15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaunista kylpyhuone sisustuksella – ideoita erilaisiin kylpyhuoneisiin

Kylpyhuoneen kaunistaminen on erittäin helppoa oikealla sisustuksella. Sisustusta ei tietenkään saa räätälöidä vain omien mieltymysten mukaan, vaan myös huonekonseptin mukaan. Annamme sinulle vinkkejä sopivien lisävarusteiden ja värien valitsemiseksi harmonisen kokonaiskuvan luomiseksi.

Kylpyhuoneen sisustus – ideoita merelliseen tyyliin

Kylpyhuone Deco Pohjanmeren tunnelma, jossa on simpukoita ja seinämaalaus

Merellisen kylpyhuoneen pitäisi tietysti välittää meren ja rannan tunne. Mutta on myös huomattava, että Välimeren tyyli on täysin erilainen viehätys kuin Itämeri. Kuvioidut, harjatut pinnat tuovat kylpyhuoneeseesi Pohjanmeren tunnelman, kun taas lämpimät sävyt ja terrakotta muistuttavat Välimeren rannikkoa.

Kylpyhuoneen sisustus valkoista ja vaaleansinistä Pohjanmeren tunnelmaa

Jotta kylpyhuoneesi näyttäisi siltä kuin Pohjanmeren rannalla, harmaansinisen, hiekan ja valkoisen värit ovat pakollisia. Dyyni -maisemia voidaan jäljitellä koristekasveilla maljakoissa. Täytä jotkut lyhtylasit hiekalla ja pylväskynttilöillä ja toiset kuorilla ja meritähdellä. Mausta seinät luovalla puisella liuskalla. Sanontoja, kuten “Elämä on parempaa rannalla” ja “Hiekkaiset varpaat & suolaiset suudelmat ovat täydellisiä luomaan rantailmapiiri.

kylpyhuoneen sisustus turkoosi pyyhkeet ja puinen seinäpeili

Tässä on hyvä esimerkki meriteemaisesta kylpyhuoneesta. Koristeet on valittu niin upeasti, että ne saavat meidät heti lomatunnelmaan. Valkoiset maalatut seinälaatat saavat huoneen näyttämään paljon kirkkaammalta. Monivärinen PVC-lattia, joka näyttää puulta, muistuttaa vanhoja puisia veneitä.

Kylpyhuoneen sisustus DIY

Kylpyhuoneen sisustus meriturkoosi puisella turhamaisuudella

Ajopuu koristeena tukee merihenkeä ja on myös todellinen katseenvangitsija. Jos olet tekemässä DIY -projekteja, voit koristella yksinkertaisen pyöreän peilin ajopuusta. Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka tehdä ajopuu itse vanhoista oksista.

kylpyhuoneen koristepallot kalastusverkossa

Tämän kauniin kylpyhuoneen sisustuksen viimeistelemiseksi turhamaisuudelle järjestettiin myös muutamia muita elementtejä – tyylikäs lasimaljakko verkossa, köysipallo ja kalamuoviin “kiinni jääneet” poppuri -pallot. Jos pystyt solmimaan makrameen tai haluat oppia, voit luoda koristeita kalastusverkon ulkoasuun itse. Voit myös helposti tehdä köysipallon itse. Solmu on nimeltään “apinan nyrkki”, ja sitä käytetään merenkulussa heittoviivan pään painamiseen.

Kylpyhuone deco aasialainen

Aasialainen kylpyhuone sisustus Buddhan veistoksella

Aasialaistyyliset koristeet ovat yleistyneet länsimaissa viime vuosina. Aasia mantereena on värikäs, eksoottinen, täynnä kontrasteja ja kulinaarisia aarteita, mutta se huokuu myös seesteisyyttä, harmoniaa ja rauhaa. Jos haluat tuoda kylpyhuoneeseesi pienen osan Kaukoidästä, saat inspiraatiota koriste -elementeistä Kiinasta, Japanista, Thaimaasta, Intiasta tai Indonesiasta.

Kylpyhuone sisustus aasialainen bambu sauvat ja kynttilät

Buddhan patsaat eivät ole vain kauniita ja koristeellisia taideteoksia, jotka miellyttävät aisteja, vaan niiden on myös tarkoitus muistuttaa valaistun opetuksista. Buddha ilmentää keskittymistä omaan keskustaansa. Tyypillisiä thaimaalaisia ​​elementtejä ovat norsut onnea ja lootuskukkia. Kasvit, kuten orkideat, bambu tai Zantedeschien, ovat myös suosittuja Aasian koristeluissa.

Vintage kylpyhuoneen sisustus

Kylpyhuoneen sisustus vintage vaaleilla väreillä

Kun suunnittelet vintage -kylpyhuonetta, voit käyttää elementtejä, kuten kristallikruunu ja suuri seinäpeili, jossa on kaunis runko. Kaarevat kahvat sopivat myös täydellisesti vintage -tyyliin.

Vintage -lintuhäkki, jossa on kynttilä vintage -kylpyhuoneen koristeeksi

Ryhmä hajusteita, käsivoiteita, tuoksukynttilöitä jne., Jotka on järjestetty pienelle vintage -alustalle tai kakkutelineelle, on mukava tapa sisustaa kylpyhuone. Lisää vintage -yksityiskohtia, kuten posliinikannu tai lintuhäkki! Voit lukea lisää vintage -kylpyhuoneesta tässä artikkelissa.

Vintage kylpyhuoneen posliinikannu, rottinkiseppele, takorautahylly

Kylpyhuone sisustus nuhjuinen tyylikäs

Kylpyhuone ammeella nuhjuinen tyylikäs vaaleanpunainen ja valkoinen

Nuhjuinen tyylikäs tyyli tulee englantilaisista maalaistaloista ja voi täyttää minkä tahansa huoneen romantiikalla. Kuluneet, nuhjuiset elementit yhdistetään hienostuneisiin, tyylikkäisiin yksityiskohtiin. Tyylille tyypillisiä ovat valkoiset, vaaleanpunaiset, kermaiset ja harmaat sävyt sekä naiselliset kukkakuviot.

Kylpyhuoneen sisustus nuhjuisissa tyylikkäissä karkkipurkkeissa saippuoilla

Nämä karkkipurkit, jotka ovat täynnä saippuoita eri väreissä ja muodoissa, ovat mukava sisustusidea nuhjuiselle ja tyylikkäälle kylpyhuoneellesi. Tumman vaaleanpunaiset käsipyyhkeet ja muut tekstiilit, joissa on kirjonta tai pitsikoristeet, voivat korostaa erityisiä aksentteja.

Nuhjuinen tyylikäs kylpyhuoneen sisustus valkoisella ja vaaleanpunaisella

Kylpyhuoneen sisustus viidakon ilmeessä

Tribal tyylikäs kylpyhuone viidakon ilmeessä

Vihreät kasvit voivat muuttaa jopa tylsimmän kylpyhuoneen todelliseksi keitaksi. Jotkut kasvit voivat hyvin kylpyhuoneessa korkean kosteuden vuoksi. Esimerkiksi posliinikukat tuntevat olonsa mukavaksi hieman varjoisissa, kosteissa huoneissa. Jos kylpyhuoneessasi on vähän tai ei lainkaan päivänvaloa, zamioculcas ja vihreät liljat ovat täydellisiä.

Kylpyhuoneen sisustus kasveilla puuhyllyillä

Pienessä kylpyhuoneessa voit vapaasti käyttää riippuvia kasveja tilan säästämiseksi. Voit laittaa kattilan kylpyhuonekaapille, seinähyllylle tai ikkunalaudalle ja peittää vihreät lehdet kauniisti alaspäin. Kasvit ovat olennainen koriste -elementti myös boho -kylpyhuoneessa.

Koristele kylpyhuone kasveilla

Kylpyhuone, jossa viisto katto harmaita ja valkoisia kasveja koristeena

Kylpyhuoneen sisustus heimojen näköisenä

Kylpyhuoneen sisustus harmaa ja valkoinen puu- ja rottinkikoristeilla

Tribal chic on valloittanut asuntomme muutaman vuoden ajan ja löytää tiensä myös kylpyhuoneeseen. Heimojen ulkoasu jäljittelee Afrikan, Etelä -Amerikan ja Co: n eri heimojen tyyliä ja voi olla hyvin monipuolinen: sekä värikäs ja villi että abstrakti ja moderni. Lämpimät maanvärit, mustavalkoiset kontrastit, orgaaniset muodot ja heimomallit ovat tyypillisiä modernin ja etnisen yhdistelmälle.

Graafiset heimomallit ovat runsaasti kontrastia

Kylpyhuoneen sisustus heimojen tyylikkäässä ilmeessä

Yksinkertaiset maljakot, joissa on pampuruoho, näyttävät hyvältä nurkassa, kun taas käsin kudotut korit ja sisalista tai rottinkista valmistetut kulhot voidaan käyttää seinäkoristeina. Afrikkalaisilla kuvioilla varustetut matot antavat laattalattialle itämaisen ilmeen.

Maanläheiset värit yhdistetään valkoiseen, mustaan ​​ja harmaaseen

Kylpyhuone viidakossa näyttää heimojen koristeilla

Maljakossa olevat eukalyptus oksat näyttävät hyvältä puupöydällä

Kylpyhuone mustavalkoisella modernilla koriste -eukalyptuksella maljakossa

Arhainen heimojen ilme on myös löytänyt tiensä tähän minimalistiseen mustavalkoiseen kylpyhuoneeseen. Tyyliä vastaavasti kudotut korit on sijoitettu turhamaisuuden yläosan alle.

Kylpyhuoneen sisustus maalaistyyliin

Kylpyhuoneen sisustus maalaistyylisissä rottinkikoripyyhkeissä norsunluuta ja luonnonvaraisia ​​kukkia maljakossa

Kun valitset maalaistyylisen kylpyhuoneen sisustuksen, luonnonmateriaalit, kuten rottinki, puu ja puuvilla, ovat listalla. Korit, kukkaruukut, laatikot ja lyhdyt, jotka voivat näyttää “epätäydellisiltä”, sopivat koriste -elementteiksi. Tuo pala maalaistalon romantiikkaa kylpyhuoneeseesi tuoreilla niittykukilla tai kuivilla laventelikimpuilla.

Kylpyhuoneen sisustus maalaistyylisessä laventeli -puuvillakorissa

Moderni kylpyhuoneen sisustus

moderni kylpyhuone sisustus valkoinen orkidea ruukussa

Modernit kylpyhuoneet odottavat puhtaita lisävarusteita. Yksinkertaiset maljakot ja hopeiset koriste -esineet antavat kylpyhuoneelle tyylikkään ilmeen. Jotta moderni kylpyhuoneen sisustus harmailla ja valkoisilla sävyillä ei näytä liian viileältä, voit yhdistää sen parhaiten kukkien, kynttilöiden ja puisten tarvikkeiden kanssa. Esimerkiksi valkoinen orkidea näyttää erityisen tyylikkäältä.

Kylpyhuoneen sisustus hopeaa

moderni kylpyhuone sisustus hopeaa ja vaaleanpunaista

Moderni kylpyhuone on suunniteltu valkoiseksi ja mustaksi

moderni kylpyhuoneen sisustus valkoinen orkidea

Kylpyhuoneen sisustus hyvinvointitekijällä

Wellness -kylpyhuone, jossa on paljon kynttilöitä tabletilla kylpyammeen vieressä

Oikea valo on ratkaisevan tärkeä pienen kylpylän tunnelman kannalta. Useat tuoksukynttilät ovat vain yltäkylläisen hyvinvointiistunnon asia. Rentouttava musiikki ja lasillinen Proseccoa – ja arki unohtuu. Kasveja ja pörröinen kylpymatto eivät myöskään saa puuttua wellness -keidas.

Myös puinen kylpyammehylly ei saisi puuttua

Kylpyhuoneen sisustus hyvinvointitekijällä

Kylpyhuoneen sisustus kynttilöillä luo tunnelmallisen tunnelman

Kylpyhuoneen sisustus luo hyvinvoinnin tunnelman

Kylpyhuone deco wellness deco monia kynttilöitä kylpyammeen ympärillä

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla