15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yhdistä valkoinen kylpyhuone puuhun – moderni ja tyylikäs muotoiluidea

kylpyhuoneen ikkunat valkoista puuta yhdistyvät minimalistiseen muotoiluun

On olemassa monia suunnitteluvaihtoehtoja, jos haluat tehdä modernista kylpyhuoneesta valkoisen puulla. Kuitenkin harvat ovat tällä hetkellä yhtä trendikkäitä kuin tietyt puun ja valkoisen värit. Se ei myöskään ole väri duo, jonka suosio on rajoitettu vain kylpyhuoneeseen. Puu- ja valkoista palettia käytetään laajasti keittiöissä, olohuoneissa ja makuuhuoneissa ympäri maailmaa. Itse asiassa nykypäivän parhaat keittiöt tarjoavat tämän yhdistelmän muodossa tai toisessa runsaalla räätälöintivaihtoehdolla. Joten tänään tarkastelemme parhaiten suunniteltuja puu- ja valkoisia kylpyhuoneita, jotka inspiroivat sinua seuraavaan remonttiin.

Kylpyhuone valkoinen ja puu

puinen verhous pääelementtinä kylpyhuoneessa, jossa on kylpyamme ja pesuallas

Valkoinen kylpyhuone näyttää puhtaalta, raikkaalta ja kirkkaalta. Lisää luonnollista puuta elementtejä suunnitteluun ja yhtäkkiä huone tuntuu vielä lämpimämmältä ja vieraanvaraisemmalta. Vaikka kylpyhuoneessa on monia tapoja lähestyä suosittua valko-puu-yhdistelmää, seuraavissa esimerkeissä on myös muita mielenkiintoisia malleja. Helpoin tapa lisätä puuta valkoiseen kylpyhuoneeseesi on korvata olemassa oleva turhamaisuus jollakin puumaisemmalla.

moderni seinäverhous kylpyhuoneessa, jossa on puinen ilme ja saumaton seinä

Kelluva puinen pesuallas sopii täydellisesti myös moderniin, nykyaikaiseen ja minimalistiseen tyyliin kylpyhuoneessa. Ne, jotka haluavat tuoda maalaistalon viehätyksen tai jopa maalaismaisen tunnelman puisella turhamaisuudella, voivat valita klassisen reitin. Peili, jossa on vastaava puukehys ja puinen ikkunakehys, voi myös täydentää tyylikästä ja kuratoitua tilaa, joka kestää ajan.

Puuvillaverhous, puulattiat ja puulevyt kylpyhuoneen katossa ja seinissä

Joten parhaat valkoiset puukylpyhuoneet ovat niitä, jotka tasapainottavat kahden sisustuselementin hienostuneisuuden ja lämmön suhteen. Vaikka valkoinen tuo tunnelmaan modernia, puu antaa huoneelle ajattoman ilmeen muuttamatta värimaailmaa. Luultavasti tästä syystä ajatus näiden kahden yhdistämisestä on tullut niin suosittuksi viime vuosina. Nykyään täysin valkoinen, kylpylähenkinen kylpyhuone korvataan terveellä annoksella puumaista viehätystä. Tule nauttimaan rentoutumisen ja virkistymisen maailmasta.

Valitse tyyli oman maun mukaan

eklektinen kylpyhuone valkoinen puu ja vapaasti seisova kylpyamme vihreillä kasveilla

Kuten aiemmin mainitsimme, puun ja valkoisen värimaailma sopii melkein mihin tahansa tyyliin, jota voit ajatella kylpyhuoneessa. Voit kuitenkin käyttää raskaampaa puulajia perinteisemmissä, maalaismaisissa, Välimeren ja maalaismaisissa kylpyissä. Tämä tuntuu vanhentuneelta ja tyylikkäältä, kun taas muotoilu pysyy nykyaikaisena. Vaaleammat puun sävyt toimivat parhaiten moderneissa ja nykyaikaisissa kylpyhuoneissa, jotka ovat saaneet inspiraationsa spa- ja wellness -alueesta. Esimerkiksi, jos lisäät tähän asetukseen hieman vihreää, saat kylpyhuoneeseen trooppisen tunnelman, kun taas perinteisissä ja välimerellisissä kylpyhuoneissa on kodikkaampia keltaisia ​​ja appelsiineja.

Kylpyhuoneessa enemmän puuta kuin valkoista

Minimalistinen muotoilu, jossa laminaatti tarttuu seinään kylpyhuoneessa valkoista puuta

Puun laajempi käyttö kylpyhuoneessa vaatii erityistä huolellisuutta. Kun olet tottunut siihen, siirry pois pääosin valkoisesta ympäristöstä ja luo täydellinen tasapaino näiden kahden elementin välille. Puulattia on hyvä alku, koska se antaa huoneelle jo lämpimän tunnelman ja tasapainottaa kylpyhuoneen, jonka kaikki seinät ovat valkoisia. Lisää ylimääräinen puinen aksenttiominaisuus, puun näköinen turhamaisuus ja jakkara tai kaksi, ja saat upean tilan, joka ei koskaan petä.

Klassikko kohtaa trendin vieras -wc: ssä

Vintage -ilme pienille kylpyhuoneille, joissa on suihkuverhot ja pesualtaan alla olevat puiset kaapit

Voit esimerkiksi korostaa kylpyhuoneessa aksentteja käyttämällä kaupallisesti saatavaa turhamaisuutta, jossa on vihreät nupit ja maalaismainen pronssihana. Tämä voi näyttää orgaaniselta ja elinvoimaiselta, ja tässä tapauksessa luonnollinen mäntypuu sopii täydellisesti vihreiden elementtien kanssa. Musta marmori pienessä kalanruotokuviossa myös maata lattiaa, ja tämä asteikko sopii juuri pieneen tilaan. Näemme oikean määrän toistoja. Kylpyhuoneen pieni jalanjälki tarkoittaa myös sitä, että kalliiden materiaalien suihkuttamisen ei tarvitse maksaa omaisuutta. Suihkulaatat on asetettu sileäksi kuvioksi, jota ympäröi tumma laasti. Suihkussa ja kylpyammeessa on kullanväriset hanat. Nämä kirkastavat huonetta, kun taas kuvioitu verho antaa suihkutilalle rohkean muotoilun.

Teollinen tyyli

maalaismainen teollinen tyyli, kierrätettyjen huonekalujen pohjakaappi, joka on valmistettu puusta ja metrolaatoista lasiseinä

Tämän kylpyhuoneen suunnittelu lisää 1940 -luvun 16 neliömetrin rivitalon tilaa laajentamalla kaapin liinavaatteella käytäväksi. Lasinen väliseinä ja kiinteä suihkuseinä hyödyntävät pitkää, kapeaa kylpyhuonetta. Värimaailma on suunniteltu valkoisilla, puisilla ja mustilla aksentteilla, ja se muistuttaa teollista tyyliä. Rivitalo on myös aivan junaradan vieressä, joten asukkaat voivat melkein tuntea talossa kulkevat junat. Junaradat ovat siten inspiroineet myös kylpyhuoneen suunnittelua.

Kylpyhuone valkoinen puulla kuin hotellissa

suorat linjat ja tyylikäs muotoilu kylpyhuoneessa valkoinen, puu ja musta kehys

Tämä on muotoilu, jonka saatat nähdä viiden tähden lomakeskuksessa. Se näyttää tyylikkäältä ja luo ylellisyyden ja eleganssin tunteen, johon liittyy paljon mukavuutta. Materiaalien ja värien valikoima on kuitenkin rajallinen ja koostuu pääasiassa valkoisista, puisista ja mustista ääriviivoista. Uskomme, että suurimman vaikutuksen luominen liittyy enimmäkseen ammattitaitoon. Valkoisesta tammesta valmistettu kelluva pesuallas erottuu pääasiassa valkoisesta kylpyhuoneesta. Valkoisesta kvartsista valmistettu työtaso seisoo myös kaappien yläpuolella ja sopii täydellisesti kylpyhuoneen muuhun värimaailmaan. Harjatut pronssivalot ja keltaisen väriset riippuvalaisimet lämmittävät koko huoneen. Kylpyhuoneen seinät ja lattia on päällystetty suurikokoisilla, marmorimaisilla posliinikivilaattoilla. Se on helposti puhdistettava materiaali. Jokainen kappale on suuri, mikä vähentää laastilinjojen määrää. Erillisessä mustakehyksisessä suihkussa on pitkä reunus kylpytuotteiden säilyttämistä varten.

Virtaviivaista ylellisyyttä kaupungissa

Sisustussuunnittelua virtaviivaisella ylellisyydellä pitkässä kylpyhuoneessa, jossa on puuelementtejä

Tämä nyt rönsyilevä kylpyhuone New Yorkissa on seurausta siitä, että asunnonomistaja osti ensimmäisen kerroksen asunnon ja yhdisti sen jo omistamaansa asuntoon. Arkkitehti Andrew Mikhael laajensi edellisen 40 neliömetrin kylpyhuoneen siihen, mitä näet täällä, käyttämällä ylellisiä, virtaviivaisia ​​materiaaleja ja hienovaraista valaistusta luomaan puhtaan, hienostuneen eleganssin tunteen. LED -valonauhat valaisevat huoneen varovasti, kun taas roikkuva tummanruskea pesuallas on ristiriidassa valkoisten pintojen kanssa. Työtaso, jossa on integroidut pesualtaat, on ohut ja silti arkkitehtoninen. Vapaasti seisova kylpyamme pyöristää pääosin lineaarisen tilan, kun taas suurikokoiset marmorilaatat kiertyvät kylpyhuoneen kolmen seinän ympärille. Valkoinen kivi ja sen hienovaraiset kultaiset täplät toistavat kylpyhuoneen lattian väriä, tiikkiä ja tammea.

Maalaismainen tyylikkyys maalaistyylisessä kylpyhuoneessa

tilava maalaistyylinen kylpyhuone, jossa on harmaa alaosa ja moderni suihku

Luonnolliset puuelementit kohtaavat lämpimän valkoisen ja harmaan tässä kylpyhuoneessa. Tila tuntuu rentouttavalta ja tyylikkäältä ja sulautuu myös talon muuhun maalaistyyliin. Lattiasta kattoon maalatut seinät kirkastavat kylpyhuonetta ja lisäävät maalaismaisen tekstuurin. Uusi harmaa alaosa täyttää täydellisesti kylpyhuoneen kapeuden lisäämällä säilytystilaa ja tyyliä asukkaiden tarpeisiin. Omistajat lisäsivät myös uuden suihkun. Kaappi toimii kuitenkin kylpyhuoneen keskipisteenä aiemmin lukitussa kulmassa. Kylpyhuoneessa suunnittelija valitsi kuviolliset laatat mahdollisimman pienillä saumoilla. Kun vuodot kylpyhuoneessa pilasivat lattiat ennen remonttia, asunnonomistajat päättivät olla ottamatta riskiä puulla.

Neutraaleja sävyjä, joissa on ripaus vintage -tunnelmaa

neutraaleja sävyjä ja suihkukaappia, jota ympäröivät valkoiset metrolaatat kylpyhuoneessa

Osana kylpyhuoneen remontointia voit helposti päivittää ulkoasun ja ulkoasun sekä lisätä puisen alaosa kylpyhuoneen aksentiksi. Puhtaat ja neutraalit pinnat muistuttavat vintage -tyyliä. Tässä esimerkissä kylpyhuoneen oven takana on pähkinä -alaosa. Suunnittelija piti tätä kylpyhuoneen keskipisteenä. Turhamaisuus on myös mattamusta laitteisto ja työtaso. Musta posliinikivilaatta, joka näyttää luonnolliselta, peittää lattian. Suunnittelijat valitsivat tämän tyyppisen laatan, koska se on helpompi puhdistaa ja asentaa kuin muut materiaalit, mukaan lukien kivi. Tämä lattiapäällyste on edelleen luonnollinen. Viistetyt metrolaatat ulottuvat kylpyhuoneen kaikkien seinien yli, myös suihkutila. Kehyksetöntä lasia käytettiin antamaan laatalle ääretön ulkonäkö. Suihku on 17 neliömetriä ja siinä on liukuva lasiovi WC: n vieressä. Hana, jossa on vintage -ilme, mattamustassa törmää valkoisiin laattoihin ja vastaa turhamaisuutta.

Tyylikäs luonnonpuu suuressa kylpyhuoneessa

suuri kylpyhuone, jossa suihkukaappi, vapaasti seisova kylpyamme ja puiset kaapit

Tässä pääkylpyhuoneessa puhtaat linjat ja neutraalit värit kohtaavat kierrätettyä puuta ja mustavalkoisia laattoja. Remontti, joka lähes kaksinkertaistaa nykyisen kylpyhuoneen tilan, lisää säilytystilaa, tyyliä ja muotoilua, jotta perhe mahtuu paremmin. Lattiassa käytettiin sementtilaattoja, joissa oli mustavalkoinen arabeskikuvio.

Pohjakaappi luonnonpuusta ja kuusikulmaisista laattoista kylpyhuoneen valkoisen puun yhdistelmässä

Suihkussa seinät reunustavat valkoisia laattoja, kun taas kuusikulmaiset laatat peittävät lattian. Kuusikulmaiset laatat sopivat myös hyvin lattian kuvioon. Uusi suihku sopii täydellisesti myös kylpyhuoneen nurkkaan. Kylpyamme on erittäin onnistunut valinta sekä esimerkki tyylistä ja toiminnallisuudesta. Se on nyökkäys antiikkia vastaan, mutta se sopii myös kylpyhuoneen tyyliin.

kylpyhuone valkoinen ja tumma puu yhdistettynä marmorilaattoihin

kylpyhuone valkoinen ja kylpyammeen puupaneelit puinen pesuallas epäsuora valaistus katossa

vieras -wc valkoisella ja puuta vastaavalla tiilillä seinällä

kylpyhuone valkoinen, puiset sisustuslaatat ja metrolaatat seinä -wc

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
Melonin leikkaaminen – ideoita ja ohjeita juhliin ja välipaloja