15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Värit kesätyypille: pukeudu ja meikkaa kannattavasti

Värit kesätyyppisille vaaleille hiuksille-valo-silmät-julkkiksille

Ihmisiä on erityyppisiä, jotkut ovat talvityyppejä, toiset enemmän kesätyyppejä. Edellinen voidaan tunnistaa vaaleasta ihosta ja tummista hiuksista, kuten Lumikki samannimisessä sadussa. Toisella tyypillä on myös vaalea iho, mutta myös vaaleammat sävytetyt hiukset. Riippuen siitä, mihin kategoriaan joku kuuluu, värit tai tietyt leikkaukset vaatteissa sopivat hänelle paremmin tai huonommin. Pastellivärit näyttävät erittäin hyviltä kesätyypissä. Tämä opetusohjelma näyttää, kuinka parhaiten pukeutua tämän tyyppisiin ihmisiin heidän ansioidensa korostamiseksi ja kuinka tunnistaa kesätyypit.

Värit kesätyypille – ihonväri, hiukset ja silmät

värit-kesä-tyyppinen-vaaleat hiukset-siniset silmät-vaalea iho

Ruusuinen, herkkä ihonväri, joista osassa on sinertävä hohto – tämä määrittelee tämän miehen ihon. Jotkut ruskettavat melko nopeasti, toiset tuskin ollenkaan ja saavat siksi auringonpolttaman nopeasti. Hiukset ovat yleensä vaaleista ruskeisiin, ja niillä on usein tuhkainen sävy. Silmät puolestaan ​​ovat väriltään sinisiä; puhdasta sinistä esiintyy samoin kuin akvamariinia ja harmaanvihreää. Näiden vivahteiden lisäksi iiriksen hasselpähkinä tai tummanruskea väri on myös mahdollinen.

Kesätyypin värit tulisi valita persoonallisuuden mukaan – tämä tyyppi voidaan osittain tunnistaa hahmosta. Monipuoliset intressit ovat usein kesätyypin ominaisuus. Hänen elämäntapansa on elämää vahvistava, hän on myös hyvä kuuntelija ja ystävät pyytävät siksi mielellään neuvoja. Avuliaisuus, vilpittömyys ja uskollisuus ovat hänen persoonallisuutensa vahvoja puolia.

Värit kesätyypille – mikä sopii ja mikä ei?

värit-kesä-tyyppinen-sopivat-sopimattomat

Sen pitäisi olla viileä ja hillitty; Mauve, denim blue, pinkit ja lila ovat erinomaisia Värit kesätyyppiin. Kylmemmät pastellit, kuten kaikki ruusun sävyt, ovat myös hyviä Vinkkejä kesätyyppiin. Tämä korostaa ihon vaaleanpunaista ja herkkää taustaa, joten ihmiset eivät näytä kalpeilta ja sairailta vaaleudestaan ​​huolimatta, mutta saavat ihon terveen raikkauden. Muilla väreillä, kuten kirkkaan keltaisella, iho näyttää usein hieman sairaalta ja vaalealta, koska ihon hieno vaaleanpunainen ja sinertävä hohto peittyy korostamisen sijaan.

Vaatetyyli – klassinen -romanttinen

värit kesätyyppiseen asuun-pastellivärit-vaalea-alaston-valkoinen-beige-ruusu

Henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen jotkut haluavat pukeutua urheilullisiin vaatteisiin ja toiset mieluummin liiketyyliin. Kesätyypin sen sijaan ei pitäisi luottaa kumpaankaan näistä. Klassinen-romanttinen näyttää erityisen hyvältä naisille, se korostaa heidän naisellista luonnettaan. Kappaleiden ei tarvitse olla tavallisia, vaan niiden on oltava myös leikkisiä, esimerkiksi kukkakuvioita. Miesten sen sijaan tulisi kiinnittää enemmän huomiota selkeisiin muotoihin, leikkisiä kuvioita ei ole saatavilla.

Meikki

värit-summer-type-blonge-hair-blue-eyes

Tässäkin on tärkeää tietää tyyppi, jotta oikeat värit voidaan valita. Muuten wow-vaikutus, jonka meikin on tarkoitus saavuttaa, tuhoutuu nopeasti. Mitä tulee meikkiin, kesätyyppi suosii luonnollista meikkiä ja hillittyä luomiväriä. Kuitenkin huulille tulee levittää vahvempia värejä, esimerkiksi tumma viininpunainen.

Kauden tyypin tunteminen on tärkeää

värit-kesä-tyyppinen-meikki-vaatteet-pastelli-tumma

Jos et ole varma, mitkä värit sopivat sinulle ja käytät aina vääriä vaatteita tai meikkivärejä, sinun pitäisi selvittää, minkä tyyppinen kausi olet. Tämä tekee selväksi, mitkä värit sopivat sinulle ja mitkä eivät. Tämä vähentää huonon oston todennäköisyyttä. Tyypin mukaan pukeutuvat huomaavat nopeasti, että heidän vaatteensa sopivat heille paremmin ja että kohteliaisuudet lisääntyvät. Ne, jotka eivät halua varata kalliita värineuvoja, voivat suunnata tähtiin; Jokaisella, joka näyttää tyypiltään samalta kuin sinä, esimerkiksi vaalealla iholla ja tummilla hiuksilla, on todennäköisesti samanlainen kausi.

värit-kesä-tyyppiset-pastellisävyt-vaaleanpunainen-alaston-sininen-vihreä

värit-kesä-tyyppinen asu-minttu vihreä-aurinko keltainen

Sinisilmät-vaaleat hiukset-kesä-tyyppiset-ihmiset-hahmot-vaatteet-värit

Kesätyyppiset ihonvärit-värit-silmät-kasvot-vaaleat hiukset-kukat

mitä värejä valita kesätyyppisistä ideoista

söpö romanttinen mekot kesä tyyppi värit pastelli ideoita asu

luonnollinen meikki-kesä-tyyppinen neutraali-luomiväri-vaaleanpunainen-huulipuna

Kesä-kaveri-vaatteet-pitsi-kiva-idea-romanttinen

Scarlett Johanssonin innoittama meikkiopetus 

Previous Post
Oikeiden aurinkolasien valinta – mikä on tärkeää tietää?
Next Post
Joululahjat – syötävät ja käsintehdyt ideat