15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lämmitä halvalla ja tehokkaasti innovatiivisilla infrapunalämmittimillä

infrapunalämmitysseinäpaneelin aihe-ranta-makuuhuone-kyyhkynen-harmaa-sininen

Sähkölämmityksen alaan kuuluu myös infrapunalämmitys. Jotta voit tuottaa lämpöä tehokkaasti, käytä tätä modernia infrapunatekniikkaa ja säästä sähkökustannuksia. Jokainen, joka etsii vaihtoehtoisia lämmitysjärjestelmiä tänään, ei voi sivuuttaa innovatiivisia infrapunalämmittimiä. Ammattimaisen asennuksen ansiosta infrapunalämmitysjärjestelmät mahdollistavat jopa 30% pienemmät kustannukset verrattuna vanhentuneisiin lämmitysjärjestelmiin. Näiden järjestelmien energiatehokkuus on korkea, koska infrapunalämmityksen tehostamiseksi tarvitaan vain hyvin lyhyitä esilämmitysaikoja. Nykyaikaisilla järjestelmillä on houkutteleva, erilainen muotoilu ja useita etuja.

Infrapunalämmitys käytössä

miten-infrapunalämmitin-vertailu-perinteiset lämpöpatterit

Infrapunalämmittimet voivat sopeutua vastaavaan huoneeseen. Järjestelmät voidaan asentaa esimerkiksi kattoon tai integroida huoneeseen asumisen lisävarusteena. Infrapunalämmittimen tuottama lämpö jakautuu tasaisesti huoneeseen ja takaa miellyttävät lämpötilat. Periaate ja lämmönjako ovat samanlaisia ​​kuin kaakeliuunin tyyppi. Infrapunalämmittimiä voidaan käyttää sekä asuntojen että talojen sisällä ja ulkopuolella – esim. B. parvekkeilla ja terasseilla. Järjestelmät käyttävät infrapunasäteitä tai tarkemmin sanottuna sähkömagneettisia aaltoja lämmön tuottamiseen.

Turvallinen lämmitys infrapunalämmittimillä

infrapunalämmitys-peili-seinäasennus-sohvan taakse

Infrapunalämmityksen avulla lämmität paitsi halvalla ja tehokkaasti myös turvallisesti ja ilman terveysriskiä. Korkealaatuisilla infrapunalämmittimillä sähkösmogin aiheuttama terveysriski on lähes mahdotonta, koska näiden laitteiden magneettikentät kumoavat toisensa. Radiotermostaattia käytetään infrapunalämmityksen säätämiseen, jota ohjataan lähettimen ja vastaanottimen avulla. Infrapunasäteet ovat samanlaisia ​​kuin auringon säteet. Tässä tapauksessa ilmaa ei lämmitetä, kuten tavanomaisissa lämmitysjärjestelmissä, vaan pintoja valaistaan, joiden lämpösäteily takaa ympäristön tai huoneen lämmityksen. Lämpösäteily vaikuttaa vain kiinteisiin ja nestemäisiin kappaleisiin. Kaikki huoneen kiinteät kappaleet absorboivat infrapunalämmittimen lämpösäteilyä ja luovuttavat sen sitten uudelleen tasaisesti ympäristöön.

Infrapunalämmitys: mallit ja vaihtoehdot

infrapunalämmittimet-miten-lasi-kuva-aihe-seinäasennus-makuuhuone

Nykyään infrapunalämmittimet voidaan sovittaa huoneen kalusteisiin tai laitteisiin. Laitteita on tarjolla lukuisia eri malleja. Kaikkien, jotka ovat kiinnostuneita nykyaikaisista lämmitysjärjestelmistä, tulisi etsiä sellainen Infrapunalämmityksen valmistaja (kuten Welltherm) tai ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaan. Ostaminen suoraan eri verkkokaupoista ei ole suositeltavaa, koska ei ole harvinaista, että asianmukainen suorituskyvyn suunnittelu epäonnistuu. Huomaamattomien infrapunalämmittimien mallit vaihtelevat yksinkertaisista valkoisista metallilämmittimistä ns. Kuvalämmittimiin, joiden etupuolella on yksilöllisesti painetut kuvamateriaalit. Tyypillisiä muotoja z: lle. B. keittiöalue tai toimisto ovat liitutaulun infrapunalämmittimiä. Saatavilla on myös peili -infrapunalämmittimiä, jotka sopivat erityisesti kylpyhuoneisiin, sekä lasisia infrapunalämmittimiä, jotka mm. löytää sopiva paikka ulkona ja talvipuutarhassa.

Käytä infrapunalämmitystä oikein

infrapunalämmittimet-seinäpaneeli-koota-aihe-kukka-sähkö-lämmitys

Jos käytät infrapunalämmitystä oikein, voit saavuttaa säästöjä sen avulla. Lähes kaikissa tapauksissa kuitenkin riittävä Rakennuksen eristys olla varma. Kyse on lämmön tehokkuudesta ja huoneessa, huoneistossa tai talossa tuotetun lämmön säilyttämisestä. Toinen infrapunalämmittimien käyttöpaikka on harvoin käytetty huone tai loma -asunto. Aina kun lämmitystarve on vähäinen tai monimutkaisen lämmitysjärjestelmän asennus on liian kallista, se on ihanteellinen paikka infrapunalämmitykseen. Mutta riippumatta siitä, missä vaihtoehtoista lämmitysjärjestelmää käytetään, infrapunalämmityksen käytöllä on aina joitain etuja:

  • Pieni palovaara
  • Pieni energiankulutus suoran säteilytyksen ansiosta
  • Ei ole likaa, kuten pölyä, tuhkaa, muuta likaa
  • Pitkä käyttöikä
  • Pieni asennus
  • Voidaan käyttää koriste -elementtinä

Jokaisen, joka on valinnut infrapunalämmityksen käytön, tulisi kaikista eduista huolimatta arvioida asumistilanne oikein. Koko vanhan rakennuksen lämmitys ei ole ilmaista edes tehokkaalla infrapunalämmitystekniikalla. Aikaisemmin suoritetun lämmöneristyksen käyttö on usein hyödyllistä. Tarvittavan tehon tarkka laskeminen on yksi menestyksen perusta infrapunalämmittimen asennuksessa. Sinun pitäisi ehdottomasti jättää se asiantuntijan tehtäväksi, jotta et jäädy tai aiheuta tarpeettomia lämmityskustannuksia myöhemmin.

infrapunalämmitys-olohuone-seinä-miten se toimii-lämpöpäästöt

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen