15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maalaistyylinen puinen alaosa, jossa on betonipinta Pottery Barnilta

Puinen turhamaisuus, betonilaatta, kaksinkertainen turhamaisuus, säilytystilaa, pyyheteline

Ja Abbott puinen alaosa alkaen Pottery Barn olisi täydellinen lisä maalaismaiseen kylpyhuoneeseesi. Vankka rakenne, joka on valmistettu mäntypuusta ja betonilaatasta, näyttää kestävän koko elämän. Tulet rakastamaan sen tyylikästä, maalaismaista tyyliä. Se on saatavana yksittäisenä tai kaksinkertaisena pesualtaana, ja se edustaa upeaa muodon ja toiminnon yhdistelmää. Abbott auttaa muuttamaan kylpyhuoneesi aina siistiksi paikkaksi rentoutua. Kaksoispesuallas vie paljon tilaa, mutta siitä tulee kylpyhuoneen kohokohta.

Abbott -puinen turhamaisuus Pottery Barnilta

puu-turhamaisuus-betoni-laatta-pyyhepidike-maalaismainen-vintage

Abbott Puinen turhamaisuus betonilaatan kanssa yhdistää esteettisen suunnittelun käytännöllisiin säilytysratkaisuihin. Yksinkertaisen puurakenteen ja yksinkertaisen värimaailman ansiosta se sopii täydellisesti jokaiseen kylpyhuoneeseen, olipa sitten kaupunkiasunto, mökki tai maalaistalo. Kahden materiaalin välinen kontrasti voidaan tulkita myös maa-kaupunki-kontrastiksi. Tummat metalliset pyyhetelineet ja varusteet ovat vain kuorrutus kakulle!

Puinen pesuallas yhden ja kahden versiona

puinen turhamaisuus-betoni-laatta-abbott-keramiikka-navetta

Tämä puinen pesuallas on todellinen helmi. Riippumatta siitä, kuinka yksinkertaiselta se näyttää, se voi varmasti muuttaa kylpyhuoneen tunnelman kokonaan. Se on ihanteellinen suurille perheille, jotka tarvitsevat runsaasti säilytystilaa kaikille saippuilleen, shampoilleen ja kylpyhuonetarvikkeilleen.

Vintage metalliosat

kaksinkertainen pesuallas-betonilaatta-metalli-varusteet-säilytystilaa

Previous Post
Kammottavat ja edulliset Halloween -koristeet – Osa 2
Next Post
Fenkolin istutus – hyödyllisiä vinkkejä mausteisille vihanneksille