15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bianchini & Capponin modernit nuhjuiset kylpyhuonekalusteet

kylpyhuone nuhjuiset huonekalut bianchini capponi värikäs puuidea pesuallas

Nuhjuinen tyyli on loistava tapa sisustaa huoneet tyylikkäästi ja samalla kodikkaasti ja tietyssä maalaismaisessa tunnelmassa. Ja mukavuus on myös etu kylpyhuoneessa. Täydelliset huonekalut tähän tyyliin ovat nyt Bianchinin valmistamia & Capponi tarjotaan. Nykyaikaiset valkoiset puupinnat yhdistetään sään kanssa Shabby kylpyhuonekalusteet saavuttaa. Nuhjuisia aksentteja on saatavana kirkkaina väreinä sekä luonnonpuuna ja vaaleanharmaana, jotta kaikkien maku voidaan kohdata. Katso ainutlaatuisia nuhjuisia kylpyhuonekalusteita ja aloita sisustuksen suunnittelu heti.

Nuhjuiset kylpyhuonekalusteet – värikkäitä aksentteja

nuhjuiset kylpyhuonekalusteet maalaismainen muotoiluidea vintage tuolihylly

Useiden tyylien yhdistelmä tekee Shabby -kylpyhuonekalusteista täydelliset eri sisustustyyleihin. Joten ne sopivat maalaismaiseen, moderniin ja teolliseen sisustukseen.

Valkoiset nuhjuiset kylpyhuonekalusteet, joissa on värejä

kylpyhuone nuhjuiset huonekalut eleganssi valkoinen puu aksentti värikäs haalistua tyyliä

Haalistua puuta korostavat modernit puupinnat. Tällä tavalla puulaudat korostuvat upeasti.

Nuhjuinen peili

nuhjuiset kylpyhuonekalusteet sateenkaari värit puu aksentti valkoinen

Jos haluat lisätä tyylikkään aksentin nykyaikaisiin kalusteisiin, joissa on nuhjuisia elementtejä, valitse hylly, jossa on lasiseinä. Voit nähdä mielenkiintoisen ilmeen täältä.

Kylpyhuoneen turhamaisuus kelluvalla vaikutuksella

nuhjuiset kylpyhuonekalusteet valkoinen marmorinen kylpyhuonekaapin idea värikäs

Shabby -kylpyhuonekalusteet ovat saatavana kelluvana versiona sekä kaapin jaloilla. Valitsemasi kahdesta vaihtoehdosta riippuu maustasi ja ulkonäöstäsi.

Huomaamaton värivalinta

kylpyhuone nuhjuiset huonekalut kirkas muotoilu peilikehys puu kylpyamme bianchini capponi

Täällä näet tyylikkään yhdistelmän kylpyhuonekaappia, pesukonsolia, hyllyä ja peilikehystä. Nuhruiset kylpyhuonekalusteet ovat kaiken kaikkiaan pieniä ja kelluva vaikutus saa huoneen näyttämään suuremmalta.

Laatikot ja modernit pesualtaat

kylpyhuone nuhjuiset huonekalut moderni sisustusidea laatikon verhous

Pintojen eri värien käyttö luo dynaamisen suunnittelun, joka on kaikkea muuta kuin tylsää. Laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa, mikä on erityisen edullista pienessä kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonekaappi, jossa hyllyt sivuilla

nuhjuiset kylpyhuonekalusteet kelluva vaikutus pesukaapin hyllyt marmorilattia

Tässä mallissa valkoiset elementit ovat selkeämpiä. Kaksi värillistä laatikkoa on kehystetty valkoisilla avoimilla hyllyillä. Sama vaikutus luodaan peilillä käyttämällä valkoisia hyllyjä.

Puiset esteettiset huonekalut

kylpyhuone nuhjuiset huonekalut laatulevyt laatikon suunnittelu

Puun värit korostavat epätasaisia ​​pintoja ja saavat ne näyttämään esteettisemmiltä. Kylpyhuone näyttää automaattisesti viihtyisämmältä ja kutsuvammalta.

Pastellisävyt huonekalujen pintaan

kylpyhuone nuhjuiset huonekalut sisustus maalaismainen aksentti pastellisävyt puulevyt

Shabby -kylpyhuonekalusteiden kirkkaat värit on valittu huomaamattomasti ja edustavat pastellisävyjä, mikä luo ilmeen, joka ei ole liian tunkeileva. Värit luovat harmonian, mikä puolestaan ​​johtaa rauhoittavaan tunnelmaan.

kylpyhuone nuhjuiset huonekalut vaakasuora peili pesuallas tyylikäs

Oikealla ylhäällä on muunnelma pesukaapista, jossa on jalat. Nämä näyttävät hohdokkailta kiiltävän metallipinnan ansiosta. Lisäksi esitetään toinen malli Shabby -kylpyhuonekalusteista, joissa käytettiin kierrätettyä kuusipuuta.

kylpyhuone nuhjuiset huonekalut moderni kylpyamme soikea valkoinen seinän suunnittelu

Kuusta käytetään sen luonnollisessa värissä. Yhdistettynä valkoisiin pintoihin luodaan sekoitus moderneja ja maalaismaisia ​​sisustustyylejä.

kylpyhuone nuhjuiset huonekalut puun väri valkoinen sisustus harmaa peilikehys verhot

Täällä näet houkuttelevan kuusipuusta valmistetun pesukonsolin, joka tarjoaa tilaa kahdelle pesualtaalle. Alla olevaa tilaa voidaan käyttää kaappiin tai muihin esineisiin ja huonekaluihin. Puu on yhdistetty vaaleanharmaaseen peilivaihtoehtoon.

kylpyhuone nuhjuiset huonekalut pitkä pesukonsoli moderni tyyli hyllyt

Kahden pesualtaan sijasta valittiin vain yksi. Vapaata tilaa voidaan käyttää erilaisiin koristeisiin. Nykyaikaiset valkoiset hyllyt on kiinnitetty seinään.

nuhjuiset kylpyhuonekalusteet skandinaaviseen tyyliin sisustushyllyideoita

Tämä nuhjuinen kylpyhuonekalusteet on jälleen tehty tammipuusta, jossa on vaikuttava kuvio. Olipa kelluva muotoilu tai jalat, kylpyhuoneen ainutlaatuinen muotoilu on taattu!

kylpyhuone nuhjuiset huonekalut minimalistinen aksentti maalaismainen vaaleanharmaa haalistuneen näköinen pesukonsoli

Pidätkö siitä yksivärisenä? Sitten nämä nuhjuiset kylpyhuonekalusteet ovat sinua varten. Valkoisia pintoja täydentävät vaaleanharmaat puun aksentit, jotta saadaan jälleen suosittu maalaismainen tyyli.

Suunnitellut Bianchini & Capponi.

Previous Post
Keittiön järjestelyt ja tilajakauma
Next Post
Käsityö pitsilevyillä houkutteleviin DIY -koristeisiin