15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Autotallin ja kellarin siistiminen: vinkkejä säilytykseen ja organisointiin

Monissa kotitalouksissa autotalli ja kellari toimivat pohjimmiltaan varastotiloina. Talvirenkaista elektronisiin laitteisiin laatikoihin, joissa on vanhoja levyjä tai CD -levyjä – kaikki tarpeeton voidaan tallentaa sinne. Mitä enemmän esineitä tulee tähän huoneeseen, sitä sotkuisempi se on. Oikealla organisaatiolla saat kaiken nopeasti järjestykseen. Tässä viestissä annamme vinkkejä autotallin ja kellarin siivoamiseen ja tavaroiden siistimiseen.

Säilytysmahdollisuudet autotalliin ja kellariin

Autotallin siistiminen Vinkkejä asioiden pitämiseen siistinä

Sen mukaan, mitä haluat tallentaa ja kuinka paljon tilaa on käytettävissä, voit valita eri tallennusvaihtoehtojen välillä. Suosituimpia vaihtoehtoja ovat kokonaiset säilytysjärjestelmät sekä tilaa säästävät vaihtoehdot, kuten riippu- ja kulmahyllyt. Koska raskaita esineitä säilytetään usein kellarissa tai autotallissa, sinun on kiinnitettävä huomiota valitun hyllyjärjestelmän korkeaan kantavuuteen. Muutoin hyllyt voivat taipua tai jopa kaatua raskaan painon alla.

Säilytä raskaita esineitä oikein

Raskaat metalliset hyllyt pitävät kotisi siistinä

Kätevin ja turvallisin tapa säilyttää henkilökohtaisia ​​tavaroita ovat raskaat hyllyt. Nämä ovat erityisen vakaita hyllyjärjestelmiä, jotka voidaan ladata raskailla kuormilla epäröimättä. Ne ovat hyvä esimerkki Raskaat hyllyt toomilta, joita on saatavana eri versioina ja jotka sopivat siksi kaikkiin huoneisiin. Materiaalin ja koon suhteen on useita vaihtoehtoja, joista valita optimaalinen ratkaisu kaikkiin tarkoituksiin. Esimerkiksi puusta valmistetut hyllyt ovat visuaalisesti erittäin houkuttelevia ja niissä on kodikas luonne. Kuitenkin, jos etsit säilytysjärjestelmää huoneisiin, joissa kosteus on korkeampi, galvanoidusta metallista tai muovista valmistetut mallit ovat parempia.

Siivoa kellari puisilla hyllyillä

Mitä raskaita hyllyjä siellä on? Materiaalin lisäksi nämä hyllyt eroavat myös koostaan ​​ja rakenteestaan. Voit valita tilaa säästävät kulma- tai roikkuvat hyllyt tai luottaa klassiseen hyllyyn. Kokoonpanon osalta raskaita hyllyjä tarjotaan sekä ruuvi- että pulttihyllyinä, ja toinen vaihtoehto mahdollistaa nopeamman asennuksen ilman työkaluja.

Mitä raskaat hyllyt painavat?? Vaikuttavasta kantavuudestaan ​​huolimatta painovoimatelineet eivät paina paljon ja ne voidaan helposti kuljettaa tai siirtää. Materiaalista ja koosta riippuen lattioiden ja rakenteiden kokonaispaino on yleensä 10–30 kiloa.

Tilanpuute autotallissa: käytä kattoa ja seinää säilytystilaa

Vinkkejä autotallin järjestämiseen

Joskus autotallissa oleva roska kasvaa niin suureksi, että auto ei enää mahdu. Tämä ei ole vain ärsyttävää, se on myös kiellettyä ja voi johtaa Rakennustarkastuksen seuraamukset johtaa. Joten sinun on varmistettava, että moottoriajoneuvosi sopii aina autotalliin. Jos tilasta on pulaa, voit asentaa ripustusjärjestelmiä seiniin ja kattoihin ja siten hyödyntää optimaalisesti käytettävissä olevaa tilaa viimeiseen senttimetriin asti estämättä pääsyä.

Tällä tavalla lisäät järjestystä kellarissa ja autotallissa

Varastotilan tyhjentäminen, vinkkien poistaminen lisää järjestystä

Jos haluat järjestää varastosi, sinun on suunniteltava vähintään yksi työpäivä. Tässä olemme keränneet muutamia käytännön vinkkejä, joiden pitäisi auttaa sinua järjestämään.

  • Siivoa ensin huone, hävitä tarpeettomat tavarat ja lajittele loput luokkiin (esim. Puutarhanhoito, urheiluvälineet, työkalut jne.)
  • Puhdista kellari / autotalli perusteellisesti muokkaamisen jälkeen.
  • Valitse sopiva hyllyjärjestelmä.
  • Säilytä pienet esineet temaattisesti säilytyslaatikoihin, pahvilaatikoihin tai laatikoihin ja merkitse ne.
  • Aseta raskaat tavarat aina alemmille hyllyille äläkä ylitä hyllyjen painoa.
  • Peittää käyttämättömät kausituotteet, kuten lumilaudat tai grillit.
  • Suunnittele tilaa uusille kohteille.
  • Pidä autotalli ja kellari siistinä siivouksen jälkeen.

Siivoa autotalli, mitä säilytysvaihtoehtoja on

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
Melonin leikkaaminen – ideoita ja ohjeita juhliin ja välipaloja