15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sisustus keittiön matolla – valitse houkutteleva lisävaruste

sisustus keittiön matolla minimalistinen keittiöidea yhdistelmä raidat

Kaikissa olohuoneissa ja osittain myös kylpyhuoneessa sekä parvekkeella tai terassilla matto on niin sanottu. Ei sekään ihme. Se ei ainoastaan ​​lisää kodikasta ilmapiiriä, vaan tarjoaa myös lämpöä ja miellyttävän pehmeän tunteen jalkojen alla. Siitä huolimatta mattoa ajatellaan harvoin keittiössä, ja jos on, niin korkeintaan ruokailutilassa. Matolla on myös positiivinen vaikutus siellä. Jos vain siksi, että vietät paljon aikaa keittiössä myös kylminä kuukausina, se olisi yksi Sisustus keittiön matolla mutta loistava idea. Voit kävellä paljain jaloin, vaikka lattialämmitystä ei olisi.

Sisustus keittiön matolla, kilimillä tai juoksijalla

sisustus keittiön matolla lauefer punainen moderni kiiltävä valkoinen maalaismainen kivi aksentti

Maton ei tarvitse välttämättä ottaa suuren alueen. Pieni kilim tai kapea juoksija näyttää myös hyvältä tässä huoneessa. On parasta sijoittaa se paikkaan, jossa vietät suurimman osan ajastasi seisomassa. Tulet hämmästymään siitä, miten keittiömattojen koristelu voi muuttaa tunnelmaa.

Sisustus keittiön matolla värikkäänä muunnelmana

deco keittiömatto värikkäitä raitoja idea valkoiset perinteiset kaapit

Voit myös lisätä upeita värisävyjä keittiön mattojen koristeluun. Esimerkiksi valkoisessa keittiössä värikäs matto tulee omakseen. Valitse kukka- tai geometriset aiheet, tilkkutäkki tai raidallinen kuvio.

Geometrinen maton suunnittelu

sisustus keittiömatolla aksenttilattia tumma geometrinen kuvio keittiö minimalistinen

Tässä on esimerkki modernista keittiön matosta, jossa on geometrinen kuvio. Tumma lattia ja tummat keittiökaapit korostavat tätä upeasti. Täydellinen sisustus keittiön matolla moderniin sisustukseen.

Kilim -keittiömatto

deco keittiömatto kelim punainen lauefer idea klassinen sisustus

Kuten jo mainittiin, kilimet sopivat täydellisesti keittiömattojen koristeluun. Sama koskee itämaisia ​​mattoja. Hieno asia niissä on, että ne voidaan valita sekä perinteisiin että moderneihin, minimalistisiin tai teollisiin sisustustyyleihin.

Nykyaikaisia ​​aiheita ja värejä

deco -keittiön matto vaalea puulinnun aihe vihreä kattoikkuna

Tämä vihreän sävyinen keittiömatto, jolla on kuvattu kaksi lintua, näyttää myös erittäin modernilta. Keittiön mattojen koristeluun voidaan valita kontrastivärien lisäksi myös saman perheen värejä tai vastaavia vivahteita. Tämän seurauksena esimerkiksi puu ja matto täydentävät toisiaan ja harmonia syntyy.

Valkoinen syväpinoinen matto

deco keittiömatto valkoinen tyylikäs moderni vaaleanpunainen seinäväri vaalea puu

Voit saavuttaa erityisen tyylikkään ilmeen valkoisella keittiömatolla. Syvänä kasana voit lisäksi vahvistaa koristeen vaikutusta keittiön matolla. Tätä tyylikästä väriä on parasta käyttää pimeässä tai värillisessä keittiössä.

Keittiön matto beige

deco keittiömatto beige moderni keittiösaari laskuri musta

Katso kuinka upeasti samanlaisia ​​värejä voidaan yhdistää. Moderni keittiömatto täydentää kaappien väriä, kun taas keittiön musta osa tarjoaa tarvittavan kontrastin. Todella onnistunut sisustus keittiön matolla.

Värillinen matto teräskeittiössä

deco -keittiön matto itämainen matto punainen hapsutettu teräskeittiöidea

Teräksinen keittiö voidaan yhdistää täydellisesti kirkkaisiin väreihin. Tästä syystä tämä itämainen matto hapsuilla näyttää niin houkuttelevalta. Lisäksi värit heijastuvat metallipintaan, mikä luo erityisen tunnelman keittiön mattojen koristeluun. Sama pätee myös kiiltäviin pintoihin.

Musta keittiömatto

deco -keittiön matto minimalistiset mustavalkoiset kaapit

Koska sekä kalusteet, lattia että seinät ovat kevyitä tässä keittiössä, moderni, musta keittiömatto on tehnyt muutoksen. Tämän keittiön matolla varustetun sisustuksen ansiosta kaikki huoneen yksityiskohdat tulevat omakseen.

Sisustus keittiön matoilla – keittiön juoksijat

deco keittiömatto persialainen matto turkkilaiset pastellivärit moderni

Koristele koko keittiö. Juoksijalla on mielenkiintoisia kuvioita, jotka koostuvat erilaisista pastellisävyistä. Nämä pastellisävyt keittiön mattojen koristeluun mukautuvat parkettilattiaan ja ovat samalla toisin kuin valkoinen keittiö.

Pyöreät matot

deco -keittiön matto pyöreä syvä kasa valkoinen punainen moderni kaappi

Yhtä miellyttävä vaihtoehto keittiön matolla koristeluun on jakaa yksi tai useampi pyöreä matto keittiöön. Tällä tavalla voit myös yhdistää useita värejä ja saavuttaa modernin ja trendikkään sisustuksen.

Patchwork -matto

deco keittiömatto ruskea tilkkutäkki maalaismainen tunnelma tummat puukaapit

Patchwork -muotoilu on erittäin trendikäs ja moderni matoissa. Siitä huolimatta se voi myös luoda maalaismaisen tunnelman, joka on suuri muutos nykyaikaisiin keittiölaitteisiin. Tämä pienikokoinen keittiön maton koriste sopii väriltään kaappien kanssa, mutta rikkoo tunnelman tyyliltään.

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
DIY -ikkunan koristelu kesäksi – 8 ohjetta luoville koruille ja yksityisyysnäytöille