15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Taloudellinen tuki omaan kotiin – vinkkejä Riesteriin, luottotiedot ja lainat sukulaisille

Monille ihmisille oman omaisuuden saaminen on rakkain toive. Ei ainoastaan ​​vuokrankorotusten välttämiseksi, vaan pääasiassa varautumiseen vanhuuteen ja henkilökohtaisten unelmien toteuttamiseen. Harva heistä pärjää ilman taloudellista apua. Kiinteän asunnon rahoittamiseen tarvitaan lainattua pääomaa. Hankinnan helpottamiseksi annetaan seuraavat tiedot Riesterin asuntosäästöistä, lainoista ja niihin liittyvistä lainoista.

Riester Bausparen – turvallisuuden ja päästöoikeuksien suunnittelu

Punatiilinen talo, jossa on patio ja vihreä ruoho ja puut

Haluatko ostaa tai rakentaa talon muutamassa vuodessa ja arvostatko suunnittelun turvallisuutta? Silloin Riesterin asuntolaina- ja säästämissopimus voi olla järkevä ratkaisu. Valtion tukema Yksinhinta 175 euroa vuosittain. Lapsilisä on 300 euroa per lapsi (syntynyt vuoden 2008 jälkeen). Riester-asuntolainasäästöjen painopiste on luoton kerääminen valtion tuen avulla, jotta myöhemmin voidaan hakea matalakorkoista lainaa. “Korvausten lisäksi rahoituksen toinen osa on se, että Riesterin asuntolainan ja säästösopimuksen säästöasteet, jotka ovat enintään 2100 euroa vuodessa, voidaan vähentää verosta erityiskuluina”, lisää rahoitus- ja yritysportaali ftd.de oppaassa Riester -kodin säästöihin. Sieltä löydät lisätietoja ja keskeisiä tekijöitä, jotka ovat tärkeitä sopivaa asuntolainaa ja säästämissopimusta etsittäessä. Mitä tulee muun muassa rakennusyhteisöjen vertailuun Laina- ja luottokorot nimetty päätöksentekoperusteeksi.

Tärkeä: Riester -rakennusyhteiskunnan säästöjärjestelmä perustuu loppupään verotuksen periaatteeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että rakennusyhteiskunnan säästäjät hyötyvät verosäästöistä työuransa aikana ja tukien verot erääntyvät vasta vanhuudessa. Koska veroprosentti on yleensä pienempi vanhuudessa, verovelvollisuus pienenee.

Luotto – kuinka paljon taloa voit maksaa?

Kotirahoitus pankkilainoilla ja pääomalla

Mitä enemmän pääomaa sinulla on, sitä nopeammin pankit ovat valmiita tarjoamaan ulkopuolista pääomaa. Riittävä oma pääoma vaikuttaa myönteisesti luottokelpoisuuteen, mikä puolestaan ​​vaikuttaa myönteisesti lainakorkoihin. Omavaraisuusaste on 20-40 prosenttia. Ennen kuin saat tarjouksia pankkilainoista asuntorahoitukseen, on tärkeää ottaa huomioon kaikki kustannustekijät ja laskea realistisesti kuukausittainen lainaerä. Hankintahinnan tai todellisten rakennuskustannusten lisäksi hankinnan tai rakentamisen aiheuttamia lisäkustannuksia ei pidä aliarvioida. Kiinteistönsiirtovero, notaarimaksut, välityspalkkiot ja kiinteistörekisteri ovat vain muutamia niistä kuluista, jotka on otettava huomioon. Ihannetapauksessa liitännäiskustannukset voidaan maksaa omalla pääomalla, mutta lisäksi 20 prosenttia kokonaiskustannuksista.

Kiinteistörahoituksessa suositellaan 20-40 prosentin omavaraisuusastetta

Periaatteessa on suositeltavaa olla sijoittamatta koko omaa pääomaa kiinteistöön. Kolmen kuukauden nettotulojen rautavara estää taloudelliset pullonkaulat ja toimii tärkeänä puskurina. Loppujen lopuksi jotain voi rikkoutua milloin tahansa. Odota suunnittelemattomia korjaamokustannuksia autolle, viallisia kodinkoneita ja takaisinmaksuja, jotta et joudu vaikeuksiin odottamattomien kulujen kanssa!

Vinkkimme taloussuunnitteluun jokapäiväisessä elämässä voivat auttaa sinua säästämään.

Talousneuvoja selittää koronmuutoksen periaatteet

Lainatarjouksia verrattaessa perustuu ensisijaisesti vuosikorko kunnioitetaan. Viime kädessä tämä tunnusluku mahdollistaa lainakustannusten vertailun mutkattomalla tavalla. Keskittyminen pelkästään tähän korkoon olisi kuitenkin huolimatonta. Lisäksi nämä kohdat ovat tärkeitä:

• Käyntiaika

• Erityinen takaisinmaksu

• Kiinteä korko

• Veloituskorot laina -aikana

• Joustavuus takaisinmaksussa

Lainasopimuksen on vastattava optimaalisesti kotitalouden taloudellisia mahdollisuuksia. Jos olet epävarma, riippumattoman talousneuvojan neuvot ovat hyödyllisiä tarpeettomien riskien ottamisen välttämiseksi.

Sukulainen – kirjallinen sopimus estää konfliktit

suhteellinen laina lisää pääomaa kiinteistörahoituksessa

Voit saada lainattua pääomaa erityisen halvalla suhteellisen lainan avulla. Sukulaiset, tuttavat ja ystävät voivat toimia lainanantajina. Rahat eivät siis tule virallisista lähteistä. Tästä on se etu, että ei kyselyä Schufa -luottolaitoksessa ja pääsy ulkopuoliseen pääomaan on mahdollista myös alhaisella luottoluokituksella. Lisäksi suhteellinen laina lisää pääomaa ja tämä vahvistaa asemaa pankeissa.

Sukulainen - kirjallinen sopimus estää konfliktit

kärki: Vaikka sukulaisen lainan pitäisi perustua luottamukseen, molemmat osapuolet hyötyvät kirjallisesta lainasopimuksesta. Asiakirjaa ei vaadita muodonvapauden vuoksi, mutta se estää väärinkäsityksiä ja vihaa. Jos asiakirja puuttuu, BGB -määräyksiä sovelletaan riitatapauksissa, ja niillä voi olla massiivisia kielteisiä seurauksia. Lainanottajan, lainanantajan, lainasumman ja sovitun koron lisäksi olisi täsmennettävä laina -aika ja takaisinmaksuaika. Lainaajat ja lainanantajat vahvistavat allekirjoituksellaan suostumuksensa.

Previous Post
Osta miesten talvitakki – valitse oikea takki miehille
Next Post
Venyttely – tai miten voit saavuttaa unelmakehosi venyttämällä