15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Siivous ja siivous juhlan jälkeen – hienoja vinkkejä BAUFIXilta

NEUVOTTAVA

Siivous juhlan jälkeen-käsityö

Juhlien järjestäminen omassa kodissa on aina hyvä idea – ainakin siivouksen ajankohtaan asti. Koska mitä onnistuneempi juhla, sitä enemmän sinun on siivottava seuraavana päivänä. Sitten tulevat todelliset puolueen uhrit: missä keittiö oli, siellä on nyt vain taistelukenttä, lattia on täysin tahmea, seinällä näkyy määrittämättömiä tahroja. Miten normaali siivous juhlien jälkeen toimii??

Nopea siivous juhlan jälkeen – miten se toimii?

 

Kun vieraat jättävät lian, roskat ja häiriöt, haluat palauttaa sijainnin (asunto, talo ja puutarha) alkuperäiseen tilaansa mahdollisimman nopeasti. Uusi BAUFIX -kampanjavideo näyttää, miten viime yön jäljet ​​poistetaan.

Siivoaminen juhlien selvityksen jälkeen seuraavana aamuna

”Jos kissa on poissa kotoa, hiiret tanssivat pöydällä!” Klassinen tilanne: naiset ajavat pois ja miehet käyttävät tilaisuutta järjestää rasvaiset juhlat. Krapula -tyyliin juhlavieraat purkivat kuitenkin yhden miehen talon. Kuitenkin neljä juhlaeläintä onnistuvat pelastamaan tilanteen ja korjaamaan vahingot hyvissä ajoin ennen vaimonsa paluuta kotiin.

Lattia tikkuja juhlan jälkeen?

siivota-juhlan jälkeen-krapula-tyylinen-juhla-eläimet

Onko talo tai huoneisto tuhoutunut juhlien jälkeen? Baufix tarjoaa oikean vihjeen tilanteisiin, joissa vaaditaan manuaalisia taitoja. Aivan kuten juhlittaessa, lähtökohta: ”Jos, tee se oikein!” Koskee Kampanjan mikrosivusto ja YouTube -kanavalla on myös joitain käytännön sovellusvideoita. Ne osoittavat, kuinka saada suurin sotku hallintaan ja ruoskia kaikki takaisin kuntoon…

– seinät olivat likaiset

– Parketti ja laminaatti ovat erittäin likaisia

– yksi löysi halkeamia seinästä

– Juhlavierailla on rei’itetyt seinät

– Tapetin vauriot on korjattava

– patterit tarvitsevat maalikerroksen

– vaurioituneet laatat on vaihdettava jne..

Baufix -elokuvakilpailu

baufix-kilpailu-jos-sitten-ampua-video-oikein

Lisäksi järjestetään lyhytelokuvakilpailu, jossa voi voittaa suuria palkintoja. Osallistujien tulee kuvata leikkeitä itse, noudattaen mottoa ”Jos, niin tee se oikein!” Ja lähetä ne Baufix -Facebook -sivulle 31. maaliskuuta 2017 mennessä. Videon sisältö on täysin sinun valintasi, eikä sen tarvitse välttämättä liittyä suureen juhlaan.

Mahtavia palkintoja voitettavana

kilpailu-kampanja-baufix-suuret palkinnot-ampua video

Riippumaton tuomaristo valitsee viisi voittajaa kymmenen eniten tykkäystä saaneen videon joukosta. Voittaja voi ihailla videotaan suorana näytöllä Werder Bremen -ottelun aikana Hamburger SV: tä vastaan ​​Bremenin stadionilla kymmenien tuhansien fanien edessä. Ensimmäinen palkinto on 49 tuuman LED-TV. GoPro HERO5 -istunnon toimintakamera voittaa toisen sijan. Paikat 3–5 saavat kukin Fujifilm Instax Mini 8 -pikakameran. Nyt on sinun vuorosi!

siivous-juhlien jälkeen-vinkit-baufix-kampanja

NEUVOTTAVA

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä