15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hyvältä uudenvuodenaattona – ideoita lumoavaan ulkoasuun

näyttää hyvältä vaikuttavat vuodenvaihteeseen tyylikkään syvemmän ilmeen

Jokainen nainen todella haluaa sen uudenvuodenaattona näyttää hyvältä. Tutustu meikki-ideoihimme ja anna kaikkien läsnäolijoiden olla vaikuttuneita ulkonäöstäsi.

Hyvältä uudenvuodenaattona – dvalmisteluvaiheessa asiat

Kasvojen puhdistus rentouttaa perusteellisesti, sileä, silkkinen iho, puhtaus ja säteily

Ennen kuin otat meikin, aloita perusteellinen kasvojen puhdistus. Höyrysauna ja kuorinta rauhoittavat ja antavat sinulle silkkisen sileän kasvojen ihon näyttää hyvältä voi. Lisäksi on käytettävä ihotyypin mukaan valittua kosteusvoidetta. Hemmottele itseäsi rentouttavalla kasvohieronnalla, joka myös stimuloi ihon verenkiertoa. Aloita aina kasvojen keskeltä ja hiero ulospäin. Paina lopuksi varovasti sormenpäilläsi. On myös muutamia vinkkejä, jotka on pidettävä mielessä huulille. Kun olet levittänyt ravitsevaa huulirasvaa, voit hieroa huulet. Sinun tulee rumpata suualuetta sormillasi useita kertoja. Aistilliset, vastustamattomat huulet saavutetaan.

Meikkaudu kunnolla ja näytä hyvältä uudenvuodenaattona 

kasvojen hoitovoide puhdistuksen jälkeen päivitä luonnollinen primer

Ota aikaa tarpeeksi ja lopulta et epäile näyttää hyvältä. Säätiö tulee ensin. Täällä sääntö on “ulospäin”. Jos punoitus tai näppylät häiritsevät sinua edelleen, korjaajalla voi olla merkittävä rooli. Harjan tai sienen avulla voit jauheta kasvosi oikein liioittamatta sitä.

uusi vuosi näyttää hyvältä täydellinen meikki brokadi vaaleanpunainen violetti vivahde

Anna mielikuvituksesi valloittaa ja nauti seuraavasta meikkivaiheesta, silmämeikistä. Kulmakarvat näkyvät etualalla, ne tulee puristaa ja maalata. Sinun tulisi rajata koko silmä kohlilla ja maalata ensin silmän sisäkulmaan vaaleammalla sävyllä. Korosta sitten silmän ulkokulmaa tummemmalla sävyllä. Pehmeän vaikutuksen saamiseksi sinun tulee levittää molempien luomivärien levitys sienellä. Taivuta silmäripsesi ja peitä ne ripsivärillä, jolloin väri on hyvä hiusten välillä, ja silmäsi ovat valmiit! Ihon tyypistä ja meikin voimakkuudesta riippuen myös poskipuna pitäisi valita. Älä unohda – harmonia on välttämätöntä. Levitä huulipunaa siveltimellä oikein. Toista tarvittaessa!

Aseta juhlava ja lumoava aksentti – huulikiilto, ripsiväri tai luomiväri voi olla brokadin kanssa. Lopputuloksena sinut palkitaan satumaisella ilmeellä!

Poskipunat on valittava ihon värin mukaan

rouge harja vaaleat hiukset siniset silmät jauhepohja levitä kärki

Aistilliset ja täyteläiset huulet oikealla huulipunalla

meikki laittaa huulipunaan valkoiset hampaat herkkä vaaleanpunainen aistillinen vastustamaton

Vinkkejä juhlamekoon

meikkiideoita värisävyt ripsiväri hämärtää harja kulmakarvojen kampa dab

 Luonnollinen ja lempeä ulkonäkö 

lumoava vaikutus tumma kohl musta reunus ripsien linjalla tyylikkäästi

Kasvojen muotoilu ja korostaminen: ohjeet ja ammatilliset vinkit

 

Previous Post
Keittiön sisustus – perinteinen, mutta moderni
Next Post
Seinäideoita – 30 luovaa ja yksinkertaista inspiraatiota