedä enemmän aikaa. Se sopii erityisen hyvin nestemäisen pohjan sekoittamiseen ja levittämiseen.
  • Meikkiharjat: On olemassa erilaisia ​​meikkiharjoja. Jokainen muoto sopii tiettyyn sovellukseen. Oikean harjauksen sääntö koskee niitä kaikkia: aina yhteen suuntaan ja kasvojen keskeltä ulospäin. Ota pieni määrä tuotetta ja levitä se hyvin ohuesti.

ääriviivat oikein aloittelevat aloittavat meikkiä levitä meikkijakaumaa

  • Käsikäyttö: Tuotteen levittäminen käsin ei todellakaan tuhlaa sitä. Kuitenkin hankaamalla paljon voit jauhaa pigmentit, jolloin et saavuta peittävää vaikutusta. On suositeltavaa levittää tuotetta pieninä annoksina suoraan iholle ja työntää sitä ulospäin.

muotoilu oikein aloittelijan meikkivälineet harjaa puhtaaksi

Olipa harjat, sienet ja applikaattorit, kaikki meikkiin käytettävät lisävarusteet on puhdistettava säännöllisesti. Muuten bakteerit ja virukset itävät, mikä voi johtaa ihon tulehdukseen ja akneen. Puhdistukseen voidaan käyttää suihkepulloissa olevia erityisiä puhdistusaineita, joilla ruiskutat harjan päälle ja pyyhit sen pois kuivalla liinalla. Toinen vaihtoehto on pestä applikaattorit miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä, kunnes jäämiä ei ole. Puukahvoilla varustettuja märkiä harjoja ei saa asettaa kuivumaan, vaan niiden on annettava seistä vaakatasossa. Kauneusvälineet on suositeltavaa puhdistaa jokaisen käytön jälkeen. Jos sinulla ei ole herkkää ihoa, voit tehdä toimenpiteen joka viikko.

Muotoilu oikein: näin se toimii!

oikein muotoilevat aloittelijat, jotka käyttävät meikkiä kasvojen varjojen kohokohtia

  1. Perusta: Levitä meikkivoide ja mahdollisesti peitevoide.
  2. Poskiluiden mallintaminen: Harjoittele poskiluiden alapuolella tummalla jauheella tai naamioinnilla. Tämä korostaa poskipäät ja saa kasvot näyttämään tarkemmilta.
  3. Optimoi kasvojen muoto: Kasvojen muodosta riippuen ongelma -alueet ovat piilossa. Levitä siis tummaa jauhetta tai naamiointia sieraimien reunoille, hiusrajaa, leukaa pitkin otsan molemmille puolille. Kiinnitä aina huomiota kasvojen mittasuhteisiin ja nollaa epämiellyttävät alueet optisesti.
  4. Korosta etuja: Selvitä nyt edut vaalealla sävyllä. Usein nenän silta, otsa ja leuka, kulmakarvojen alapuolella ja posken päällä ovat vaalentuneet.
  5. Sekoitus: Sekoita meikin vaaleat ja tummat vivahteet toisiinsa pyörivin liikkein. Lopussa ei enää pitäisi näkyä siirtymiä.
  6. Korjaus: Viimeinen vaihe on korjata meikki, varsinkin jos haluat sen kestävän pitkään. Käytä tätä varten erityistä kiinnitysjauhetta.muotoilu oikein aloittelijoiden meikkiohjeet koskevat tuotteita

Muotoile oikein kasvojen muodosta riippuen

Kasvojen muodon tunteminen on äärimmäisen tärkeää muotoillessasi. Siksi sinun on määritettävä kasvosi muoto ennen meikkaamista. Voit määrittää tämän kampaamalla hiuksesi taaksepäin ja seisomalla peilin edessä. Seuraa nyt kynällä kasvojen ääriviivat peiliin. Mikä geometrinen muoto on syntynyt?

muotoilu oikein aloittelijoille meikki soikeat kasvot

Soikeat kasvot: Kasvot ovat puolitoista kertaa niin pitkät kuin ne ovat leveät. Tätä suhdetta pidetään optimaalisena, nimittäin kauneuden ihanteena. Voit edetä edellä kuvatulla tavalla: poskipäät, muotoile silmäluomien rypyt ja nenän sivut, korosta kulmakarvojen alapuolella ja poskipäät.

muotoilu oikein aloittelijat meikkaavat kasvot kulmikas pitkä

Pitkät / kapeat kasvot: Otsa on korkea ja leuka vedetty hyvin pitkälle. Täällä sinun on korostettava enemmän kuin ääriviivat ja käytettävä vain muutamia varjoja.

muotoilu oikein aloittelijat meikkaavat ennen ja jälkeen kasvojen muodon

Neliönaama: Otsa ja leuka ovat todella leveät ja kasvot hieman kulmikkaat. Tätä tehdessäsi sinun on työskenneltävä enemmän varjojen kanssa ja muotoiltava leuka, temppelit ja poskipäät oikein. Kohokohtia käytetään poskiluiden yläpuolella ja kulmakarvojen alapuolella.

muotoilu oikein aloittelijoille meikki kasvot muoto sydän kulmikas

Sydämen muotoiset kasvot: Kasvot kapenevat leukaa kohti ja näyttävät kolmion tai sydämen muotoisilta. Leuka, temppelit ja hiusraja on muotoiltu ja kulmakarvojen alapuolella ja poskiluiden yläpuolella oleva alue on hieman vaalentunut.

muotoilu oikein aloittelijat laittaa kasvot muodon ympäri

Pyöreä naama: Kasvot ovat yhtä leveät kuin pitkät ja poskipäät ovat tuskin havaittavissa. Tässä, kuten kulmapinnassa, käytetään erityisesti ääriviivoja. Sinun on työskenneltävä varjojen kanssa poskipäät, temppeleiden ja leuan alla. Levitä korostuskynää kulmakarvojen alle ja poskiluille.

muotoilu oikein aloittelevat aloittelijat määrittävät kasvojen muodon

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia