15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kylpyhuoneideoita – 15 vaikuttavaa Cerasa -mallia

Kylpyhuone ideoita pyöreä matto turhamaisuus vaaleanpunainen pyöreä peili valaistus

Inspiraatiota tarvitaan usein kylpyhuoneen ja minkä tahansa muun huoneiston täydelliseen sisustamiseen. Ja koska haluamme auttaa sinua tässä vaikeassa tehtävässä, meillä on upeita ja moderneja Ideoita kylpyhuoneeseen koota sinulle, jotka tulevat italialaisesta Cerasa -yhtiöstä ja uhmaavat eleganssia ja ylellisyyttä. Muotojen ja värien suhteen mallit ovat hyvin erilaisia, eivätkä jätä mitään toivomisen varaa. Mutta katso itse. On olemassa sekä kodikkaampia kylpyhuoneideoita, kuten tunnemme ne kylpyhuoneesta, että myös sellaisia, jotka muistuttavat hyvinvointikeskusta ja kutsuvat sinut rentoutumaan pidemmäksi aikaa..

Kylpyhuoneideoita – punaiset kaapit katseenvangitsijana minimalistisessa kylpyhuoneessa

Kylpyhuone ideoita kylpyhuone huonekalut ideoita kaappi punainen peili

1. Tässä esimerkissä kylpyhuoneen ideoista on kaksi katseenvangitsijaa. Toisaalta kylpyhuonekaapit ovat kiiltävän punaisia. Toisaalta tietysti upotettu kylpyamme, joka muistuttaa enemmän uima -allasta. Yhdessä valkoisen kiiltävän lattian kanssa kylpyhuoneessa on moderni tunnelma.

Kylpyhuoneideoita – valkoiset seinät ja kaapit marjanvärisenä

Kylpyhuone ideoita marja väri kylpyhuone huonekalut kaapit valkoiset seinät

2. Valkoinen kylpyhuone sopii myös marjavärisiin kaappeihin. Ainakin näin on tässä kylpyhuoneideoesimerkissä. Konsolia ja peiliä koristavat kukkakoristeet ovat myös kauniita. Lisäksi on jälleen upotettu kylpyamme.

Puiset kylpyhuonekalusteet – trendikkäämpiä kuin koskaan

Kylpyhuone ideoita kylpyhuone huonekalut puu optiikka ideoita

3. Jos pidät puunäkymästä, tämä vaihtoehto on täydellinen kylpyhuonehuonekaluille. Siinä yhdistyvät klassinen puu ja modernit muodot, joten lämmin ilme on taattu. Pesutilaan johtaa pitkä, kaunis matto. Suuri ikkuna tarjoaa myös runsaasti valoa ja kirkkautta.

Kylpyhuoneideat – valkoinen ja keltainen luovat viehättävän kokonaisuuden

Kylpyhuone ideoita keltainen valkoinen luonnonkivi laatat kylpyamme turhamaisuus

4. Ideoita kylpyhuoneeseen – Täällä kaapit on valmistettu valkoisen ja ystävällisen keltaisen yhdistelmästä. Seinää koristavat suuret, luonnonväriset laatat, jotka sopivat upeasti muuhun sisustukseen. Monet modernit kylpyhuoneideat, mukaan lukien tämä, sisältävät kylpyammeen, joka seisoo huoneen keskellä. Joten jos upotettu amme on liikaa hyvää sinulle, tämä on loistava vaihtoehto.

Kylpyhuoneideoita – Shaggy -matto hiekanvärisenä rantatunnelmaan

Kylpyhuone ideoita vaatekaappi puu näyttää takkuinen matto

5. Tällainen kerros saa sinut tuntemaan olosi rannalla. Luonnoteeman jatkamiseksi valittiin puiset, luonnollisilla sävyillä varustetut kaapit. Keltainen kylpyamme ja suuri ikkuna luovat aksentin.

Kylpyhuoneessa on kukkakuvioita

Kylpyhuone ideoita vaaleanpunainen kaapit valkoinen pukeutumispöytä

6. Ideoita kylpyhuoneeseen – Kukkakoristeet näkyvät myös tässä esimerkissä. Valkoisen ja viininpunaisen kiiltävän yhdistelmä näyttää erittäin tyylikkäältä. Kaapien suoria viivoja hajottavat orgaanisesti muotoiltu peili ja kaareva pöytävalaisin.

Tee kylpyhuoneista ilman ikkunoita käytännöllisiä

Kylpyhuone ideoita musta kylpyhuonekalusteet kylpyamme ideoita

7. Jopa kylpyhuone ilman ikkunaa voi olla kodikas ja rentouttava. Todiste tästä on tämä kylpyhuone, joka muistuttaa muotoilultaan hyvinvointikeskusta. Syynä tähän ovat suuret laatat miellyttävissä luonnollisissa sävyissä ja tietysti upotettu kylpyamme. Luo vain oma hyvinvointi -iltapäivä kotona.

Puhdasta minimalismia – yksinkertainen kylpyhuone värisävyillä

Kylpyhuone ideoita suunnittelu minimalistinen tyyli seinäkaappi oranssi

8. Ideoita kylpyhuoneeseen – Katsokaa kuinka tyylikäs yksinkertainen muotoilu voi olla. Pitkä konsoli, jonka päässä on pesuallas, ja hylly hoitotuotteiden säilyttämiseen voivat riittää. Sitten on myös ylellinen, upotettu kylpyamme. Mitä muuta tarvitset?

Kylpyhuoneen väri – keltainen aksentti

Kylpyhuone ideoita keltainen seinä pyöreä peili seinäkaappi

9. Voit myös piristää valkoista kylpyhuonetta kauniilla seinämaalilla, jotta se lämpenee. Tässä tapauksessa aksentiksi valittiin keltainen väri, joka koristaa myös kylpyammeen. Jalokonsoli ja jakkara on valmistettu tummasta, kiiltävästä puusta. Toinen katseenvangitsija on suuri pyöreä peili, joka tekee meikkaamisesta ja kampaamisesta lapsileikkiä.

Kylpyhuoneideoita – kiviseinä kiinnittää katseen

Kylpyhuone ideoita vaaleanpunainen kylpyhuonekalusteet maalaukset matto luonnonkiviseinä

10. Ideoita kylpyhuoneeseen – Kiviseinä on täydellinen tausta laventelikonsolille. Lisäksi kylpyhuoneessa on musta kansituoli, sivupöytä ja matto. Yhtä tehokas: nojaa suuri maalaus seinälle ripustamisen sijasta. Tulos on erittäin tyylikäs.

Löydät lisää upeita kylpyhuoneideoita alta:

Moderni kylpyhuoneen muotoilu valkoisella värillä

Kylpyhuone ideoita kylpyhuoneen kaappi valkoinen peili kaksi

 Puiset kylpyhuonekalusteet luovat kodikkaan tunnelman

Kylpyhuone ideoita puinen kaappi peili asettaa turhamaisuus työtaso altaan

 Klassiset kylpyhuonekalusteet ja tapetit

Kylpyhuoneideat ylelliset kylpyhuoneen suunnittelukalusteet

Kylpyhuone ideoita matto pyöreitä aiheita seinäkaappi keinutuoli

Kylpyhuoneen ideoita alaosa

Kaikki kylpyhuonekalusteet ovat peräisin Cerasa

Previous Post
Keittiön sisustus – perinteinen, mutta moderni
Next Post
Seinäideoita – 30 luovaa ja yksinkertaista inspiraatiota