15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oikean kylpyhuonepeilin valinta – vinkkejä ja käytännön ideoita kylpyhuoneeseen

moderni kylpyhuone suorakulmainen kylpyhuonepeili pyöreä peilivalo

Pesualtaan, suihkun ja wc: n lisäksi peili on myös osa kylpyhuoneen perusvarusteita. Kylpyhuoneen peili ei ole vain hyödyllinen päivittäisessä kauneudenhoidossa, vaan se toimii myös koriste -elementtinä huoneessa. Suuret peilit saavat kylpyhuoneen näyttämään suuremmalta ja, jos valaistus on oikea, myös kirkkaamman. Koska kylpyhuoneen peilien valikoima on erittäin laaja, on helppo menettää ne. Siksi olemme keränneet tähän artikkeliin joitain käytännön vinkkejä ja ideoita, jotka auttavat sinua löytämään oikean kylpyhuoneen peilin tarpeisiisi.

Peili on pakollinen kylpyhuoneessa

Harjaa hampaasi kylpyhuoneen peilin puolella led -valaistuksella

Olipa kyse hampaiden harjaamisesta, parranajosta, hiusten muotoilusta tai kasvoistasi huolehtimisesta – kylpyhuoneen peilistä on tullut korvaamaton osa jokapäiväistä elämäämme. Hyvän kylpyhuonepeilin tulisi sopia alueille, joissa on korkea kosteus, ja sopia kylpyhuoneen suunnitteluun. Peilin muotoa valittaessa oma maku on myös tärkeässä roolissa. Olitpa suorakulmainen, soikea, pyöreä tai epätavallisen muotoinen, valitset kylpyhuonepeilin suunnittelun itse.

Kylpyhuoneen peili valaistuksella

Kylpyhuoneen kalustus Kylpyhuoneen peili ympäröivällä valaistuksella

Peilit osoittavat tarkalleen, miltä näytämme – edellyttäen, että valaistus on oikea. Kylpyhuoneessa on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa hyvälle peilivalaistukselle: joko ostat kylpyhuonepeilin, joka on varustettu integroidulla valaistuksella, tai yhdistät tavallisen peilin johonkin ulkoiseen valoon.

valaistus kylpyhuoneen peilissä

Jos olet päättänyt kylpyhuonepeilin ilman valaistusta, sinun on kiinnitettävä huomiota huoneen hyvään valaistukseen. Upotettuja kohtia käytetään yhä useammin moderneissa kylpyhuoneissa, koska ne valaisevat koko huoneen ylhäältä ilman varjoja. Jos kattovalaistus ei riitä, voit valita pari seinävalaisinta tai erityisen peilivalaisimen lisävalaistukseksi.

moderni kylpyhuone suunnittelu sininen laatta kylpyhuone peili valaistus

Olisi paljon helpompaa ja tyylikkäämpää ostaa kylpyhuoneen peili, jossa on integroitu valaistus. Tämä taustavalo on paitsi käytännöllinen myös erittäin koristeellisen näköinen. Olipa meikki tai parranajo, LED-tekniikka tarjoaa tarpeeksi valoa kaikkiin tilanteisiin. Valo voi kiertää koko peilin ympäri tai se voidaan sijoittaa vain sivuille. Jotta Kylpyhuoneesi peili LED -valaistuksella sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen, voit myös harkita räätälöityä ratkaisua.

Lämmitetyt peilit lisäävät mukavuutta

vinkkejä kylpyhuoneen peilipeilin lämmitysvaihtoehtoihin

Vaikka sinulla olisi suihkukaappi, on tavallista, että kylpyhuoneen peili sumuutuu suihkun jälkeen. Voit tietysti pyyhkiä kosteuden lasipinnalta kankaalla, mutta tämä ei aina toimi niin hyvin ja voi jättää tahroja. Jos haluat ratkaista ongelman pysyvästi, teet oikean valinnan peililämmityksellä. Lämmitetty peili ei enää höyrysty suihkun jälkeen ja mahdollistaa näin selkeän näkymän koko ajan.

On kaksi tapaa saada yksi Lämmitä kylpyhuoneen peili. Voit joko asentaa peilin lämmityskalvon jälkikäteen tai valita peilin infrapunalämmityksellä. Toinen vaihtoehto on kalliimpi, mutta se tarkoittaa, että kylpyhuoneen lisälämmitys poistetaan.

Käytännöllisiä lisävarusteita kylpyhuoneen peiliin

kylpyhuoneen peili lisävarusteet pieni meikkipeili

Optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi kylpyhuoneessa peili voidaan yhdistää muihin lisävarusteisiin lisävarusteena. Tällä tavalla voit mukauttaa laitoksen yksilöllisiin tarpeisiisi. Jos esimerkiksi teet päivittäistä kauneusrutiiniasi kylpyhuoneessa, pieni suurentava peili olisi todella kätevä. Se voidaan asentaa suuren peilin lähelle eikä vie melkein tilaa.

lisävarusteet kylpyhuoneen peilipistorasia

Usein kylpyhuoneessa ei ole pistorasioita tai niitä on liian vähän. Mutta joskus tarvitset pistorasian pesualueella sähköhammasharjan tai muun laitteen kytkemiseksi päälle. Tässä vaiheessa peilit, joissa on pistorasia, tarjoavat fiksun ratkaisun kylpyhuoneeseen. Turvallisuuden lisäämiseksi kylpyhuoneen pistorasioissa on kuitenkin oltava sopiva roiskesuoja.

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
Melonin leikkaaminen – ideoita ja ohjeita juhliin ja välipaloja