15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Metallinen polttopuuhylly houkuttelevaan säilytykseen

savupiippu-hylly-metalli-manhattan-roeshults-värit-punainen-valkoinen-musta-kapea

Jos sinulla on takka, etsit varmasti houkuttelevaa tapaa varastoida puuta lähelle, jotta sinun ei tarvitse juosta ulkona joka kerta. Polttopuun hylly ei ole vain hyödyllinen, vaan sillä voi olla ja sen pitäisi olla myös koristeellinen puoli. Tämä on erityisen helppo hoitaa Polttopuun hylly metallista, joista haluamme esitellä sinulle erilaisia ​​malleja, mukaan lukien suunnittelijaesineitä.

Polttopuuhylly metallista – koristeellinen lisävaruste

Puu-takkahylly metalliseinästä-idea-moderni-kulma-takka-olohuone

Voit myös tehdä metallisen polttopuun hyllyn itse. Tässä suositellaan vakaata metallia. Materiaalista riippuen valmistuskustannukset ovat korkeammat, koska jotkin metallit on vaikeampi hitsata ja tarvitaan erityisiä hitsausjärjestelmiä.

Metallisen polttopuun hyllyn seinät

Takka-puu-hylly-metalli-vintage-takka-ruskea-nahka-tuoli-peili

On myös käytännöllistä, että voit halutessasi maalata metallisen polttopuun hyllyn millä tahansa värillä. Näin saat täydellisen sisustuksen. Mutta musta väri on erityisen moderni ja myös käytännöllinen. Koska polttopuita työnnetään jatkuvasti sisään ja vedetään uudelleen ulos, maali voi likaantua nopeasti, mikä ei ole havaittavissa mustalla.

Sisäänrakennettu hylly

Takka-puu-hylly-metalli-olohuone-kivi-takka-nahkatuoli

Tietysti valitset myös hyllyn käytettävissä olevan tilan mukaan. Jos sinulla on suuri, vapaa seinä, metallinen polttopuuthylly voi olla suurempi ja mahtuu enemmän puuta. Mutta pienempi malli voi myös riittää. Tärkeintä on, että sinun täytyy mennä ulos hakemaan uutta puuta mahdollisimman harvoin.

DIY metallinen polttopuun hylly

Savupiipun hylly metallista teollisuus-diy-putket-pyörät-musta klinkkeri

Olet tervetullut rakentamaan metallisen polttopuun hyllyn itse. Tämä on vaihtoehto, jos pidät teollisesta tyylistä. Ota vain metalliputket ja kokoa haluamasi malli, jonka täytät sitten polttopuilla.

Morsøn polttopuurengas

savupiippu-hylly-metalli-morso-nykyaikainen-pyöreä kahva-kiviseinä

Periaatteessa malleja ei ole rajoitettu ja voit valita koon itse. Täällä voit nähdä mielenkiintoisen pyöreän mallin Morsøsta. Siinä on tyyny lian keräämiseksi ja kahva, joka helpottaa kantamista.

Extremis -hylly pyörillä

Takkapuinen hylly, joka on valmistettu metallista extreme-teräs-harmaa-musta-vaunu

Extremis -mallista on saatavana kaksi värivaihtoehtoa. On myös vaunu, joka vastaa itse metallista polttopuutarraa, jolla koko hylly voidaan yksinkertaisesti kuljettaa sisälle. Sen sijaan, että hakisit puuta useita kertoja hyllyn täyttämiseksi, täytä se kerran ja siirrä se tavalliseen paikkaan takan vieressä.

Solo by Röshults

savupiippu-puuhylly-metalli-roeshults-pyörät-tarvikkeet-käytännöllinen-valkoinen

Tämä Röshultsin metallinen polttopuun hylly on yksinkertainen mutta tyylikäs. Se vie tarpeeksi puuta ja siinä on jälleen pyörät kuljetuksen helpottamiseksi. Valkoinen väri saa myös mallin näyttämään erittäin tyylikkäältä, varsinkin kun se on tummemman seinän edessä.

Mixrack Showroom Finlandista

takka-puu-hylly-metalli-mixrack-showroom-finland-simple-idea-white-polttopuut

Jos pidät skandinaavisesta tyylistä ja haluat sopivan metallisen polttopuun hyllyn, Showroom Finlandin Mixrack voi olla juuri sinulle sopiva. Mallina tavalliset valkoiset pylväät. Voit myös käyttää sitä inspiraationa ja tehdä sen.

Jakkara ja polttopuut hyllyssä yhdessä

Takka-puu-hylly-metalli-artepuro-jakkara-kahvat-kuution muotoilu

Jos sinulla on hyvin vähän tilaa, tarvitset monikäyttöisiä vaihtoehtoja huoneen huonekaluille ja tarvikkeille. Tämä alkuperäinen metallinen polttopuun hylly tarjoaa juuri sen. Toisaalta se on pieni malli, joka vie vähän tilaa, ja toisaalta sitä voidaan käyttää myös jakkarana, sohvapöytänä tai sivupöytänä.

Veistoksellinen ajatus

Takka-puu-hylly-metalli-helppo-inspiraatio-make-tangot

Kuten minkä tahansa muun tyyppiset hyllyt, myös metallisella polttopuun hyllyllä voi olla koristeellinen vaikutus. Oikealla muotoilulla se voi olla todellinen katseenvangitsija huoneessa ja enemmän kuin vain lisää säilytystilaa. Kaunis jalusta tai eri värien yhdistelmä voi olla suuri katseenvangitsija huoneessa.

Puolipyöreä hylly

Polttopuun hylly-metalli-pieni-puoliympyrä-musta-muotoilu

Metallissa on hienoa, että sitä voidaan taivuttaa ja muotoilla upeasti. Erityisesti takorauta on loistava tapa luoda koristeellisia ja romanttisia malleja. Täältä näet metallisen polttopuun hyllyn, joka on puolipyöreä ja mahtuu puulle upeasti menettämättä koristeellista ulkonäköään.

Ripusta takatyökalut

Takka-puu-hylly-metalli-pieni-takka-ruokailuvälineet-tiili-takka

Metallinen polttopuun hylly on paras sijoittaa takan lähelle. Joten sinulla on aina se käsillä lämmitettäessä ja teet alueen likaiseksi sirpaleilla tai muulla lialla. Hylly on myös käytännöllinen, jos siinä on myös koukkuja takatyökalujen ripustamiseen.

Suuri polttopuun hylly

Polttopuut hylly-metalli-alkuperäinen-muoto-kuvio-suunnittelu-tukit-ulkokäyttöön

Tämä metallinen polttopuun hylly on suunniteltu siten, että siinä oleva puu vaikuttaa myös koristeelliseen vaikutukseen. Voit jopa yhdistää erilaisia ​​puulajeja ja -kokoja alkuperäisten kuvioiden luomiseksi. Näin on myös seuraavan esimerkin kanssa:

Suorakulmainen muoto

Takka-puu-hylly-metalli-materiaali-teräs-kasvi-koristelu-säilytystilaa

Useita osastoja on suunniteltu mihin tahansa muotoon, joista jokainen on täytetty erilaisilla puulajeilla tai hirsillä ja sauvoilla. Hyllyn leveyden tulisi suunnilleen vastata polttopuun vakiopituutta, jotta järjestely näyttää lopulta mukavalta ja siistiltä.

Yksinkertaiset mallit

Savupiippu-puuhylly-metalli-minimalistinen-design-huone-deco-huonekalut

Metallisen polttopuun hyllyn ei tarvitse olla ollenkaan kallis. Normaali suorakulmainen muotoilu voi näyttää yhtä houkuttelevalta kuin pyöreä tai koristeellinen. Takorauta ja houkuttelevat koristeet voivat olla melko kalliita. Jos et halua investoida paljon, valitse yllä olevan kaltainen hylly, joka voidaan jakaa myös useisiin osastoihin.

Seinien koristelu polttopuilla

Takka-puuhylly-metalli-pyöreä idea-houkutteleva sohvapöytä

Jos metallinen takkahylly kiinnitetään hyvin ja tukevasti, se voi myös koristella seinän täydellisesti, kuten tässä olohuoneessa. Pyöreä muotoilu on jälleen jaettu useisiin osastoihin, jotka on täytetty erilaisilla tukkeilla ja puukappaleilla. Hylly näyttää olevan enemmän koriste kuin varasto.

Pieni takorautahylly

Polttopuut-metalli-takorauta-kaksi osastoa-polttopuut

Pieni metallinen polttopuuthylly on kompakti ja voidaan tarvittaessa sijoittaa helpommin ja nopeammin sivuun, mikä on erityisen edullista, kun ei ole pyöriä. Kaksi osastoa voidaan käyttää polttopuiden ja ohuiden tikkujen erottamiseen tulen sytyttämiseksi.

Yksinkertainen metallirunko

Takka-puu-hylly-metalli-tarvikkeet-moderni-Välimeren-takka-auki

Kaksi kehystä, jotka on kiinnitetty toisiinsa tangolla tai tangolla tietyin väliajoin, ovat kaikki mitä tarvitaan metalliselle polttopuun hyllylle. Malli on niin yksinkertainen ja tekee silti suuren vaikutuksen. Moderni hylly tulee omakseen Välimeren sisätiloissa ja on kaikkea muuta kuin tunkeileva.

Polttopuuhylly sisä- ja ulkotiloihin

puinen takkahylly, joka on valmistettu metallisuunnittelusta-liesi-lämmitys-lyhty-seinäverhous-puu

Täältä näet toisen vaihtoehdon puolipyöreälle suunnittelulle. Hyllyn korkeus voidaan säätää jalkojen avulla halutulla tavalla. Tässä mallissa on myös kaksi osastoa, jotka voidaan täyttää eri tavalla. Metallinen polttopuuhylly sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön, eikä sitä pitäisi ehdottomasti puuttua mukavan asumiskokemuksen saavuttamiseksi.

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla