15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uusi Corian -kylpyammeiden ja suihkualustojen kokoelma – kestävä, tyylikäs ja tyylikäs

corian kylpyamme soikea valkoinen vapaasti seisova seinä luonnonkivi

Raportoimme viime viikolla Dupont Corianin uudesta Prima-värisarjasta, ja tämän päivän artikkelissa haluamme esitellä teille korkealaatuiset Corian-kylpy- ja suihkualustat, jotka vaikuttavat ainutlaatuisella ylellisellä muotoilullaan ja lupaavat korkeimman tason työn, kestävyyden ja hygienia. Corian -kylpyamme on ylellisyyden, kestävyyden ja eleganssin ruumiillistuma. Vakuuta itsesi seuraavassa kuvagalleriassa.

Tyylikäs vapaasti seisova Corian -kylpyamme valkoisena

vapaasti seisova corian -kylpyamme soikea valkoinen peili

Kylpyamme on epäilemättä kylpyhuoneen kuningatar. Se on vetäytymispaikka, jossa voit erottaa itsesi arjen hälinästä ja rentoutua. Eri malleissa olevat kylpyammeet eivät ole vain toiminnallinen elementti, vaan myös suunnitteluelementti. Esimerkiksi vapaasti seisova Corian-kylpyamme kiehtoo kiistattomalla muotoilullaan ja täyttää huoneen charmilla ja luonteella.

kasvit soikea vapaasti seisova kylpyammeen seinän suunnittelu

Corian -kylpyammeet ja suihkualustat, jotka esittelemme seuraavassa, kuuluvat uuteen sarjaan yksityiselle ja kaupalliselle sektorille. Uusi saniteettiesineiden kokoelma on ollut saatavilla 1. heinäkuuta 2016 lähtien. Tämän sarjan tuotteita ovat Corian Delight -kylpyammeet, Corian Smart -suihkualustat ja Corian Casual -suihkualustat. Corian Delight -kylpyamme on saatavana kolmessa versiossa, nimittäin tyylikkäänä vapaana seisovana kylpyammeena, soikea reunuksella tai suorakulmainen vanne. Corian Smart -suihkualustat ovat muokattavissa ja niitä on saatavana 12 kokoa, kun taas Corian Casual -suihkualtaat ovat saatavilla kahdeksassa koossa.

Corian-sisäänrakennetut kylpyammeet

sisäänrakennettu corian-kylpyamme kiinteä pinta

Laadukkaat kylpyammeet ja suihkualustat on valmistettu Corian- tai LG HI-MACS-mineraalimateriaaleista. Tämä pintarakenne mahdollistaa orgaanisten ja saumattomien muotojen syntymisen. Corian -kylpyammeet ja suihkualustat voidaan asentaa saumattomasti luomalla saumattomat siirtymät käsin. Toimivia ja yksilöllisiä esteettisiä kylpyhuoneratkaisuja voidaan luoda yhdessä seinäverhouksen ja roiskesuojan tai Corian -pintojen kanssa.

Kiinteä pinta kylpyamme sisäänrakennetut varusteet kultaa

Tuotevalikoiman laajentaminen uudella Dupont Corian kylpy- ja suihkuallasarjalla on osa “Endless Evolution” -markkinointikampanjaa Eurooppaa, Lähi -itää ja Afrikkaa varten. Innovaatiot tuotekehityksessä, valmistuksessa ja markkinoinnissa yhdistyvät tähän aloitteeseen, mikä johtaa uusiin ratkaisuihin ja mahdollisuuksiin suunnittelijoille, vähittäiskaupalle, teollisuudelle ja yksityiselle sektorille.

kylpyamme komposiittimateriaali corian hoitotuotteet

korkealaatuinen saumaton hygieeninen suihku corian kylpyamme

seinäverhous matta vihreä säilytyspöytä puu kylpyhuonetarvikkeet

saumaton valkoinen corian -materiaali hygieeninen corian -kylpyamme

Corian -suihkualustat

suihkuallas suihku suorakulmainen corian kylpyamme

seinäverhous roiskesuoja corian kylpyamme

corian -suihkuallas valkoinen komposiittimateriaali, suorakulmainen

suihku corian suihkuallas säilytyslokero roiskesuoja

suihkualustat corian yksilöllisesti mukautuva valkoinen

suihkualusta corian -pintamateriaali suorakulmaiset laatat

* Muita tuotteita ja tietoja löytyy osoitteesta Dupont Corian

Previous Post
Keittiön järjestelyt ja tilajakauma
Next Post
Käsityö pitsilevyillä houkutteleviin DIY -koristeisiin