15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Talo, jossa on paljon lasia upean valon saamiseksi – moderni olkikattoinen talo

Talo, jossa on paljon lasia - ulkopuoli - luonnollinen uima -allasvalaistus

Alankomaalaisen Maas Architectenin erinomainen ja todella vaikuttava projekti yhdistää vanhan ja uuden, sisältä ja ulkoa satumaisella tavalla. Se näyttää modernilta puurakenteiselta talolta ja koostuu kahdesta rakenteesta, jotka on yhdistetty lasikäytävällä. Talon tyypillinen muoto ja olkikatto muistuttavat perinteistä arkkitehtuuria, kaukana tekniikasta. Tämä talo, jossa on paljon lasia, välittää rajoittamatonta vapautta ja rentoa tunnelmaa. Se tarjoaa myös monia kohokohtia. Saat lisätietoja tästä pian.

Moderni puurakennettu talo: talo, jossa on paljon lasia ja olkikatto

Talo, jossa on paljon lasipuutarha-luonnollinen uima-olkikatto

Talo muistuttaa todella puurakenteista arkkitehtuuria katon muodon ja materiaalin kautta, mutta myös sen ominaisrakenteen ansiosta, joka oli aiemmin kokonaan puuta ja täällä mustaa terästä. Lisäksi talo sijaitsee itse asiassa maaseudulla lähellä Hollannin Berlicumin kaupunkia. Koska taloa ympäröi paljon lasia joka puolelta, luonnonvalo tulee päivän aikana. Suuret ikkunat tarjoavat myös kauniit näkymät joka puolelta taloa ulos. Osa rakenteesta koostuu kiinteästä, läpinäkymättömästä materiaalista yksityisyyden takaamiseksi.

Moderni ja perinteinen arkkitehtuuri yhdessä: talo, jossa on paljon lasia ja olkikatto

Talo, jossa on paljon lasia ulkona-ulko-luonnollinen uima-allas

Ulkona on suuri, hyvin hoidettu puutarha, jossa on nurmikkoa ja soraa, tilava terassi ja luonnollinen uima-allas. Kun katsot suurikokoisia ikkunoita, asukkaat voivat nauttia niitystä ja vedestä sisältä. Kuten talon arkkitehtuurissa, myös ulko- ja sisäpuolella, käytetyt materiaalit sulautuvat harmonisesti toisiinsa. Selkeä rakenne ja jako luovat kontrasteja, mutta niitä täydentävät maisema ja muut luonnonmateriaalit samanaikaisesti. Erityinen kohokohta koko rakennushankkeessa on lasijulkisivun ja olkikaton yhdistelmä. Kontrastipiste on yhteisen huoneen katossa, jossa nämä kaksi materiaalia liittyvät toisiinsa. Se on lähtevä yhdistelmä vanhaa ja uutta, joka näyttää jopa futuristiselta.

Talo, jossa on paljon lasivalaistusta, ilta-allas-puutarhassa

Yhteiset tilat sijaitsevat talon rakennuksessa, joka koostuu jopa 75% lasista. Yksittäisiä alueita ei ole erotettu toisistaan ​​suunnittelun kannalta. Suurikokoiset julkisivut ja lasinen julkisivu avaavat pohjimmiltaan sisätilojen ulkopuolelle ja laajentavat sitä sekä visuaalisesti että itse asiassa, kun sää on hyvä. Keittiöstä ja olohuoneesta asukkailla on suora pääsy päällystetylle terassille. On varmasti hauskoja hetkiä ystävien ja perheen kanssa.

talo-jossa-paljon-lasia-landhausville-puurakennettu talo-moderni

Toisessa rakennuksessa on enemmän yksityisyyttä. Vain puolet siitä on lasia ja sisäpuolella on muita väliseiniä. Läpinäkyvyys ja valon esiintyminen eivät myöskään puutu täältä. Ulkopuolelta katsottuna vapauden ja äärettömyyden tunne ilman rajoituksia on ymmärrettävissä myös sisällä. Sisustuksessa ja neutraaleissa väreissä vallitsee yleensä – etenkin valkoinen. Lasin musta teräsrakenne korostaa. Puusta tehdyt elementit, kuten kattoon ulottuvat seinäpaneelit, tuovat kodikkaan tunnelman, ja sisätilat ovat tilavia ja houkuttelevasti suunniteltuja. Keittiö on avoin ja johtaa ruokailutilaan. Katto on korkea, seinät pääosin lasia. Saatavilla on myös yksityisyysnäyttö – sisätilojen kaihtimet.

talo-jossa-paljon-lasi-käytävä-ikkuna

Rakennukset on yhdistetty lasikäytävällä. Tämä on rakenteeltaan avoin elementti talon kahden alueen välissä, ja se on kehystetty lasilla molemmin puolin. Tämä arkkitehtoninen temppu mahdollistaa myös suoran näkymän ympäröivään puutarhaan.

talo-jossa-paljon-lasikeittiö-moderni-minimalistinen-valo

talo-jossa-paljon-lasikeittiö-valkoinen-katto-kalteva

* projekti Arkkitehti Maas

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä