15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vinkkejä silmämeikkiin silmälaseja käytettäessä

meikkivinkit-silmälasit-musta-kehys-ripsiväri-punainen-huulikiilto

Jos käytät silmälaseja, sinun tulee tietää, mitä etsiä meikkiä levitettäessä, jotta voit Silmien meikki näyttää hyvältä dioptereista huolimatta. Virheitä tehdään usein, mutta sinun tulisi ehdottomasti välttää niitä, jos haluat silmäsi näyttävän kauniilta ja ennen kaikkea luonnollisilta.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun käytät silmämeikkiä yhdessä lasien kanssa?

vaaleanpunainen-huulikiilto-musta-eyeliner-silmiä korostavat lasit

1. Jos silmäsi on peitetty eyelinerilla Silmien meikki Jos haluat korostaa, harkitse seuraavaa: Valitse eyelinerille väri, joka on yksi tai kaksi sävyä kehystä vaaleampi. Jos lasisi runko on kuitenkin erittäin vaalea, toimi päinvastoin, joten valitse sävy, joka on yksi tai kaksi sävyä tummempi. Monet naiset uskovat, että heidän on valittava eyelinerille väri, joka vastaa kehystä, mutta tämä tekee silmät tuskin havaittaviksi lasin läpi.

Sopivat värit luomiväri

modernit lasit-eläinkuvioilla-silmämeikki-ideoita

2. Nyt sinun ei pitäisi ajatella kovin tummaa Silmien meikki on hyödyllistä. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi savuisen silmän vaikutus ei ole hyvä valinta, jos käytät silmälaseja. Huomaa, että lasit heittävät varjoja silmiin. Tästä syystä sinun tulee aina valita vaaleammat värit silmien meikkiin.

suunnittelu-lasit-värilliset-silmämeikki-vinkit-käytännöllisiä

Runsaat silmäripset lasien alla

3. Unohda Silmien meikki ei ripsien tilavuus! Kyllä, et ehkä normaalisti ole tottunut käyttämään volyymia lisäävää ripsiväriä, mutta tässä tapauksessa sinun on harkittava uudelleen. Kuten tiedät, diopterit saavat silmäsi näyttämään pienemmiltä. Voit kompensoida tämän negatiivisen vaikutuksen suuremmilla silmäripsillä. Mutta älä myöskään liioittele! Jotta ripset näyttäisivät mahdollisimman luonnollisilta, käytä myös ruskeaa ripsiväriä mustan sijaan.

Eyeliner-Eye-Makeup-Round-Glasses-Red-huulipuna

Moderni lasikehys pyöreillä linsseillä

4. Lasien kehyksellä on myös tärkeä rooli eyelinerin meikissä. Massiivisemman kehyksen ansiosta eyeliner saa silmät automaattisesti pienemmiksi. Sitä vastoin erittäin ohut kehys yhdessä paksun eyelinerin kanssa johtaa Silmien meikki saavat silmät näyttämään luonnottoman suurilta. Periaatteessa sinun on muistettava, että kehyksen ja eyelinerin välillä ei pitäisi olla kontrastia.

lasit-käyttäjille-meikki-vinkit-eyeliner-korostavat-kulmakarvat

Piilota tummat ympyrät

5. Pimeät ympyrät ovat myös ongelma itsessään. Jos käytät silmälaseja, tässä on otettava huomioon muutama asia. Koska lasit heittävät lisävarjon, sinun tulee välttää meikin käyttöä alaluomessa. Joten kajalin sijasta käytä sitä siihen Silmien meikki vain korjauskynä, jonka pitäisi mieluiten olla kellertävä. Tämä on paras tapa peittää tummat ympyrät.

ideoita-silmä-meikki-eyeliner-mustat silmälasien käyttäjät

6. On parasta käyttää huuliasi aksentin sijaan aksenttina Silmien meikki liioitella. Joten jos käytät diopterilaseja, valitse elävä väri huulillesi tai kiiltävä huulikiilto neutraalilla värillä.

silmämeikki-violetti-vivahteet-vinkit-lasit-musta-kehys

7. Se Silmien meikki ja lasit – kulmakarvat, joita pidetään kasvojen kehyksenä, ovat tärkeä aksentti. Ne laajentavat lasikehystä ja muotoilevat myös kasvoja. Koska ne herättävät vähemmän huomiota kuin silmät, jotka ovat lasien takana ja ovat tärkeä aksentti, varmista, että ne ovat hyvin hoidettuja ja muotoiltuja.

Silmiä korostavat meikkivinkit naisille, joilla on silmälasit

Ohjeet-silmä-meikki-naisille-lasit-design-kehykset

lasit-diopterilla-design-made-tips-for-up

Previous Post
Inspiraatioita mustavalkoiseen kylpyhuoneeseen
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme