15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni kylpyhuonekalustus – käytännöllisiä suunnitteluvinkkejä

violetti ruskea väri laatta turhamaisuus kaksinkertainen sarja

Voit suunnitella unelmiesi kylpyhuoneen viidessä vaiheessa – paljastamme yksinkertaisia ​​temppuja kylpyhuoneen sisustamiseen, mikä helpottaa suunnittelua huomattavasti. Muuta kylpyhuoneesi wellness -keidas!

Tyylikkäät kylpyhuonekalusteet – temppuja ja vinkkejä kylpyhuoneen suunnitteluun

perustaa suihkukaappi lasi kylpyhuone huonekalut puu vaaleat laatat

Kylpyhuoneen suunnittelu on ensimmäinen askel kohti unelmiesi kylpyhuonetta. Luonnos, jossa on tarkat mitat, voi auttaa. Suuret kylpyhuoneet jättävät runsaasti vapaata tilaa sekä kylpyammeelle että suihkukaapille. Ne voidaan jakaa täydellisesti useisiin alueisiin, jotka suorittavat erilaisia ​​toimintoja. Kylpyhuonehuonekalujen valikoima on myös käytännössä rajaton: korkeat kaapit ja ylelliset pesualtaat – kaikki on sallittua, kunhan huonekalut eivät ole tiellä ja ne on valittu yhdellä tyylillä. Pyörrejärjestelmät, joissa on vettä tai ilmaa, rentouttavat aisteja pitkän työpäivän jälkeen. Väripakkaukset ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäitä ja niitä voidaan käyttää aksentteina kylpyhuoneessa.

Sitä vastoin pienissä kylpyhuoneissa on yhtenäinen muotoilu. Esteetön suihkuallas lasiseinällä on täydellinen valinta kapeisiin huoneisiin. Suihkukaappi voi lisätä spa-kokemusta. Minimalistiset tai puristiset kylpyhuonekalusteet ilman ovenkahvaa saavat pienen kylpyhuoneen näyttämään suuremmalta. Peilikaapit ovat myös suosittu temppu – ne korostavat kylpyhuoneen sisustusta.

Kylpyhuoneen kalusteet – valitettava tuska

Moderni kylpyhuonerakenne, vapaasti seisova kylpyamme, puinen ilme, luonnonkiviseinä

Kun kylpyhuone on mitattu oikein ja tarkka suunnitelma on tehty, on aika valita oikeat kylpyhuonekalusteet, varusteet ja tarvikkeet. Täällä Megabadin kaltaiset ammattilaiset tulevat pelastamaan. Yksi johtavista kylpyhuonekalusteiden verkkokaupoista tarjoaa korkealaatuisten ja tunnettujen merkkien kylpyhuonekalusteita. Perheyritys on perustettu yli 75 vuotta sitten ja sillä on laaja valikoima tuotteita. Blogissa he raportoivat alan viimeisimmistä ja esittelevät huippumerkkejä. Megabadin ihanteelliset vakiovarusteet ovat erinomainen esimerkki toiminnallisuuden ja suunnittelun onnistuneesta yhdistelmästä. Tuotemerkki tarjoaa täydellisen valikoiman jokaiseen kylpyhuoneeseen ja asumistilanteeseen.

Neutraalit värit kylpyhuoneessa

beige peilivalaistus kylpyhuoneen suunnittelu

Ihanteellisen standardin suihku

Kylpyläkylpyhuoneen ihanteellinen standardi

Tyylikäs ja super tyylikäs

Ihanteellinen vakio ruostumattomasta teräksestä valmistettu sivusuihku

Previous Post
25 käytännöllistä ideaa työtasoille keittiössä ja kylpyhuoneessa
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa