15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kylpyhuoneen maalaismainen sisustus – näin luot ainutlaatuisen kylpyhuoneen tunnelman!

Maalaistyylinen kylpyhuone, jossa on puuelementtejä, kaappi

Luonnollista, kodikasta ja lämmintä – näin voidaan maalaistyylinen sisustustyyli kuvata lyhyesti. Luonnollisilla väreillä ja muodoilla se luo turvallisuuden ja yksinäisyyden tunteen jokaiseen huoneiston huoneeseen. Maalaistyylinen tyyli on erityisen suosittu kylpyhuoneessa, jossa hyvän olon tunnelma on erittäin tärkeä. Miksi? Koska se on maanläheinen ja muistuttaa lomasta, vapaudesta ja ennen kaikkea luonnosta. Haluaisitko sisustaa oman kylpyhuoneesi maalaismaiseen tyyliin? Artikkelista löydät vinkkejä sopivien materiaalien ja huonekalujen valitsemiseen.

Mitkä materiaalit luonnehtivat maalaismaista tyyliä kylpyhuoneessa?

Kylpyhuone maalaismainen huonekalut pesuallas pohjakaappi puu

Puu on monilta osiltaan epäilemättä maalaismaisen maalaistyylin päämateriaali. Erityiskäsittelyn jälkeen sitä voidaan käyttää märillä alueilla ilman ongelmia ja se säteilee lämpimän ja mukavan ilmapiirin. Olipa kyseessä kylpyhuonekalusteet, lattia tai seinäverhous – puu tarjoaa lukemattomia suunnitteluvaihtoehtoja kylpyhuoneelle ja näyttää kodikkaalta ja lämpimältä.

Vinkkejä kylpyhuoneen sisustamiseen maalaismaisella tavalla Vanity -työtason pesuallas luonnonkiveä

Luonnonkivellä on toisaalta korkealaatuinen ulkonäkö, joka näyttää erittäin tyylikkäältä kylpyhuoneessa. Materiaali on erityisen kestävää ja väritöntä, minkä vuoksi se on todella kannattava investointi. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta – joko luonnollisesta ja karkeasta pinnasta tai hiotusta ja kiiltävästä.

maalaismainen sisustus kylpyhuoneen alakaapissa puusta, pesuallas luonnonkiveä

Aivan kuten puu, luonnonkiveä voidaan tulkita eri tavoin kylpyhuoneessa. Jauhetut luonnonkivet voidaan asettaa esimerkiksi lattiapäällysteeksi tai kiinnittää seinään alkuperäisenä seinäpäällysteenä. Tästä materiaalista valmistetut pesualtaat ja pesualtaat ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja ja sopivat täydellisesti maalaismaiseen kylpyhuoneeseen. A Luonnonkivinen pesuallas spa-ambiente.de-sivustolta esimerkiksi täydentää täydellisesti tämän tyylisiä kylpyhuonekalusteita. Voit valita erityyppisten kivien, kuten jokikiven, graniitin tai basaltin, välillä ja löytää sopivan mallin omaan kylpyhuoneeseesi.

Koska puu tai luonnonkivi yksin kylpyhuoneessa voi olla hieman ylivoimainen, usein harkitaan molempien luonnonmateriaalien yhdistelmää. Materiaaliduo luo erehtymättömän tunnelman ja sitä pidetään klassisena maalaismaisessa kylpyhuoneessa.

Kylpyhuoneen sisustus maalaismaisella tavalla – yleiskatsaus vaihtoehtoihin

Luonnonkivinen pesuallas, karkea ilme, moderni maalaismainen

Tyylikkäät alppimajat, maalaistyyliset vuoristomajat ja tyylikkäät maalaistalot – nämä ovat maalaismaisen suunnittelun ilmentymä. Yleensä on kaksi tapaa antaa kylpyhuoneelle maalaismainen ilme. Voit käyttää mallina maaseutumajaa tai -mökkiä tai tyylikästä maalaistaloa.

Kylpyhuone maalaismainen design turhamaisuus puu pesuallas luonnonkiveä

Maalaismainen, chalet-tyylinen kylpyhuone

Alppimökillä, maalaistalolla ja vuoristomajalla on yhteistä sisustustyyli. Nämä ovat maalaismaisesti sisustettuja sisätiloja, joille on ominaista vankat huonekalut ja karkeat rakenteet. Kylpyhuoneessa neutraalit värit, massiivipuiset huonekalut ja karkea luonnonkivi ovat hallitsevia, mikä luo harmonisen kokonaiskuvan. Massiivipuusta valmistettujen kylpyhuonekaappien, kivisten pesualtaiden ja puuseinäpaneelien lisäksi maalaismaista kylpyhuonetta voidaan täydentää lisävarusteilla, kuten koreilla, pyyhetelineillä ja metallikulhoilla.

Kylpyhuone maalaismainen sisustus luonnonkivi pesuallas musta

Moderni maalaistalon tyyli

Modernille maalaistalolle on ominaista lämmin karisma ja luonnollinen viehätys. Kylpyhuone on kevyempi ja tyylikkäämpi kuin mökissä. Pääpaino on edelleen luonnonmateriaaleissa, mutta ne näyttävät tyylikkäämmiltä ja hienommilta. Tummat puun sävyt korvataan paljon valkoisella ja karkeat pinnat antavat tilaa hiottuille reunoille. Vahvat kontrastit, kylpyhuoneen huonekalut vintage -tyylillä ja retro -varusteet täydentävät ulkoasua.

Aseta maalaismainen aksentti kylpyhuoneeseen

minimalistinen pesuallas luonnonkivi pyöreä

Jos et kuitenkaan halua antaa koko kylpyhuoneelle maalaismaista ilmettä, vaan antaa huoneelle luonnollisen ilmeen, muutama aksentti täällä ja siellä riittää. Uusi luonnonkivestä valmistettu pesuallas ja siihen sopiva turhamaisuusosa tai puusta valmistettu koristeellinen seinärakenne antavat modernille kylpyhuoneelle halutun maalaismaisen kosketuksen.

Maalaismainen kylpyhuoneen sisustus Accents -pesuallassaippua -annostelija

Tyypillisistä materiaaleista, puusta, kivestä ja metallista valmistetut lisävarusteet luovat myös maalaismaisen tyylin. Jopa pieni elementti, kuten saippua -astia tai hammasharjan juomalasi, voi ohjata kylpyhuoneen tunnelmaa eri suuntaan. Kylpyhuoneen tekeminen maalaismaiseksi ja viihtyisäksi ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä.

maalaismaisia ​​elementtejä kylpyhuoneen pesualtaassa, työtaso, luonnonkivi

Previous Post
35 Halloween-meikkivinkkiä koko perheelle
Next Post
22 ideaa koristeelliseen vihannespuutarhaan – ilo silmille ja maulle