15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mitä voidaan tehdä huoneessa olevia hyttysiä vastaan? Näin voit löytää ja päästä eroon tuholaisista

Olet vihdoin sängyssä ja nukkumassa, kun kuulet sen – ärsyttävä surina, joka voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: makuuhuoneessa on hyttyset. Jotta uneton yö ja monet kutiavat hyttysenpistokset aamulla estettäisiin, sinun on ensin löydettävä haitta. Mutta mitä voit tehdä hyttysille huoneessa??

Mikä auttaa hyttysiä vastaan ​​huoneessa?

Mitä tehdä päästäksesi eroon hyttysestä makuuhuoneessa

Vastaus tähän kysymykseen riippuu siitä, oletko parhaillaan ratkaisemassa ongelmaa vai etsitkö vain keinoja estää se. Tarkastelemme nyt molempia tapauksia hieman tarkemmin.

Hyttyset makuuhuoneessa, mitä tehdä?

Flyatter hyttysiä vastaan ​​makuuhuoneessa

Ensin sinun on löydettävä tunkeilija, jonka kanssa käsitellä. Lue alta muutamia vinkkejä tämän nopeuttamiseen. Mutta nyt kysymykseen: On monia erilaisia ​​tapoja päästä eroon haitoista. Jotkut ovat hyvin tunnettuja, kun taas toiset kuulostavat hieman oudolta tai jopa hassulta. Tässä on yhteenveto niistä tehokkaimmista:

  • Vanha hyvä kärpässärkä – hieman raakaa, mutta erittäin tehokasta. Jos sinulla ei ole sitä käsilläsi, voit käyttää kangasta, rullattua sanomalehteä tai tohvelia (varo seinän maalia!)
  • Pölynimuri päälle ja metsästämään hyttysiä. Tämä menetelmä ei ehkä ole kovin suosittu alakerran naapureiden keskuudessa, etenkin keskellä yötä.
  • Täytä tuoksulamppu tai hajotin eteerisellä öljyllä, kuten sitruunaruoholla tai sitruunan eukalyptuksella, ja kytke se päälle. Joten hyönteiset eivät pääse liian lähelle sinua ja voit nauttia rauhallisesta unesta ilman ärsyttäviä surinaa ja hyttysen puremia.

Joten voit estää hyttysiä huoneessa

Mikä auttaa hyttysiä vastaan ​​huoneessa Hyttysverkko sängyn päällä

Ei ole parempaa suojaa kuin ennaltaehkäisy. Parasta on, ettei hyttysiä päästetä huoneeseen. Tätä varten rakenna hyönteisverkot ikkunaan tai vältä ikkunan ja oven avaamista illalla. Jos hyttyset löytävät edelleen tavan, seuraavat karkotteet ja menetelmät auttavat.

  • Täytä asuntosi ja erityisesti makuuhuoneesi huonekasveilla, jotka pitävät hyttyset poissa. Jos laitat nämä ikkunalaudalle, hyttyset lentävät todennäköisesti ikkunasi ohi. Toinen mahdollisuus on lihansyöjäkasveilla, jotka käsittelevät hyönteisiä niiden sijaan.
  • Nuku hyttysverkon alla. Katosvuoteet näyttävät paitsi kauniilta, myös käytännöllisiltä etenkin kesällä. Joten tuholaiset eivät voi enää häiritä unta.
  • Aseta tuuletin sängyn viereen. Se pitää sinut viileänä lämpiminä kesäiltoina ja vie hyttyset pois kohteesta.
  • Työnnä hyttysetulppa pistorasiaan. Se on biosidihöyrystin, joka on vaaraton ihmisille. Siitä huolimatta ei ole suositeltavaa käyttää hyttystulppia lastenhuoneessa.
  • Käytä ultraäänikoneita ajaaksesi hyttyset pois makuuhuoneesta. Nämä osoittautuvat erittäin tehokkaiksi, mutta yleensä myös ajavat pois hyödyllisiä hyönteisiä.
  • Rakenna hyttysloukku katkaistusta muovipullosta, ruskeasta sokerista, hiivasta ja vedestä. Tämä houkuttelee hyttyset heti ja voit mennä takaisin nukkumaan.

Mitä voin tehdä hyttysille huoneessa Hyttysloukku DIY

Vinkkejä hyttysten löytämiseen huoneesta

Lähikuva huoneen hyttysestä

Hyttysten aktiivisimmat ajat ovat haaleat illatunnit ja alkuilta. Päivän korkeat lämpötilat voivat olla kohtalokkaita pienille tuholaisille, minkä vuoksi he etsivät viileää piilopaikkaa päivällä, jossa nukkuvat. Jos olet varma, että huoneessa on hyttysiä, löydät ne todennäköisesti seinän ja katon kulmista sekä huonekalujen välistä, alla tai takana päivällä.

Hyttys huoneessa takaa unettoman yön. Ainakin kunnes löydät ne. Helpoin tapa toimia, kun kuulet hyttynen yöllä, olisi lampun sytyttäminen. Jos hyttys ei ole löytänyt hyvää piilopaikkaa, se näyttää itsensä.

Seuraavat kaksi tapaa voivat myös auttaa sinua löytämään ärsyttävän hyttyn nopeammin.

Taskulamppu menetelmä

Kuinka hyttysiä löytyy huoneesta yöllä

Kytke taskulamppu päälle, kun kuulet varoitusäänen. Suuntaa taskulamppu suoraan seinään niin, että säde on suorassa linjassa seinän poikki. Kiinnitä erityistä huomiota varjoihin. Jos hyttynen on seinällä, sen varjo on erittäin suuri. (Tässä on fysiikka.) Voit myös kiertää taskulamppua mihin tahansa suuntaan, kunnes löydät hyttynen.

Näytön menetelmä

Mitä tehdä hyttysiä vastaan ​​yöllä miten löytää ärsyttävä hyttyset

Tätä menetelmää varten tarvitset älypuhelimen tai tabletin. Sinun ei tarvitse edes nousta sängystä tätä varten. Pysy siis sängyssä selälläsi ja aseta tabletti tai puhelin rintaan, kun näyttö on päällä ja erittäin kirkas (tabletit toimivat parhaiten täällä). Jos sinulla on vaalea tai valkoinen lakana, taivuta polviasi ja nosta se ylös niin, että lakanat näkyvät, kun katsot suoraan eteenpäin. Tämä tekee hyttysestä näkyvämmän. Kuvittele tarjotimesi lavaksi ja käännetty arkki taustaksi. Hengitä nyt syvään ja hengitä kohti rintakehän tablettia. Hengityksessäsi oleva hiilidioksidi valon lisäksi houkuttelee hyttysiä. Pelaa nyt odottelua. Hyttynen löytää tiensä luoksesi ja ehkä jopa laskeutuu suoraan tabletille. Sitten on sinun vuorosi.

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
DIY -ikkunan koristelu kesäksi – 8 ohjetta luoville koruille ja yksityisyysnäytöille