15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Voiko hyttysrannekoru tehokkaasti suojata lapsia ja aikuisia puremilta?

Se on se aika vuodesta, kun haluamme olla ulkona nauttien kaikista kesällä tarjottavista hauskoista aktiviteeteista. Valitettavasti ulkona pitämiseen liittyy yleensä epämiellyttäviä hyttysen puremia, etenkin illalla tai luonnossa kävellessä. Erityisesti lasten pehmeä iho on usein hyvin herkkä tälle, minkä vuoksi sinun ei pidä unohtaa hyttyskarkotetta. Voit suojata itsesi ja lapsesi puremilta käyttämällä erilaisia ​​hyttyskarkotteita, kuten suihkeita ja voiteita. Toinen vaihtoehto, joka kuulostaa todella hienolta, on hyttysrannekoru lapsille ja aikuisille. Tämän pitäisi säästää sinua ärsyttävältä ruiskutukselta ja kermaantumiselta ennen ulos lähtöä! Löydät artikkelista, toimivatko hyttysenvastaiset rannekkeet todella ja miten voit tehdä sellaisen itse!

Näin hyttyskarkotetut rannekkeet toimivat

Lapset, joilla on hyttysrannekkeet, leikkivät vedessä

Värikäs rannekoru, joka pitää hyttyset loitolla – kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Ja ehkä se on. Ennen kuin voimme antaa vastauksen siitä, onko tämä hyttyskarkotin todella tehokas, meidän on ensin selvitettävä, miten nämä nauhat todella toimivat.

Hyttystenvastainen rannekoru on yksinkertainen kankaasta, muovista tai kumista valmistettu rannekoru, joka on käsitelty tai kyllästetty eteerisillä öljyillä tai öljyseoksilla, joiden tuoksun pitäisi ajaa pois hyttyset. Tällaisia ​​ovat esimerkiksi citronella (sitruunaruoho), sitruunan eukalyptus, laventeli, ruusukranansi ja palmarosa. Mitä voimakkaampi käsivarsinauha haisee, sitä tehokkaampi sen pitäisi olla. Tuoksu on miellyttävä useimmille ihmisille, mutta on myös niitä, jotka eivät voi sietää sitä.

Kuinka tehokas on hyttyskarkotinranneke?

Hyttysten puremien estäminen lapsilla Vinkkejä hyttyskarkotukseen

Yhdellä rannekkeella on rajoitettu vaikutusalue. Valitettavasti tätä ei voida määrittää tarkasti, koska se riippuu tuoksun vahvuudesta, joka heikkenee jokaisen käytön jälkeen. Siksi joissakin hyttysnauhoissa on kyllästettyjä tyynyjä, jotka voidaan vaihtaa, kun tuoksu loppuu.

Joten voitko odottaa tehokasta koko kehon suojaa hyttysen vastaiselta rannekkeelta? Vastaus on: pikemminkin ei. Sekä vaikutusalue että toiminta -aika ovat rajalliset, mikä ei takaa riittävää hyttyssuojaa.

Käytä hyttysrannekkeita ranteessasi ja nilkassasi

Pienemmillä lapsilla hyttysrannekkeet ovat tehokkaampia, koska niiden on peitettävä pienempi alue. Valmistajat kuitenkin suosittelevat, että käytät useita hihnoja samanaikaisesti, esimerkiksi yhtä jalassa ja toista kädessäsi. Joten hyttyssuoja kaksinkertaistuu.

Ovatko hyttysrannekkeet turvallisia lapsille??

Hyttysrannekoru lapsille näin se toimii

Ei ole selvää, toimiiko hyttyskarkotinranneke sinulle ja lapsellesi. Mutta koska se tarjoaa puhtaan ja yksinkertaisen ratkaisun, kannattaa kokeilla sitä. Lapsilla on kuitenkin rajoituksia?

Periaatteessa eteerisiä öljyjä sisältäviä rannerenkaita pidetään terveydelle vaarattomina. Ellet ole allerginen sen sisältämille öljyille. On kuitenkin olemassa vaara, että pienet (alle 3 -vuotiaat) lapset panevat rannekkeen suuhunsa. Tämän välttämiseksi sitä ei suositella käytettäväksi alle 3 -vuotiaille lapsille.

Tee itse hyttysiä estävä rannekoru: Näin se toimii!

Hyttysiä hylkivä rannekoru, kotitekoinen, kyllästetty eteerisillä öljyillä

Tuoksuöljyillä kyllästettyjen rannekkeiden idea on niin yksinkertainen, että voit myös yrittää tehdä sellaisen rannekkeen itse. Tarvitset vain paksun narun tai kankaan, vettä, hankaavaa alkoholia ja eteerisiä öljyjä. Selitämme nyt, miten se tehdään.

Materiaalit:

 • Paksu johto / makrokraamilanka / kangaspalat jne..
 • Kulho
 • sakset
 • 1 kuppi vettä
 • 1 rkl hankaavaa alkoholia
 • 15 tippaa sitruunaruohoa
 • 15 tippaa piparminttua
 • 15 tippaa sitruunaa
 • 15 tippaa laventelia
 • 15 tippaa eukalyptusta

DIY -hyttysrannekoru lapsille ja aikuisille

Leikkaa ensin 4-5 narua, jotka ovat hieman pidemmät kuin käsivarsisi (lapsen käsivarsi). Taita naru puoliksi ja sido se solmuun jättäen silmukka rypytykseen. Kuinka sitoa rannekoru.

Jaa johdot kolmeen ryhmään (keskimmäinen voi olla yksi johto, esimerkissä se on 3-2-3). Tee neliömäisiä makrameesolmuja, kunnes nauhasta tulee tarpeeksi pitkä kietoutumaan ranteesi ympärille. Luo sitten käärintäsolmu rannekkeen alaosaan. Jätä muutama tuuma ylimääräistä narua kiinnittääksesi rannekkeen ranteesi ympärille ja leikkaa loput.

Vinkki: Voit luoda oman suunnittelun hyttysrannekkeelle.

Sekoita pienessä kulhossa vesi, alkoholi ja eteeriset öljyt. Liota sitten rannerengas hyönteiskarkotteessa noin 10-15 minuuttia. Poista sitten hyttyskarkotinranneke ja anna sen kuivua kokonaan talouspaperin päällä.

Tee oma värikäs hyttysrannekoru eteerisillä öljyillä

Vinkki: Voit korvata alkoholin ja veden seoksen kupillisella noitapähkinän tislettä. Jos et halua käyttää alkoholia ollenkaan, voit kokeilla seuraavaa öljyseosta:

 • 9 tippaa puhdistusta (puhdistava eteerinen öljysekoitus)
 • 4 tippaa piparminttua
 • 4 tippaa sitruunaruohoa
 • 3-4 ruokalusikallista kantoöljyä (esim. Manteli- tai oliiviöljyä)

Johtopäätös

Kuinka tehokkaita hyttysrannekkeet ovat lapsille ja aikuisille

Mikään hyttyskarkotin ei voi varmistaa, että sinä tai lapsesi ei koskaan pure. Lisäksi sen sisältämät aktiiviset aineosat eivät toimi samalla tavalla kaikille. Siksi kannattaa kokeilla itse, mikä toimii parhaiten sinulle.

Hyttysten vastaiset rannekkeet kuulostavat hyvältä vaihtoehdolta perinteisille suojalaitteille, mutta ne toimivat vain rajoitetusti. Yleensä niistä ei kuitenkaan voi olla haittaakaan. Jos haluat kokeilla hyttysranneketta lapsellesi, ota myös klassinen hyttyskarkotin, kuten suihke tai voide mukaan, kun lähdet ulos.

On tehokas hyttysiä estävä rannekoru lapsille

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
DIY -ikkunan koristelu kesäksi – 8 ohjetta luoville koruille ja yksityisyysnäytöille