15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Melko viistot – kireät laskostetut kaihtimet

jännittyneet laskostetut talvipuutarhan aurinkosuojavinkit temppuja

Jos etsit aurinkosuojajärjestelmää, joka toimii tehokkaana katseenvangitsijana ja joka on myös visuaalisesti houkutteleva, kireät laskostetut kaihtimet ovat oikea valinta. Laskostetulla kaihtimella on lukuisia etuja tavallisiin rullaverhoihin ja sälekaihtimiin verrattuna – ennen kaikkea toiminnallisuus ja vakaus luonnehtivat korkealaatuista laskosverhoa. Markkinoilla on nyt monenlaisia ​​malleja laskostettuja kaihtimia, ja erityisesti jännitetyt laskostetut kaihtimet ovat erittäin suosittuja. Selitämme, miksi näin on seuraavassa artikkelissa.

Jännitetyt laskostetut kaihtimet – mikä tekee niistä erottuvan?

braced laskostettu olohuone olo ideoita kangas nojatuolit

Pohjimmiltaan ripustettavat laskostetut kaihtimet eroavat kiristetyistä laskostetuista kaihtimista, erityisesti niiden ripustuksessa. Vaikka roikkuvat mallit on asennettu pysyvästi yläosaan, niiden alaosassa on joustava kisko, jota voidaan siirtää haluamallasi tavalla – se roikkuu. Sitä vastoin kiristetyt laskostetut kaihtimet on kiinnitetty sekä ylä- että alapuolelle. Tällä tavalla ne kestävät tuulen puuskia ja vedettä – ne on asennettu pysyvästi ja niitä voidaan siirtää vain käsin.

braced laskostetut kankaat kuvio värejä

Tiukat laskostetut kaihtimet ovat myös visuaalisesti vakuuttavia kaikkialla: Niitä on nyt saatavana useissa eri väreissä, muodoissa, materiaaleissa ja malleissa. Tietysti eri malleissa olevat laskostetut kaihtimet voidaan myös yhdistää toisiinsa. Voi olla myös käytännöllistä käyttää laskostettuja kaihtimia eri läpinäkyvyysasteilla. Ohuet, kevyet kankaat ovat hyviä vaimentamaan suoraa auringonvaloa, kun taas tummat, paksut kankaat takaavat luotettavan tummumisen. Riippuen siitä, kuinka paljon valoa tulee huoneeseen, kangas voidaan sitten vetää joustavasti yhteen tai vetää auki – joten laskostettu kaihdin sopii todella kaikkiin tilanteisiin.

Jännitetyt laskostetut kaihtimet mittojen mukaan: oikea laskostettu kaihdin jokaiseen ikkunaan

kireät laskostetut makuuhuoneet asettavat aurinkosuojan

Nykyään ikkunoiden muodot ovat erilaisia: suorat ja pystysuorat ikkunat eivät ole enää markkinoiden ainoita vaihtoehtoja. Niitä on saatavana kolmion, viisikulmion tai kuusikulmion muodossa, pyöreinä ikkunoina tai lattian pituisina ikkunoina. KADECOn kiristetty, mittatilaustyönä tehty laskostettu kaihdin, joka on räätälöity tarkasti ikkunan koon ja muodon mukaan, on ihanteellinen. Tämä varmistaa, että laskostettu kaihdin ei vain sovi täydellisesti huoneeseen, vaan myös optimaalisen tummumisen ja maksimaalisen yksityisyyden suojan.

Nykyaikaisille ja korkealaatuisille laskostetuille kaihtimille on yleensä ominaista eri toiminnot: Ne eivät ainoastaan ​​toimi yksityisyyden suojana, vaan myös suojaavat liialliselta valolta ja siten korkeilta lämpötiloilta olohuoneissa. Samaan aikaan, kun hunajakenno on laskostettu kaihtimella, jossa on integroitu “puskuri”, ne pitävät kylmän poissa ja voivat siten vähentää kestävästi lämmityskustannuksia. Käyttämällä toiminnallista laskostettua verhoa voidaan yhdistää käytännöllisiä piirteitä koristeelliseen asumismukavuuteen. Se yhdistää useita toimintoja ja voidaan myös kiinnittää monella eri tavalla.

 Asenna ja kohdista kiristetyt laskostetut kaihtimet oikein

kireä laskostettu keittiön muotoilu kilpi parvekeovi

Jos haluat esimerkiksi tummentaa makuuhuoneesi ja suojata sitä auringon kuumuudelta, sinun on valittava laskostettu kaihtimet, jotka on valmistettu paksusta, läpinäkymättömästä kankaasta. Maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi tämä on tietysti kiinnitettävä suoraan ikkunaruutuun ja oltava sivujen tasalla. Tämä osoittaa selkeät erot riippuvien ja kiristettyjen laskostettujen kaihtimien välillä: jälkimmäiset voidaan kiinnittää ja kiinnittää suoraan ikkunaruudun eteen, kun taas riippuvat laskostetut kaihtimet ovat aina muutaman senttimetrin päässä paneelista. Siksi on erittäin tärkeää varmistaa, että istuvuus on mahdollisimman täydellinen, joka on samalla tasolla ikkunan sivujen kanssa.

Jännitetty laskostetut kattoikkunat talvipuutarha

Kiristetyn laskostetun kaihtimen koko riippuu sen suunnittelusta: Nykyään on olemassa pääasiassa malleja, joissa on käytännölliset Cosiflor -kiskot, jotka mahdollistavat erityisen mukavan käsittelyn. Myös poraaminen on usein vaikeaa etenkin vuokra -asunnoissa, minkä vuoksi laskostetut kaihtimet, joissa on liima- tai kiristyslaite, sopivat hyvin näihin tarkoituksiin. Tämä tarkoittaa, että ei ole ärsyttäviä porausreikiä ja laskostettu kaihdin on edelleen tarkasti kiinnitetty. Turvallisuussyistä kattoikkunoihin kiinnitetyt laskostetut kaihtimet tulee kuitenkin aina varovasti ruuvata. Ihannetapauksessa lasitetun kaihtimen asennuksen suorittaa asiantuntija, joka voi myös antaa vinkkejä käsittelyyn.

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti