15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tuo luonto kotiisi: 6 ideaa puusta ja kasveista

Tuo luonto taloon, jossa on paljon vihreitä kasveja

Useimmille ihmisille luonto tarkoittaa rauhan löytämistä ja pakenemista kiireisestä jokapäiväisestä elämästä lataamaan akkuja. Ne, jotka asuvat suurkaupungissa ja harvoin nauttivat luonnosta, voivat keksiä näitä ideoita tuo luonto kotiisi. Luonnonmateriaalit, kasvit ja löydetyt esineet metsästä tarjoavat miellyttävän luonnon tunteen omissa neljässä seinässäsi ja vaikuttavat rauhoittavasti kehoon ja mieleen, jota arki kuormittaa.

Tuo luonto kotiisi – paljon kasveja

Tuo luonto taloon olohuone-palmu-vihreä% cc% 88n-kasvit-% cc% 88pfe-kori

Kasvit ja kukat tuovat luonnon suoraan taloon ja antavat jokaiselle huoneelle, joko maalaismaisen tai modernin, täysin uuden vaikutelman. Ne eivät vain näytä kauniilta, vaan niillä on myös positiivinen vaikutus terveyteemme olemalla myrkyllisiä Aineet ilmasta suodattaa ja lisää kosteutta. Parhaita puhtaan ilman sisäkasveja ovat lehtiliput, sanseveria, vihreät liljat ja muratti.

Yrttitarha keittiössä

luonto-talo-hanki-yrtti-puutarha-keittiö-basilika-kuppi

Jos asunnossasi ei ole tilaa keittiöpuutarhalle, voit silti luoda pienen yrttitarhan keittiöön. Säteilevän vihreän lisäksi tuoreet yrtit tarjoavat hienoja tuoksuja ja antavat jokaiselle ruokalajille sen erikoisen maun. On monia yrttejä, joita voit kasvattaa itse, kuten basilikaa, rosmariinia, timjamia ja minttua. Yrttitarhasi ei välttämättä tarvitse seisoa ikkunalaudalla, vaan se voidaan asentaa myös riippumaan seinälle tai keittiön saaren yläpuolelle. Pienellä ammattitaidolla ja mielikuvituksella voit luoda pystysuoran yrttitarhan itse.

Tuo luonto kotiisi – puunrunkopöytä

Tuo luonto kotiisi

Vaaleasta vaahterasta tummaan pähkinään: riippumatta siitä, minkä tyyppistä puuta pidät parempana, puu välittää lämpöä ja mukavuutta. Voit tuoda taloon enemmän luontoa massiivipuukalusteilla, joissa jyviä ja värejä ei piiloteta, vaan ne on tietoisesti asetettu parrasvaloihin. Luonnollinen, aito ja luonnollinen ovat avainsanoja, jotka luonnehtivat luonnon elävää suuntausta. Puupaloista tehdyt sohvapöydät esimerkiksi luonnollisessa muodossa ovat erittäin suosittuja ihmisten keskuudessa, jotka haluavat sisustaa kotinsa sopusoinnussa luonnon kanssa.

Tuo luonto kotiisi – vihreät seinät

nature-house-get-green-wall-kasvit-saniaiset-pysty-vihreä

Pystysuorat puutarhat ja vihreät seinät ovat kasvattaneet suosiotaan jo jonkin aikaa. Aiemmin liiketiloissa käytetty, nykyään ne ovat jo löytäneet tiensä yksityisiin asuntoihin. Kasvit istutetaan seinän viereen ja päällekkäin ja inspiroivat luonnollisella ulkonäöllään. Asennusjärjestelmien (kangaskassit, laatikkomoduulit ja lankakehykset) monipuolisuuden ansiosta viheriö voidaan räätälöidä yksilöllisesti kodin omistajan tarpeisiin ja huonetilanteeseen. Kasviseinillä on myös muita etuja, kuten äänieristys ja ilmanraikastus rauhallisen ja terveen sisäilman takaamiseksi.

Haaralamput – katseenvangitsijat ruokapöydän yläpuolella

natur-haus-hae-tarvikkeet-riippuvalaisin-haara-lamppu-ruokapöytä

Toinen katseenvangitsija ovat lehtettömät oksat ja oksat, jotka voivat näyttää hieman oudolta, mutta jotka voidaan upottaa täydellisesti sisustukseen. Kun seuraavan kerran kävelet metsässä, pidä silmällä kauniisti muotoiltuja oksia, joita voit käyttää erilaisiin DIY -projekteihin!

Tämä riippuvalaisin on esimerkiksi erittäin helppo valmistaa oksasta ja erilaisista lampuista tekstiilikaapelilla. Tässä artikkelissa löydät yksityiskohtaiset ohjeet tämän tekemiseen!

Haarautuneen tilauksen apuvälineet

natur-haus-hae-tarvikkeet-korut-jalusta-kulta-lakattu-haara

Tällä kullalla lakatulla oksalla voit peittää ja järjestää korusi ihanasti. Tarvitset vain maljakon, kauniisti muotoillun oksan, maaliruiskun ja vanhat sanomalehdet. Suihkuta oksaa runsaasti maalisuihkeella ja anna sen kuivua. Laita sitten haara maljakkoon ja ripusta korut. Lisää vakautta lisäämällä maljakko hiekalla, kuorilla, pikkukivillä tai karkealla koristehiekalla.

Previous Post
Rakenna oma työpöytäsi – tee -se -itse -projekteja ja ideoita harrastelijoille ja ammattitaitoisille miehille
Next Post
Optimoi juoksumaton kunto – 9 menetelmää, jotka lisäävät hauskanpitoa harjoittelun aikana