15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sähköinen autotallin ovi – 18 ideaa houkuttelevalle julkisivulle

sähkökäyttöiset autotallin oviideat-modernit-mallit-käytännölliset-talon rakentaminen

Autotallin ovi on tärkeä osa talon julkisivua. Sitä ei käytetä ainoastaan ​​autotallin turvalliseen lukitsemiseen, vaan sen tulee myös olla visuaalisesti houkutteleva ja sulautua muuhun taloon. Yksi on erityisen käytännöllinen sähköinen autotallin ovi, jotka voidaan avata ja sulkea kaukosäätimellä. Haluaisimme esitellä sinulle joitain tällaisten autotallin ovien malleja, joiden pitäisi innostaa sinua. Valitse kontrastin luomisen ja tuskin havaittavien tavoitteiden välillä.

Sähköinen autotallin ovi, joka on valmistettu pystysuorista säleistä

sähkökäyttöinen autotallin ovi puuliuskat-valo-moderni-polkupyörä-harmaa-seinä

Tämä D’Arcy Jones Architecturen autotallin ovi koostuu vaaleista puisista säleistä, jotka luovat modernin autotallin. Sähköinen autotallin ovi voidaan valmistaa mistä tahansa materiaalista. Näin voit mukauttaa sen täydellisesti talon tyyliin.

Sähköinen autotallin ovi paristolla

sähköinen autotallin ovi kontrastivärit-ruskea-valkoinen-kiviseinä

Akku asennetaan usein, jotta voit avata autotallin oven sähkökatkon sattuessa. Sähkökäyttöisten autotallin ovien aurinkokuntajärjestelmät puolestaan ​​auttavat säästämään energiaa. Sinun on päätettävä, mikä on sinulle parasta. Yllä näet David Jameson Architectin muunnoksen kolmesta portista.

Käytä vanhaa puuta

sähköinen autotallin ovi naamiointi-haalistunut-puun näköinen sisäänkäynti

Tässä esimerkissä Christopher Simmonds Architects ei käyttänyt kierrätettyä puuta vain sähköiseen autotallin oveen. Samat paneelit koristavat autotallin seiniä ja talon toisen kerroksen julkisivua. Yhdessä pohjakerroksen valkoisen julkisivun kanssa tuloksena on erittäin tyylikäs ulkoasu koko talolle.

liukuovi

sähkö-autotallin ovi-minimalistinen-tumma-puunvalkoinen-runko-ovi

Sähköinen autotallin ovi voidaan asentaa myös liukuoven muodossa. Jos haluat mekaanisen vaihtoehdon, se on täysin sinun päätöksesi. Tämä kaunis Guilherme Torresin muotoilu koostuu tummista lakatuista, vaakasuorista puulevyistä, jotka on kehystetty valkoisella autotallilla.

Autotallin ovi osana taloa

sähkö-autotallin ovi-yksivärinen-valaistus-idea-etupiha

Kuten kierrätyspuusta valmistetun sähkökäyttöisen autotallin oven variantti, tämäkin autotalli mukautettiin talon julkisivulle materiaalinsa ja muotoilunsa ansiosta. Autotallin ovi on tuskin havaittavissa. Houkutteleva valaistus tekee siitä myös erottuvan. Idea tulee Feldman Architectureilta.

Teräsidea

sähkö-autotallin ovi-ruostumaton teräs-kuvio-betoni-autotalli

Se tulee taiteelliseksi tämän autotallin oven kanssa. Se koostuu teräspaneeleista, jotka katkaistaan ​​ristikkomallilla luodakseen kauniin kuvion. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkonäkö tarjoaa myös houkuttelevan kontrastin harmaaseen autotalliin: Miller Designin suunnittelijat käyttivät terästä sähkökäyttöiseen autotallin oveen.

Tumma puu

sähkö-autotallin ovi-säleet-puu-lakkaus-tummanruskea-moderni-talo

Tummat, pystysuorat puukaistat mukautuvat talon julkisivuun. Tuloksena on moderni talomuotoilu, joka takaa asumismukavuuden heti ajotieltä saapuessasi. Portit on yhdistetty valkoisiin seiniin ja valoisaan ajotielle. Sähkökäyttöisen autotallin oven puun on suunnitellut BVN Architecture.

Sähköinen autotallin ovi ovella

sähkö-autotalli-ovi-valkoinen-ovi-yksityisyys-näyttö-talo-hedge-tree

Jos haluat visuaalisesti huomaamattoman näkyvän sähkökäyttöisen autotallin oven, sen tulee olla viimeistely ja muotoilu kuin kotisi muu pohjakerros. Tämä pätee tietysti, jos autotallisi on talossa. Tämä malli tulee arkkitehdeiltä Wannenmacher + Möeller GmbH.

Vaakapuiset nauhat

sähkö-autotallin ovi-katto-retro-tunnelma-moderni-muotoilu-puulevyt

Tämä autotallin ovi on visuaalisesti erotettu. Vaikka muu julkisivu on suunniteltu raidalliseksi, autotalli koostuu koko alueesta vaakasuorista puulevyistä. Nämä eivät kuitenkaan eroa tyyliltään ja väriltään. Choi Ropiha Figheran kaltainen sähköinen autotallin ovi näyttää eksoottiselta.

Luo kontrasteja

sähkö-autotalli-ovi-rannikko-design-sängyt-autotalli-inspiraatio-merinäköala

Pidämme tätä ajatusta erittäin houkuttelevana, jossa suunnittelussa käytettiin kontrastien vaikutusta. Minimalistinen talo on suunniteltu kokonaan valkoiseksi, kun taas ajotieltä koristaa tummasta puusta valmistettu sähköinen autotallin ovi. Todella merkittävä idea Gavin Maddock Design Studiosta.

Sähköinen autotallin ovi kaksinkertaiselle autotallille

sähkö-autotallin ovi-kuvio-lasiliuskat-lamput-betoni-harmaa-julkisivu

Houkuttelevaa valaistusta käyttää tässä suunnittelussa myös Mark Brand Architecture valaisemaan ajotieltä yöllä. Sähköisen autotallin oven ei tarvitse olla täysin läpinäkymätön. Kapeilla lasinauhoilla on koristeellinen vaikutus portin kokonaissuunnitteluun ja ne näyttävät erittäin moderneilta.

Harmaa muotoilu

sähkö-autotallin ovi-ajotieltä-laatat-betoni-puutarha-suunnittelu-yksivärinen-autotalli-idea

Ilman ajotietä autotallin ovi olisi tuskin havaittavissa. Näet sähköisen autotallin oven, jossa on pieni katos. Voit laajentaa autotallin autokatoksella. On myös mielenkiintoista, että autotalli sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Tällä tavalla Splycen arkkitehdit ja suunnittelijat ovat hyödyntäneet täydellisesti rinteiden sijaintia.

Harmaa tiili ja puu

sähkö-autotallin ovi-klinkkeri-verhous-päällystyskivi-ajotie-harmaa

Ajotie ja autotalli on suunniteltu yksiväriseksi harmaasta kivestä ja harmaasta klinkkeristä. Autotallin ovi kirkkaan oranssinruskeassa sävyssä oli loistava valinta aksentin asettamiseksi. Autotalli, jossa on sähköinen autotallin ovi, sijaitsee kaukana talosta ja sen on luonut Sanders Pace Architecture.

Lasitalo, jossa on kaksinkertainen autotalli

sähkö-autotalli-ovi-recaceln-puu-kaunis-kuvio-ikkuna-rintamalla-lasitalo

Tässä on toinen esimerkki kierrätetystä puusta valmistetusta sähköisestä autotallinovesta. Väriltään se mukautuu muuhun taloon, mutta myös luonnolliseen ympäristöön. Idea autotallista ja talosta, jossa on suuret ja monet ikkunat, tuli Hughes Umban Howar Architectsilta.

avoimuutta

sähkö-autotallin ovi-lasilevyt-matta-tehokkaasti-minimalistinen-askelkivet-kävelytie

Jos olet päättänyt olla täysin läpinäkymätön, sähköinen autotallin ovi, voit myös harkita tätä vaihtoehtoa. Se on himmeästä lasista tehty ovi, jonka läpi autojen siluetit näkyvät, kun valot ovat päällä. Nonzero Architecture lisäsi tähän myös listojen ristikkokuvion.

Valoisa autotallin ovi

sähkö-autotallin ovi-kermanvärinen-puu-koristeellinen sora-sisäänkäynti-alue-bauhaus

Puun väri vastaa autotallin tiiliä. Luodaan sympaattinen ajotie, jolle on ominaista sähköinen autotallin ovi ja muotoilu koristeellisella soralla. Myös sisäänkäyntiovet valittiin sopiviksi. Ystävällinen ulkoalue, jossa on etupiha, johtuu Michael Hsu: n arkkitehtitoimiston suunnittelemasta ja Texas Construction Companyn toteuttamasta.

Näkymättömät autotallit

sähkö-autotallin ovi-näkymätön idea-iso-ikkuna-sisäpiha-yksinkertainen

Koko alakerran julkisivu koostuu yhdestä ja samasta mallista. Tämä tarkoittaa, että portit ovat piilossa ja autotallit ovat tuskin näkyvissä. Sähköinen autotallin ovi ja kaikki muut voidaan suunnitella epäsuoralla valaistuksella, kuten teki Daniel Marshall Architect.

Pelaa valoa ja pimeyttä

sähkö-autotallin ovi-valkoinen-seinän verhous-puu-graeser-kasvit

Täältä löydät myös modernin muotoilun sähkökäyttöisen autotallin oven. Se on yhdistelmä valkoista porttia, joka on yhdistetty tummaan puiseen seinäverhoukseen miellyttävän kontrastin luomiseksi. Houkutteleva idea tulee asuinympäristöstä.

Suunnittelijat D’Arcy Jones Architecture

Arkkitehti David Jameson

Arkkitehti Christopher Simmonds

Guilherme Torres

Feldmanin arkkitehtuuri

Millerin muotoilu

BVN -arkkitehtuuri

Arkkitehdit Wannenmacher + Möeller GmbH

Choi Ropiha Fighera

Gavin Maddock Design Studio

Mark Brand Architecture

Splyce

Sanders Pace -arkkitehtuuri

Arkkitehdit Hughes Umban Howar

Ei -nolla -arkkitehtuuriMichael Hsu Arkkitehtitoimisto

Arkkitehti Daniel Marshall

Asumiseen liittyvät asenteet

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti