15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tyylin kanssa eläminen: mikä elämäntapa sopii minulle?

Asuminen tyylillä sisustustyylillä ranskalainen harmaa neutraali väri

Asunnon sisustus kertoo paljon ihmisestä. Oikeiden kalusteiden löytäminen on laaja aihe, joka koskee sinua paitsi muutettaessa uuteen asuntoon tai taloon. Yleensä kestää kauan saada selkeä käsitys siitä, miltä kotisi pitäisi näyttää ja miltä sinusta tuntuisi parhaiten. Kun etsit yksilöllistä persoonallisuuttasi parhaiten vastaavaa elämäntapaa, tarvitset tukea tai ainakin muutamia hienoja ideoita. Näin rikastamme sinua tässä artikkelissa. Olipa selkeät linjat tai pikemminkin vintage, värikäs tai melko yksinkertainen, valikoima on suuri ja tyylillä eläminen merkitsee jokaiselle jotain erilaista. Ennen kaikkea on suositeltavaa ottaa aikaa eikä ostaa laitosta nopeasti. Kannattaa investoida korkealaatuisiin pääkalusteisiin ja hyötyä laadusta. Lisää hyödyllisiä vinkkejä löydät postauksesta.

Eläminen tyylillä eri maissa

Asuminen tyylikkäästi sisustettu tyyli neutraalit värit harmaa sisustus myös sohva

Asuintyyliin vaikuttaa ensisijaisesti sijainti. Laitos vaihtelee suuresti maasta toiseen. Voit katsoa inspiraatiota naapurimaista. Onko jokin maa, joka on lähellä sydäntäsi ja jossa olet käynyt tai josta haaveilet? Erilaiset elementit vieraasta maasta, joka voi olla erityisen kaukana, antavat eksoottisen tunnelman ja luovat aivan erityisen tunnelman. Esittelemme lyhyesti joitakin erityisen suosittuja sisustustyylejä, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa vuosikymmenten aikana.

Asuminen tyylillä: aasialainen sisustustyyli

Asuminen tyylillä sisustustyylillä aasialainen puu vaaleat istuintyynyt huonekalut

Lämpimät sävyt, vähän huonekaluja ja paljon tilaa, paljon valoa ja ripaus luontoa – näin kuvittelet eläväsi aasialaiseen tyyliin. Tämä on kuitenkin hyvin monimuotoista, ja sen muodostavat Aasian eri maat – Kiina, Japani ja Intia. On kuitenkin joitain yleisiä merkkejä, jotka edustavat aasialaista elämäntapaa. Huonekalut koostuvat suurelta osin luonnonmateriaaleista, kuten puusta tai kivestä, joka näyttää luonnolliselta: bambu, mangopuu, tiikki, jalava, liuskekivi, laavakivi jne. . Kiinteiden seinien sijaan suojaverkot ja joustavat väliseinät takaavat enemmän yksityisyyttä. Sisustus ja vihreät huonekasvit, jotka luovat erityistä tunnelmaa, ovat erittäin tärkeitä. Tunnettuja aasialaisen sisustustyylin elementtejä ovat: pienet sivupöydät, lattiatyynyt ja pienet huonekalut, aasialaiset hahmot, kirsikankukat ja Buddha-patsaat koriste-elementteinä. Aasialainen tyyli houkuttelee ihmisiä, jotka pitävät minimalismista eivätkä samalla halua luopua ripauksesta eksoottisuutta ja sisustusta.

Eläminen tyylillä: sisustus itämaiseen tyyliin

Asuminen tyylikkäästi sisustettu tyyli itämainen matto olohuone valkoinen sohva

Itämaisesti sisustetussa huoneessa tunnet olosi aluksi hieman ylikuormitetuksi, mutta mukavaksi ja valmiiksi rentoutumiseen. Painopiste on ylellisyydessä: suuret ylelliset matot ja matot, korkealaatuiset huonekalut, joissa on paljon kangasta, sametti ja silkki riippuvat verhoina ikkunoissa. Taiteelliset elementit koristavat jokaisen huonekalun ja alueen. Itämainen tyyli on erityisen suosittu ihmisten keskuudessa, jotka rakastavat yksityiskohtia, ylellisyyttä ja huomiota herättäviä malleja.

Tyylillä eläminen: Välimeren tunnelma

elävä tyyli sisustus tyyli välimeren olohuone puu pehmustetut huonekalut kirkas

Elämä tyylillä, joka muistuttaa lomaa Välimerellä, on monien unelma. Samaan aikaan viehättävä sisustustyyli on tullut tunnetuksi kaikkialla maailmassa ja on erittäin suosittu monien kulttuurien keskuudessa. Pääpaino on maanläheisissä sävyissä, kuten kerma, beige ja oranssi. Tämän ansiosta luonnonmateriaalit, kuten terrakotta, klinkkeri ja puu, karkeat pinnat, kuten rottinki ja kipsi, jolle on ominaista karkea rakenne, ja metalliromu yhdistetään kauniisti. Lattiat on usein kaakeloitu ja usein koristeltu mosaiikkielementeillä. Savesta valmistetut kulhot ja astiat toimivat loistavana koristeena. Ihmiset, jotka pitävät erityisesti auringosta ja valosta, ja niille, jotka keskittyvät mukavuuteen, löytävät varmasti Välimeren sisustustyylin houkuttelevalta.

Eläminen tyylillä: ranskalainen tyylikäs 

elävä tyyli sisustustyyli ranskalaiset pastellivärit neutraali

Klassisen ja modernin yhdistelmä on tyypillinen ranskalaiselle elämäntyylille. Leikkisät elementit yhdistetään optimaalisesti keskenään, mutta eri malleja ei sekoiteta. Huomio yksityiskohtiin ei puutu, mikä tekee leikkisästä luonteesta. Herkät pastellivärit ja ranskalaisen Provencen filigraaniset elementit yhdistyvät harmonisesti moderniin, yksinkertaiseen muotoiluun. Sisustus on erittäin tärkeää: upeat kattokruunut, emalituotteet, metallioptiikka kaikilla puolilla ja yksinkertaiset astiat. Ranskalaiseen tyyliin asuminen sopii kaikille, jotka arvostavat pieniä yksityiskohtia ja lämmintä tunnelmaa.

Skandinaavista elämää tyylikkäästi

elävä tyyli sisustus harmaa musta takka sohva samettipuuta

Skandinavian maat eivät ole kovin mukavia ilmaston vuoksi, mutta niiden suunnittelulla on erittäin myönteinen vaikutus. Ensinnäkin käytetään erittäin vaaleita, neutraaleja sävyjä ja yhdistetään kauniisti värillisiin elementteihin. Siellä on usein paljon valkoisia, harmaita, herkkiä pastellivärejä ja pieniä mustia aksentteja. Skandinaaviseen tyyliin asuminen tarkoittaa kaiken pitämistä mahdollisimman yksinkertaisena ja selkeänä ja kodikkaan oleskelutilan luomista sille. Alueet, kuten ruokapöytä ja sohva, joissa perhe kokoontuu, ovat erittäin tärkeitä. Ylisuuret sohvat ja suuret, tukevat pöydät ovat suositeltavia. Sisustuksessa pääpaino on kodintekstiileissä, kuten tyynyissä, huopia ja päällysteitä. Käsintehdyt elementit, kuten pienet huonekalut, koristeet ja antiikkiesineet ovat tässä erittäin tärkeitä. Skandinaavinen elämäntapa sopii kaikille, jotka pitävät vaaleista väreistä, tykkää tehdä ilman röyhkeitä ja haluavat elää mukavasti samaan aikaan.

Eläminen tyylillä: puhdasta minimalismia

elävä tyyli sisustustyyli moderni minimalistinen mustavalkoinen keittiö

Modernilla tavalla tulkittu skandinaavinen tyyli rajoittuu minimalismiin. Myös vaaleat värit, erityisesti valkoinen, pieni koristelu ja yksinkertaiset design -huonekalut luonnehtivat minimalistista elämäntapaa, joka on nyt erittäin suosittu. Ne, jotka haluavat elää minimalistisesti, luottavat selkeisiin muotoihin, yksinkertaisiin matta- tai kiiltäviin pintoihin, korkealaatuisiin materiaaleihin ja neutraaleihin väreihin, kuten valkoinen, beige, kerma, harmaa ja musta. Ihmiset, jotka ovat helposti hajamielisiä, pitävät järjestyksestä ja selkeästä suunnittelusta, joille vähemmän on aina enemmän, voivat elää hyvin minimalismin kanssa.

Eläminen tyylillä: vintage- ja maalaistyylinen

elävä tyyli sisustustyyli maalaistyylinen keittiö valkoiset laatat vuosikerta

Ehkä minimalismin vastakohta on maalaistyyli. Vaikka vintageille on ominaista pääasiassa vanhat suosikit vanhojen sukupolvien perinnöstä, sinun ei tarvitse välttämättä sulkea pois “uusia” huonekaluja. On monia huonekaluja, jotka on pidetty maalaistyylisinä ja jotka vastaavat samalla uusimpia toiminnallisuuden ja tekniikan suuntauksia. Luonnonpuuta ja romanttisia yhdistelmiä valkoisista ja kukkakuvioista ei saisi puuttua. Asuminen maalaistalon suunnittelussa on tarkoitettu kaikille, jotka aina tuntevat olonsa mukavaksi maassa ja jotka pitävät maalaismaisista huonekaluista.

Eläminen tyylillä: mikä elämäntapa sopii minulle?

elävä tyyli sisustustyyli valkoinen moderni minimalistinen olohuone

Jos et vieläkään ole varma, mikä elämäntapa sopii sinulle parhaiten, seuraavat kysymykset voivat auttaa sinua.

elävä tyyli sisustustyyli musta ja valkoinen moderni skandinaavinen puu

  • Menneisyys tai nykyisyys?

Jos olet innoittamana 20- tai 60 -luvun retro -ulkonäöstä, antiikkiesineiden ja mukavien pehmustettujen huonekalujen innoittamana, voit valita maalaistalon ja “ranskalaisen tyylikkyyden” välillä. Jokaisen, joka haaveilee erittäin puhtaista asuintiloista ja haluaa vain pienen määrän erittäin korkealaatuisia huonekaluja, tulisi valita minimalistinen tai skandinaavinen sisustus.

elävä tyyli sisustus tyyli itämainen eksoottinen eklektinen boheemi makuuhuone

  • Värikäs tai melko neutraali?

Minimalistinen asuminen tyylillä ei ole kovin värikästä eikä näytä erityisen kodikkaalta. Itämaiset ja välimerelliset sisustustyylit inspiroivat värikkäillä aksentteillaan. Täydellinen kompromissi on skandinaavinen sisustus, jossa on värillisiä aksentteja. Jos pidät neutraaleista väreistä, voit valita maalaistalon ja ranskalaisen tyylin välillä.

elävä tyyli sisustustyyli skandinaavinen valkoinen puu ruokapöytä

  • Lisää on vähemmän tai enemmän on yksinkertaisesti enemmän?

Tämän moton mukaan sisustustyylit voidaan jakaa kahteen ryhmään. Minimalistisia ja aasialaisia ​​kalusteita hallitsevat selkeät linjat ja yksinkertaiset muodot. Toisaalta koristelu on etualalla muissa luetelluissa sisustustyyleissä.

elävä tyyli sisustus tyyli maalaismainen maalaistalo vintage puu luonnonkivi

  • kaupunki tai maa?

Tämä kohta koskee vähemmän asunnon tai talon sijaintia. Kyse on enemmän tunnelmasta, jonka haluat luoda. Maalaistalon tai Välimeren kalusteet sopivat maaseudun viihtyisyyttä arvostaville ihmisille. Erityisesti kaupunkilaiset haluavat elää minimalistisessa tai aasialaisessa tyylissä. Täydellinen kompromissi on ranskalainen sisustustyyli.

aasialainen minimalistinen sisustus bambulattia

Previous Post
10 alkuperäistä ideaa sisä- ja ulkokylvökoneille
Next Post
Tee seinäkoriste itse 16 ideassa upealla ilmeellä