15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Novellon tyylikäs violetti kylpyhuone

violetti-kylpyhuone-design-Novello-kaksi pesuallasta

Tässä esittelemme sinulle upean violetti kylpyhuoneen suunnitteluidea italialaiselta Novellolta. Saksaksi “Happy”, kuten projekti nimettiin, loistaa salaperäisellä violetilla värillä, tasapainossa harmaiden ja valkoisten kontrastien kanssa. Tyydyttyneillä sävyillään ja rohkeilla muodoillaan tämä edustaa violetti kylpyhuoneen muotoilu Elämän iloa tyylikkään modernin sisustuksen kielen avulla.

 violetti kylpyhuoneen suunnittelu Novellolta

violetti-kylpyhuone-design-novello-kaapit-seinä

“Hyvän” ulkonäkö näyttää erittäin rohkealta, mutta se ilmentää minimalismin yksinkertaisuutta. Tästä syystä tämä malli näyttää niin mielenkiintoiselta ja raikkaalta värivalikoimansa ja muotojensa vuoksi. “Muodoilla” emme tietenkään tarkoita huoneen muotoa, vaan tapaa, jolla huonekalut muodostetaan. Tässä on kolme tyyppiä geometrisia muotoja violetti kylpyhuone.  Ensimmäinen ja selkein on neliö ja toinen ympyrä, joka herättää välittömästi huomion. Pyöreät peilit ja violetit hyllyt pesualtaan yläpuolella, pyöreät ovenkahvat ja laatikot, ympyrät matolla – kaikki nämä muuttavat tilaa ja lisäävät monimuotoisuutta. Violetti kylpyhuoneen kolmas muoto ja seuraava erottuva elementti on pesualtaan upea muotoilu. Sen epäsymmetrinen muoto, jossa on silmiinpistävä kärki ja pyöristetty sivu, yhdistää muihin neliön muotoisiin ja pyöreisiin muotoihin. Ne yhdistävät huonekaluja, mutta näyttävät samalla erillisiltä, ​​mikä luo tunteen, että ne ovat kylpyhuoneen tärkeimpiä elementtejä.

 violetti kylpyhuone muotoilu pyöreillä huonekaluilla

violetti-kylpyhuone-design-Novello-pesuallas-epätavalliset muodot

Luodakseen erityisen ilon ja onnen tunnelman Novello päätti käyttää kauniin kiiltävän violetin väripaletin pesualtaille ja muille pyöreille elementeille sekä klassisen valkoisen neliömäisille. WC ja bidee ovat myös valkoisia kontrastiksi ylellisten pesualtaiden kanssa. Puhtaan valkoiset ja tummanharmaat seinät muodostavat täydellisen kontrastitaustan violetti kylpyhuone.

Violetti pesuallas   musta-aksentti-seinä-valkoinen-kylpyhuone-huonekalut-paitsi-violetti-pesuallas

hassut muodot

moderni-pesuallas-violetti-pyöreä peili

Varastointi ja organisointi

violetti-kylpyhuone-design-novello-kaappi-ovi

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä