15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Laskostetut kaihtimet – mukautetut yksityisyysnäytöt ja aurinkosuoja kaikille ikkunoille

moderni sisustus rullaverhot laskostetut peilit vapaasti seisovat

Moderni ikkunakoriste ja vaihteleva aurinkosuoja jokaiselle ikkunan muodolle laskostetuilla kaihtimilla

Ikkunan muotoilu vaikuttaa asumisen laatuun sekä visuaalisesti että toiminnallisesti paljon enemmän kuin monet ajattelevat. Henkilökohtaista makua ja sisustustyyliä ei voi vain pyöristää tai värikkäitä aksentteja asettaa, vaan ennen kaikkea tarvittava yksityisyys ja aurinkosuoja.

Jos haluat suunnitella ikkunasi paitsi kauniiksi myös nykyaikaisten näkökohtien suhteen, jotka liittyvät päivänvalon tehokkaaseen käyttöön, energiaa säästävään lämpösuojaukseen tai terveen valon annosteluun, tarvitset erittäin monipuolisen, joustavasti toimivan ja tarkasti sopivan yksityisyyden ja auringon suoja ikkunassa. Koska kellonajasta tai vuodenajasta, ikkunan muodosta tai ikkunoiden suunnasta riippuen tehokkaan yksityisyyden suojaa ja aurinkosuojaa koskevat vaatimukset vaihtelevat. Laskostetut kaihtimet, jotka on tehty mittatilaustyönä, tarjoavat juuri tämän monipuolisuuden, joka ilmenee paitsi suuresta kangasvalikoimasta myös useista malleista.

Yksityisyys ja aurinkosuoja laskostetuilla kaihtimilla – toiminnot ja ominaisuudet

Kankaat keltainen seinä kaksipaikkainen sohva suunnittelu koristetyynyt

Löydät erityisen suuren valikoiman laskostettuja kankaita esimerkiksi yksilölliseen räätälöintiin. B. osoitteessa plissee.org. Saatavilla on yli 400 kangasta eri malleina, väreinä ja ominaisuuksina. Löydät oikean laskostetun kankaan täältä nopeammin käyttämällä erilaisia ​​suodatinvaihtoehtoja, esim. B. värien, valonläpäisyn, lämpösuojan tai kuvion mukaan.

Lämpösuoja, yksityisyyden suoja ja aurinkosuoja kesällä ja talvella

Rullakaihtimet olohuone olohuone ideoita viihtyisä oleskelutila puiset tuolit

Fotometriset arvot, jotka antavat tietoa siitä, kuinka paljon auringonvaloa laskostettu kangas heijastaa, absorboi tai päästää läpi, ovat erityisen tärkeitä ikkunan halutun aurinkosuojan kannalta. Korkea heijastusarvo tarkoittaa aina korkeaa lämpösuojausta. Korkea valonläpäisyarvo korkealle valonläpäisylle. Voidakseen tarjota paremman lämpösuojan kesällä, laskosverhot on yleensä varustettu heijastavalla pinnoitteella takana. Tämä voi olla valkoinen, hopea tai kiiltävä kuin helmiäinen. Honeycomb -laskostetut kaihtimet vähentävät ikkunan lämmönvaihtoa eri tavalla: hunajakennorakenteensa ansiosta ne muodostavat ylimääräisiä ilmakammioita ikkunan lämpöpehmusteina, joten lämpöhäviöitä voidaan vähentää myös talvella.

Kevyt annos tummumista tai häikäisyä vastaan

Sohva suunnittelija huonekalut tuoli seinähylly puulattia

Laskostettuja kankaita on saatavana erilaisilla valonläpäisevyyksillä läpinäkyvästä puoliksi läpinäkyvään tai himmentävästä tummumiseen. Läpinäkyvät kankaat tarjoavat tuskin valosuojaa, ja tummemmissa väreissä niitä voidaan käyttää vain valosuodattimena. Hieman enemmän suojaa mm. B. sen sijaan häikäisytehosteiden edessä ruudulla tarjoaa puolestaan ​​läpikuultavia kankaita, joissa on mykistettyjä värejä, tai himmeitä kankaita, jotka antavat vain vähän valoa hohtavan läpi. Tehokasta tummentamista varten suositellaan laskostettuja pimennysverhoja, jotka ovat täysin läpinäkymättömiä. Se, kuinka paljon valoa haluat päästä ikkunasi läpi, voidaan tietysti määrittää myös laskostettujen kaihtimien portaattomalla toiminnalla.

Yksityisyyden suoja läpinäkymättömillä laskostetuilla kaihtimilla

mustavalkoinen klassinen suunnitteluidea

Jos haluat suojata asuin- tai työtilasi ei -toivotuilta näkymiltä, ​​laskostettu kaihdin sopii hyvin yksityisyysnäyttöön. Koska toisaalta on suuri valikoima läpinäkymättömiä kankaita, joista voit valita, ja toisaalta voit sijoittaa laskostetun kaihtimen juuri sinne, missä yksityisyysnäyttö on tarpeen sen vaihtelevan käytettävyyden ansiosta. Puoliksi läpinäkyvät laskostetut kaihtimet ovat ihanteellisia läpikuultavina yksityisyysnäytöinä. Jos haluat saavuttaa hyvän lämmöneristyksen tai pimennyksen samanaikaisesti, voit valita himmennettävät laskostetut kaihtimet tai pimennysverhot.

Laskostetut kaihtimet erikoispinnoitteilla

Aseta olohuoneen aurinkosuoja yksityisyysnäytön sohva

Käyttöpaikasta riippuen materiaalin sopivuuteen on kiinnitettävä huomiota myös materiaalin valinnassa. Erityiset pinnoitteet ja kangastyypit tekevät z: stä. B. kostean huoneen soveltuvuus laskostetun kaihtimen käyttöön kylpyhuoneessa tai talvipuutarhassa on varmistettu. Palonkestävät laskostetut kankaat ja antibakteeriset, likaa hylkivät laskostetut kankaat ovat myös osa laajaa kangasvalikoimaa Laskostettu mittatilaustyönä plissee.org -sivustolla löytää.

Laskostetut mallit suorakulmaisiin, kalteviin tai pyöreisiin ikkunoihin

Kalteva katto seinä väri TV -kaappi näky suojaa aurinkosuoja

Laskostettujen kankaiden taittorakenteen ja innovatiivisen kiristys- ja kiskotekniikan ansiosta laskostetut kaihtimet voidaan mitata monenlaisiin ikkunoihin. Mallivalikoima ulottuu suorakaiteen muotoisten ikkunoiden kiristetyistä ja vapaasti riippuvista laskostetuista kaihtimista laskostettuihin kaltevuusjärjestelmiin tai puolisuunnikkaisiin laskostettuihin kaihtimiin kattoikkunoiden tai kattoikkunoiden jännitettyihin laskostettuihin kaihtimiin. Ne eroavat paitsi muodostaan ​​myös eri käyttövaihtoehdoista. Jopa pyöreille ikkunoille voidaan antaa yksilöllinen yksityisyys ja aurinkosuoja laskostetuilla kaihtimilla. Mallikatsauksesta plissee.org -sivustolta löydät yli 30 erilaista laskostettua kaihtimen muotoa, jotka voit konfiguroida toiveidesi mukaan halutulla kankaalla ja erilaisilla kokoonpano- ja käyttövaihtoehdoilla.

Laskostetut asennusvaihtoehdot

moderni tyylikäs sisustus laskostetut verhot verhojen sijaan

Laskostetut kaihtimet ovat myös suuren valikoiman asennusvaihtoehtojensa vuoksi hieman muita ikkunoiden aurinkosuojajärjestelmiä edellä. Asennus lasipalkin sisään on erityisen käytännöllinen ja tyylikäs, minkä vuoksi se on yleensä tarkoitettu vakioasennukseksi. Useimmat laskostetut mallit voidaan myös kiinnittää ikkunaluukkuun, kapealle, seinälle tai kattoon. Laskostettu kaihtimet ilman porausta ovat kuitenkin erityisen kysyttyjä. Tämä on mahdollista kaikissa yleisissä muovi -ikkunoissa, jolloin voidaan käyttää kiinnikkeiden lisäksi myös liimakannattimia. Näin voit kiinnittää laskostetun kaihtimen ikkunapintoihin, joita ei voi avata ilman porausta, esim. B. kattoikkunoista.

Tämän lukuisten mallien, kangastoimintojen, laskostettujen mallien ja kokoonpano- ja käyttövaihtoehtojen ansiosta räätälöidyn laskostetun kaihtimen avulla saat juuri tarvitsemasi yksityisyyden ja aurinkosuojan, eikä sinun tarvitse tehdä kompromisseja yksilöllinen ikkunan koristelu. Ja jos haluat nähdä, onko ikkunallesi jotain tai kuinka paljon mitoitettu laskostettu verho maksaa, voit käyttää kokoonpanoa www.plissee.org Voit vapaasti kokeilla sitä ja pyytää ilmaisia ​​laskostettuja kangasnäytteitä etukäteen.

Jos olet epävarma, sopivatko laskostetut kaihtimet asuntoosi ja asuintyyliisi ollenkaan, kannattaa katsoa alla oleva suuri aurinkosuojagalleria www.plissee.eu. Tällä sivulla julkaistaan ​​yhä uudelleen uusia kuvia onnellisista laskostetuista sokeista asiakkaista.

Eteisen rullaverhot laskostetut kankaat kaksi väriä nude neutraali

Previous Post
Sopiva seinämaali olo- ja makuutiloihin
Next Post
Tee omat joulukortit painikkeilla – 28 hienoa ideaa