15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kevyt meikki kesälle näillä hienoilla vinkeillä

meikki-valo-houkutteleva-hyvät-kesä-kauneus-juhla-ilme

Kun kyse on muotoilusta, sen ei aina tarvitse olla silmiinpistävää. Hieno meikki voi myös tehdä upean vaikutelman. Se saa myös näyttämään luonnollisemmalta ja monissa tapauksissa houkuttelevammalta. Kesä on vuoden aikaa, jolloin raskaat meikit voivat usein olla haitta. Hikoilet usein, mikä pilaa pitkän ajan peilin edessä. Mitä jos saisit sellaisen tilalle kevyt meikki kokeile missä korostat vain hienovaraisesti tiettyjä alueita? Voit selvittää täsmälleen kuinka tässä artikkelissa.

Valmista iho kevyelle meikille

meikki-kevyt-iho-puhdista-kasvot-saippua-kylmä vesi

Ennen kuin aloitat meikin levittämisen aamulla, sinun on valmisteltava kasvosi, silmät ja erityisesti iho hyvin. Loppujen lopuksi hän on edelleen väsynyt ja hänet on herätettävä kunnolla. Puhdista iho saippualla ja vedellä, ja on parasta huuhdella se pois jääkylmällä vedellä. Tämä edistää verenkiertoa ja saa kasvosi näyttämään raikkailta ja vilkkailta.

Kevyt meikki – hieronta kasvoille

kevyt meikkihieronta-ripsiväri-kulmakarvat-stimuloivat verenkiertoa

Voit myös saada raikkauden kasvoillesi nopealla hieronnalla. Taputusliikkeet ja temput ovat loistava tapa “herättää” kasvosi iho. Se saattaa kuulostaa hieman oudolta, mutta se on todella erittäin tehokas ja loistava perusta kevyelle meikille.

Kasvojenpuhdistusaine

meikki-kevyt-kasvojen-tonic-puuvilla-villa-puhdistus-siniset silmät

Puhdista sitten kasvot väriaineella ja vanulapulla. Tämä antaa kasvoillesi syvän puhdistuksen ja lisää virkistystä. Tämä on kaikki mitä sinun tulee harkita valmistautuessasi ennen kuin aloitat kevyen meikin levittämisen.

Kasvovoide ennen meikkiä

make-up-light-face-care-cream-huomenna.

Ennen kevyen meikin levittämistä on tärkeää antaa iholle tarvittava kosteus. Erityisesti jauhemeikki mukautuu paremmin ihoon eikä näytä yhtä kuivalta. Valitse ihotyypillesi sopiva kosteusvoide.

pohjamaali

meikki-kevyt-säätiö-vivahde-oikea-valinta-ihotyyppi-meikki

Olet nyt luonut oikean perustan kevyelle meikille. Tässä pätee seuraava sääntö: Valitun värin tulee aina olla sävyä tummempi kuin ihosi. Oletko kuullut sävytetyistä päivävoiteista? Jos ei, niin on korkea aika saada ne käsiinne, koska ne ovat täydellinen pohjamaali. Toinen vaihtoehto on BB -voiteet.

Peitevoide

meikki-vaalea-peitevoide-tummat ympyrät-näppyläinen kansi

Peitevoide on meikkiväline, joka ei saisi puuttua. Sen avulla voit todella peittää näppylöitä ja jopa tummia silmänalusia. Tämä levitetään heti pohjamaalin jälkeen. Kun olet valmis, voit levittää tavallisen päivämeikin. Varo liioittamasta sitä. Loppujen lopuksi haluat kevyen meikin, joka saa sinut näyttämään luonnolliselta.

Levitä jauhetta

meikki-kevyt-puuteri-ihotyyppinen vivahde-meikkivinkit

Kaikkien näiden vaiheiden jälkeen levitä jauhetta iholle. Tämä estää ihoa muuttumasta liian kiiltäväksi ja luonnotonta. Voit korvata yllä olevat vaiheet tuotteella, joka sisältää kaikki nämä. Hyvä vaihtoehto on tuote Bebe More 5in1. Tällaiset voiteet säästävät aikaa ja ovat vielä vähemmän monimutkaisia, mikä tekee niistä täydelliset kevyeen meikkiin, joka on tehtävä nopeasti.

Lisää vinkkejä meikkiin

kevyet meikkivinkit-meikki-poskipuna-poski-huulipuna

Edellä mainittujen vaiheiden lisäksi tai sijasta voit kokeilla myös seuraavia kevyen meikin vaihtoehtoja. Ne vievät hyvin vähän aikaa ja ovat siksi täydellisiä jokapäiväiseen muotoiluun, jos sinulla ei ole liikaa aikaa muotoiluun aamulla.

Korosta huulet

make-up-light-huulipuna-punainen-oranssi-aksentti-ripsiväri

Laita meikki huulillesi kevyttä meikkiä varten. Jos korostat niitä suhteellisen silmiinpistävällä värillä, voit säästää kasvosi muun meikin kanssa. Muuten voit liioitella sitä. Oranssi-punainen huulipuna sopii erityisesti tähän tyyliin. Tässä punaisen komponentin pitäisi olla hallitseva. Tämä johtuu siitä, että se sopii kaikille ihotyypeille ja saa sen näyttämään hieman kevyemmältä.

Pehmeät huulet

meikki-helppo-huuli-hammasharja-hieronta-hoito-idea-helppo

Edistää verenkiertoa myös huulilla. Nopein tapa tehdä tämä on hangata huulet hammasharjalla hampaiden pesun jälkeen. Huulet näyttävät täyteläisemmiltä ja poistat vanhan ihon, mikä luo epämiellyttävän ilmeen, erityisesti huulipunalla ja huulikiilolla.

Levitä huulipunaa

meikki-valo-silmiinpistävä-huulet-punainen-idea-yksinkertainen-korosta-silmät

Valitse kesäksi huulipuna, joka kestää kuumuutta. Levitä valittu huulipuna ja viimeistele napauttamalla sormella. Tämä tekee huulipunasta pehmeämmän. Lopuksi voit levittää ripsiväriä. Mutta se on kaikki mitä tarvitset kevyeen meikkiin.

Kevyt meikki poskipunalla

vaalea meikki rouge-idea-tuore-look-middle jakaus-kampaus

Raikkaan ilmeen saavuttamiseksi poskipunaa voidaan käyttää myös osana kevyttä meikkiä. Se saa sinut näyttämään terveeltä ja levänneeltä, varsinkin kun se on valittu marjavärisenä. Unohdat peitevoidesi nopeasti. Oikealla poskipunalla voit lisätä ihollesi parhaan mahdollisen värin. On parasta käyttää roungea kerman muodossa. Tämä on helpompi levittää ja levittää ihoon.

Kesäiltoja kullalla

make-up-light-discreet-eye-make-up-gold-shimmer-luomiväri

Kesälle on ominaista monet juhlat. Olipa rannalla, klubilla tai lomalla, tyylikäs ja lumoava ilme on pakollinen. Kultainen väri sopii tähän hyvin ja sopii erinomaisesti kesän kanssa. Kulta luomivärinä on silmiinpistävää, mutta näyttää silti riittävän hienovaraiselta ja on siksi loistava valinta, jos arvostat kevyttä meikkiä kesällä. Kultaista väriä voidaan verrata alaston ulkoasuun, vain siinä, että saat hieman hohtavaa täällä.

Luomiväri, ripsiväri ja huulirasva

make-up-light-fresh-look-huulipuna-red-shimmer-luomiväri-ripsiväri-updo

Yhdistä kultainen luomiväri kevyeen meikkiin vain ripsivärin ja yksinkertaisen huulirasvan kanssa. Saat kauniin ja säteilevän tyylin, joka tekee vaikutuksen kaikkiin ja korostaa luonnollista kauneuttasi. Saat enemmän glamouria valitsemalla rohkean huulipunan.

Oikea vivahde

meikki-valo-luomiväri-vivahteet-ideat-kulta-yksinkertainen-kiilto

Voit valita luomivärin jauheena tai kermaisena versiona riippuen siitä, mistä pidät enemmän. Värien osalta suosittelemme vaaleampaa sävyä, kuten samppanjaa. Se voi olla hieman tummempi ja enemmän keltaisen suuntaan tummalla ihotyypillä. Käytät luomiväriä vain silmäluomen ryppyyn.

Kevyt meikki ja itseruskettava

kevyt meikki yksinkertainen-luonnollinen-naisten-muotoilu-idea

Jos et liioittele sitä itseruskettimella, sillä voi olla vaikuttava vaikutus ja saa sinut näyttämään paljon houkuttelevammalta. Vain sen avulla voit näyttää paljon raikkaammalta sekunneissa ja saada kevyen meikin. Tämä riippuu oikeasta jakautumisesta kasvoille. Kyllä, ymmärsit oikein: Itseruskettavaa ei saa levittää kasvoille, koska silloin koko asia näyttää melko väärennetyltä.

Käytä itseruskettavaa oikein

make-up-light-primer-brush-self-tanner-idea-jauhe-soveltaa

Käytännöllisiä keskeisiä kohtia itseruskettavalle kevyelle meikille ovat posket (kuten poskipuna), temppelit, nenä ja leuka. Jälkimmäisen kanssa sinun pitäisi kuitenkin olla erityisen säästäväinen. Jauheversiota, jolla on hieman kiiltoa, suositellaan. Levitä jauhetta siveltimellä pyörivin liikkein, jotta se valuu hyvin ihoon. Puuttuu vain ripsiväri ja ihonvärinen huulikiilto, jossa on hieman vaaleanpunaista kosketusta.

Korosta kulmakarvat

meikki-kevyt-kulmakarva-meikki-kasvokehys

Monet aliarvioivat kulmakarvat. Ne vaikuttavat voimakkaasti naiselliseen ja houkuttelevaan ulkonäköön, koska ne kehystävät niin sanotusti. Jos haluat kevyen meikin, täytä se optisesti kulmakynällä tai jauheella. Tulet hämmästymään valtavasta muutoksesta, jonka voit saavuttaa tällä yksinkertaisella askeleella. Tämän jälkeen voit levittää uudelleen ripsivärin ja minkä tahansa huulipunan.

Pieni meikki houkuttelevaan muotoiluun kesällä

kevyt meikki kesä-look-fresh-beach-outfit-virkkaus-mekko

Jos noudatat kevyen meikin vinkkejämme, saat houkuttelevan ilmeen, joka tekee vaikutuksen paitsi sinuun myös kaikkiin muihin ja joka ilmaisee luonnollista kauneuttasi. Tunne olosi vapaammaksi ja rentoutuneemmaksi alempien meikkikerrosten ansiosta kesällä ja nauti kauniista säästä rannalla murehtimatta ulkonäöstäsi.

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia